TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 04:00
Temperatura15.3 °C
Umiditatea 48%
Presiunea 996.0
Vânt2.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
22-10-2021
VALUTARON
EUR4.9467
USD4.2501
GBP5.8655
XAU244.9416
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferință de presă Adrian Solomon, 3 Decembrie 2012

- A fost primul an cnd s-a sărbătorit Sfntul Andrei ca şi sărbătoare naţională legală prin legea la care am avut şi eu o contribuţie destul de importantă.
- Unii deputaţi aflaţi n campanie electorală o mai iau şi razna influenţaţi probabil de staff-ul de campanie care n-a fost niciodată cu boii acasă şi mă refer aici la prietenii mei - pachidermele de la Vremea Nouă.
- Am reuşit să identific ticăloşia domnului Ciuhodaru şi a celor de la Vremea Nouă care au făcut fluturaşul.
- Conform calculului celor de la Camera Deputaţilor, nu al meu, total durată video n dreptul meu - 3h52m34s. Total video n dreptul domnului Ciuhodaru - 2h40m.
- Nu ştiu cum a reuşit domnul Ciuhodaru să fie mai vorbăreţ ca mine vorbind mai puţin de la tribună.
- Ceea ce face el n acest fluturaş este o dezinformare grosolană şi nu pot dect să-i urez succes cu astfel de manipulări.
- El apare cu dezinformarea cnd zice aici "luări de cuvnt n plen". Luările de cuvnt n plen sunt cnd iei cuvntul şi vorbeşti, nu cnd te duci şi depui n scris declaraţii politice, cum scrie peste tot "declaraţii depuse n scris".
- Pe 14 Februarie a depus 21 de declaraţii politice n scris.
- Prin urmare la domnul Ciuhodaru din 535 de luări de cuvnt doar doar 101 sunt vorbite, restul de 434 sunt declaraţii depuse n scris.
- Chiar m-a mhnit foarte tare acest fluturaş n sensul că nu reflectă adevărul.
- Şi culmea, umbla el să le mpartă şi era convins că ceea ce scrie aici e adevărat, ceea ce este jenant pentru un om care a trecut prin parlament, se pare degeaba.
- Sau nu a trecut degeaba prin parlament pentru că n 2011 Alianţa pentru o Romnie Curată i-a acordat diploma pentru Cel mai Traseist Parlamentar.

▶ [TC 11:25]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Mai ales prin Brlad spui un singur lucru cnd te ntlneşti cu oamenii: că vrei să le faci spital nou. Eu nu cred că spital nou ne trebuie nouă. Trebuie oameni care să fie angajaţi la acel spital, medici bine plătiţi şi acestea sunt probleme reale ale sistemului de sănătate pe care dumitale n-ai putut să le rezolvi ct ai fost la putere cu guvernul Boc. Sau poate că n-ai vrut să le rezolvi. Că nu-ţi mai luai matale şpaga de 50 de lei la fiecare consultaţie. Şi nu cred că un parlamentar de Iaşi şi chirurg sau specialist n urgenţe cnd l vede pe unul care are pietre la rinichi trebuie să ia şpagă 50 de lei. Şi fii sigur că ştiu ce vorbesc că mi-a spus omul respectiv. Şi ţi-l aduc n faţa oricărei instanţe doreşti dumitale. Aşa eşti cunoscut n Iaşi! Şi de-aia ai plecat de-acolo pentru că nu te-ai putut opri de la această meserie, alta dect medicina, nici ct ai fost parlamentar, reprezentant al cetăţenilor din Iaşi. Şi de-aia ai fugit de-acolo, nu că, vezi Doamne, te doare soarta sau capul de spitalul din Brlad sau de brlădeni sau de ceea ce se ntmplă aici. Te doare foarte tare că rămi mata fără fonţie. Şi rămnnd fără fonţie ai să fii probabil ajuns din urmă de toate faptele domniei tale."

▶ [TC 14:23]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Prin urmare, succes domnu' doctor, mai ai o săptămnă, văd că te-ajută şi vremea, o să iei diploma de globe trotter al acestei campanii, cu siguranţă ai reuşit să faci mai mulţi kilometri dect au străzile din municipiul Brlad dar lucrul ăsta ţi va fi de folos doar pentru condiţia fizică, nu cred că reuşeşti prin astfel de metode să-i păcăleşti pe oameni."

▶ [TC 14:56]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Şi dacă tot vorbeam de incompatibilitate am văzut-o pe Cezara scriind nişte articole foarte dure la adresa unor decizii care s-au luat n cadrul Consiliului Local. Eu i spun Cezarei că singura incompatibilitate este ntre ea şi creierul său. O incompatibilitate din ce n ce mai evidentă pentru că probabil aflată n stare de imponderabilitate n momentul cnd sărea cu paraşuta Cezara a ajuns să rămnă ntr-o stare permanentă de lipsă de gravitaţie ntre cortex şi corpul său. Cu alte cuvinte creierul este detaşat de persoana Cezarei şi poate să aibă o scuză n momentul cnd cu atta virulenţă şi lucruri care nu sunt nicicum reale."

▶ [TC 20:56]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Să nu mai ncerce cei de la PP-DD să cumpere voturi pentru că sunt mobilizaţi toţi cei din forţele de ordine pentru a-i prinde chiar şi n flagrant."

▶ [TC 22:54]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Eu cred că majoritatea colegiilor din judeţ se vor nchide de către USL cu peste 50%+1."

▶ [TC 24:20]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Trebuie odată pentru totdeauna să tăiem nodul gordian şi Brladul să ajungă la putere. Brladul cu primar USL are nevoie de guvern USL. Guvernul USL nu se poate investi dect cu majoritate parlamentară USL."

2.881 vizualizări |25m20s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1328 secunde.