TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 20:00
Temperatura28.6 °C
Umiditatea 34%
Presiunea 994.7
Vânt4.4 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Dreptul la replică al ex-managerului Ştefan Constantinciu privind declaraţiile deputatului Adrian Solomon. 20 Octombrie 2014Īn format PDF.


Referinţe:
Deputatul Adrian Solomon a declarat pe 20 Octombrie 2014 că:
- Ştefan Constantinciu, īntr-un an de zile, putea să transmită alte lucruri. Ce-a făcut el īntr-un an de zile, din păcate, n-a dus la īmbunătăţirea situaţiei financiare. Şi pānă unde putea merge ?
- Ştefan Constantinciu a fost un om foarte priceput īn anumite chestiuni, dar să acuzi primarul că nu s-a autorizat laboratorul este o aberaţie. Scrie īn hārtia aia ! Din Octombrie anul trecut banii au fost daţi de către Consiliul Local, aproape 200 şi ceva de milioane, pentru taxa de autorizare. De ce nu şi-au făcut treaba cei din spital, nu ţine de mine, că nici eu nu lucrez acolo şi nici primarul.

Declaraţiile originale ale ex-managerului Ştefan Constantinciu privind banii:
- La o discuţie de comun acord anunţată, am fost cu membrii Comitetului Director īn biroul primarului, cerāndu-i suport pentru reabilitarea Psihiatriei şi a TBC-ului. Noi aveam soluţii şi īncercam să le integrăm, să facem un plan de expertizare, de proiectare, de obţinere de fonduri şi finalizare cu reabilitarea. Lucrurile s-au derulat cam aşa: "Mie nu-mi trebuie spital de urgenţă la Bārlad, mie nu-mi trebuie spital, ieşi afară porcule !
- Nu ştiu unde s-a produs fractura, dar la un moment dat, īn aceste solicitări ale mele către domnul primar, am simţit o anumită opoziţie, o opoziţie care a fost identificată şi prin fapte, astfel īncāt doleanţele mele vizavi de suportarea unor cheltuieli s-au izbit de un răspuns negativ.
- Ordonatorul principal de credite, nu ştiu din ce motiv, a făcut următoarea precizare, īn nenumărate rānduri, şi anume că va da bani la spital atunci cānd nu va mai fi Constantinciu.

Declaraţile originale ale ex-managerului Ştefan Constantinciu privind laboratorul pot fi urmărite aici de la minutul 13:45.

1.872 vizualizări |

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1338 secunde.