TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 05:00
Temperatura12.9 °C
Umiditatea 66%
Presiunea 998.7
Vânt3.2 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
13-09-2019
VALUTARON
EUR4.7354
USD4.2654
GBP5.3123
XAU206.5613
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Daniel Buzamăt, preşedinte PDL Bârlad: "Eu personal i-aş agăţa undeva într-un cui pe Constantinescu, Solomon şi Buzatu şi i-aş arde la tălpi cu lumânarea pentru toate nerealizările din municipiul Bârlad". Conferinţă de presă PDL, 14 Aprilie 2014

Daniel Buzamăt, preşedinte PDL Bârlad:
▶ [TC 01:47]
- USL s-a născut din ură şi s-a hrănit cu minciună.
- A sfârşit lamentabil prin a se rupe în lupta pentru ciolan.

▶ [TC 03:33]
- Aduceţi-vă aminte de Marţea Neagră pentru justiţie din 10 Decembrie 2013.

▶ [TC 07:41]
- N-aş putea să nu marchez momentul, după cum ştiţi pe pe 26 Aprilie se vor împlini 2 ani de la manifestările împotriva gazelor de şist şi nu pot să nu îl amintesc aici pe deputatul Solomon care în cele două mandate de deputat de Bârlad a oferit numai circ, a fost cel care a jurat cu mâna pe Biblie că în perimetrul judeţului Vaslui nu se vor extrage gaze de şist.

▶ [TC 08:49]
- Autorităţile locale au luat modelul guvernului Ponta de a minţi cetăţenii din municipiul Bârlad.
- Aici mă refer la episodul cu acel investitor care a vrut să investească, chipurile, în municipiul Bârlad (fabrica de tractoare, n.r.)

▶ [TC 09:52]
- La noi la Bârlad se obişnuieşte a ne juca cu proiectele.

▶ [TC 11:49]
- Limbajul folosit de a "împuşca consilierii şi de a-i scutura" m-a frapat, ştiam că domnul primar are o atitudine... nesănătoasă vis-a-vis de cei care se opun proiectelor sale dar i-aş răspunde altfel: eu personal pe dumnealui, pe domnul Buzatu, pe domnul Solomon i-aş agăţa undeva într-un cui şi i-aş arde pe tălpi cu lumânarea pentru toate nerealizările din municipiul Bârlad, petru şomerii de la Rulmenţi Bârlad, pentru neajunsurile de la Spital, pentru cum arată oraşul în afara Republicii, străzile sunt ca după război, pentru banii cheltuiţi pe aceste plombări /.../

▶ [TC 17:57]
- Părerea mea vis-a-vis de gazele de şist: şi eu am copii, şi eu îmi doresc un mediu sănătos. Nu suntem împotriva exploatării gazelor de şist dar suntem împotriva acestei metode nocive.

▶ [TC 22:46]
- Eu sper ca cetăţenii să aleagă dreapta la alegerile europarlamentare.

1.860 vizualizări |24m47s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1407 secunde.