TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  22:00
Temperatura9.1 °C
Umiditatea 68%
Presiunea 979.8 mb
Vânt1.2 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
28-03-2024
VALUTARON
EUR4.9730
USD4.6085
GBP5.8167
XAU327.8351
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferință de presă Adrian Solomon, 3 Decembrie 2012

- A fost primul an când s-a sărbătorit Sfântul Andrei ca şi sărbătoare naţională legală prin legea la care am avut şi eu o contribuţie destul de importantă.
- Unii deputaţi aflaţi în campanie electorală o mai iau şi razna influenţaţi probabil de staff-ul de campanie care n-a fost niciodată cu boii acasă şi mă refer aici la prietenii mei - pachidermele de la Vremea Nouă.
- Am reuşit să identific ticăloşia domnului Ciuhodaru şi a celor de la Vremea Nouă care au făcut fluturaşul.
- Conform calculului celor de la Camera Deputaţilor, nu al meu, total durată video în dreptul meu - 3h52m34s. Total video în dreptul domnului Ciuhodaru - 2h40m.
- Nu ştiu cum a reuşit domnul Ciuhodaru să fie mai vorbăreţ ca mine vorbind mai puţin de la tribună.
- Ceea ce face el în acest fluturaş este o dezinformare grosolană şi nu pot decât să-i urez succes cu astfel de manipulări.
- El apare cu dezinformarea când zice aici "luări de cuvânt în plen". Luările de cuvânt în plen sunt când iei cuvântul şi vorbeşti, nu când te duci şi depui în scris declaraţii politice, cum scrie peste tot "declaraţii depuse în scris".
- Pe 14 Februarie a depus 21 de declaraţii politice în scris.
- Prin urmare la domnul Ciuhodaru din 535 de luări de cuvânt doar doar 101 sunt vorbite, restul de 434 sunt declaraţii depuse în scris.
- Chiar m-a mâhnit foarte tare acest fluturaş în sensul că nu reflectă adevărul.
- Şi culmea, umbla el să le împartă şi era convins că ceea ce scrie aici e adevărat, ceea ce este jenant pentru un om care a trecut prin parlament, se pare degeaba.
- Sau nu a trecut degeaba prin parlament pentru că în 2011 Alianţa pentru o Românie Curată i-a acordat diploma pentru Cel mai Traseist Parlamentar.

▶ [TC 11:25]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Mai ales prin Bârlad spui un singur lucru când te întâlneşti cu oamenii: că vrei să le faci spital nou. Eu nu cred că spital nou ne trebuie nouă. Trebuie oameni care să fie angajaţi la acel spital, medici bine plătiţi şi acestea sunt probleme reale ale sistemului de sănătate pe care dumitale n-ai putut să le rezolvi cât ai fost la putere cu guvernul Boc. Sau poate că n-ai vrut să le rezolvi. Că nu-ţi mai luai matale şpaga de 50 de lei la fiecare consultaţie. Şi nu cred că un parlamentar de Iaşi şi chirurg sau specialist în urgenţe când îl vede pe unul care are pietre la rinichi trebuie să ia şpagă 50 de lei. Şi fii sigur că ştiu ce vorbesc că mi-a spus omul respectiv. Şi ţi-l aduc în faţa oricărei instanţe doreşti dumitale. Aşa eşti cunoscut în Iaşi! Şi de-aia ai plecat de-acolo pentru că nu te-ai putut opri de la această meserie, alta decât medicina, nici cât ai fost parlamentar, reprezentant al cetăţenilor din Iaşi. Şi de-aia ai fugit de-acolo, nu că, vezi Doamne, te doare soarta sau capul de spitalul din Bârlad sau de bârlădeni sau de ceea ce se întâmplă aici. Te doare foarte tare că rămâi mata fără fonţie. Şi rămânând fără fonţie ai să fii probabil ajuns din urmă de toate faptele domniei tale."

▶ [TC 14:23]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Prin urmare, succes domnu' doctor, mai ai o săptămână, văd că te-ajută şi vremea, o să iei diploma de globe trotter al acestei campanii, cu siguranţă ai reuşit să faci mai mulţi kilometri decât au străzile din municipiul Bârlad dar lucrul ăsta îţi va fi de folos doar pentru condiţia fizică, nu cred că reuşeşti prin astfel de metode să-i păcăleşti pe oameni."

▶ [TC 14:56]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Şi dacă tot vorbeam de incompatibilitate am văzut-o pe Cezara scriind nişte articole foarte dure la adresa unor decizii care s-au luat în cadrul Consiliului Local. Eu îi spun Cezarei că singura incompatibilitate este între ea şi creierul său. O incompatibilitate din ce în ce mai evidentă pentru că probabil aflată în stare de imponderabilitate în momentul când sărea cu paraşuta Cezara a ajuns să rămână într-o stare permanentă de lipsă de gravitaţie între cortex şi corpul său. Cu alte cuvinte creierul este detaşat de persoana Cezarei şi poate să aibă o scuză în momentul când cu atâta virulenţă şi lucruri care nu sunt nicicum reale."

▶ [TC 20:56]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Să nu mai încerce cei de la PP-DD să cumpere voturi pentru că sunt mobilizaţi toţi cei din forţele de ordine pentru a-i prinde chiar şi în flagrant."

▶ [TC 22:54]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Eu cred că majoritatea colegiilor din judeţ se vor închide de către USL cu peste 50%+1."

▶ [TC 24:20]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Trebuie odată pentru totdeauna să tăiem nodul gordian şi Bârladul să ajungă la putere. Bârladul cu primar USL are nevoie de guvern USL. Guvernul USL nu se poate investi decât cu majoritate parlamentară USL."

3.345 vizualizări |25m20s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1096 secunde.