TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 14:00
Temperatura-1.7 °C
Umiditatea 75%
Presiunea 1000.8
Vânt5.0 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
18-01-2019
VALUTARON
EUR4.6975
USD4.1192
GBP5.3305
XAU170.2283
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

"Eu îl voi susţine cu toată tăria pentru poziţia de primar pe Daniel Olteanu de la Bârlad. Asta este convingerea mea. Ca să fiu clar". Conferinţă de presă PNL. În rolul principal: Corneliu Bichineţ. 14 Decembrie 2014

▶ [TC 00:00]
Elena Monu

▶ [TC 06:10]
Dionisie Lefter

▶ [TC 10:19]
Elena Monu

▶ [TC 10:58]
Corneliu Bichineţ

▶ [TC 14:27]
- Organizaţia PNL Bârlad este asaltată de la săptămână la săptămână de mulţi oameni din Bârlad care n-au fost niciodată nici membri ai PDL-ului, nici ai PNL-ului şi nici de la alte partide.
- Unul din factorii care-i determină pe oameni să vină aici, şi-i şi aduc de mânuţă, sunt şi eu.
- Pentru că eu sunt legat structural - ca om care m-am format în Bârlad - de Bârlad în primul rând, care, nu trebuie să mai spun eu sau altcineva, este de mult capitala culturală a judeţului Vaslui, este evident, şi nu vorbesc numai de Academie, de Teatru, de Muzeu, ci de şcoala din Bârlad, în primul rând.
- Când eram student, cei mai mulţi stundenţi în Iaşi, după Iaşi, erau din Bârlad.

▶ [TC 20:57]
- La Cotroceni nu poţi să duci un nene care după ce bea un pahar de vin se urcă pe masă şi începe să facă pipi spre Putin dar uită să se deschidă la pantaloni.

▶ [TC 26:08]
- În alegerile locale din 2016 Bârladul să vină cu un bărbat sau cu o doamnă care să nu aibă probleme cu legea, care să ştie şi să fie acceptat de comunitate - dom'le, Bârladul e... aş spune unic !
- De ce spun unic ? Am argumente: din toate oraşele astea din Moldova, exceptându-l pe Iaşi care are studenţimea şi intelectualitatea, aţi văzut că Bârladul a cotit ceva în alegerile prezidenţiale din toamna aceasta ?
- Credeţi că se datorează organizaţiei PDL sau organizaţiei PNL ? Nu, domnilor ! Se datorează mişcării... nu i-aş spune subterane, pentru că nimeni n-a vorbit. Se datorează mişcării intelectualiste şi vizibil pronunţat de dreapta a acestei cetăţi industriale.

▶ [TC 28:09]
- De asemenea, doamna Monu, după ce închegaţi echipa, ce-a fost în trecut, au fost mici răutăţi, unii au închis sediul, alţii au şutit arhiva - astea să fie uitate.

▶ [TC 33:19]
- O organizaţie de partid care vrea să acceadă la puterea locală şi nu se întâlneşte cu oameni şi fac o şedinţă la două săptămâni în care vin trei moşnegi speriaţi şi întreabă "N-ai mai auzit, se mai dă ceva la Alimentara ?", aia nu-i organizaţie !

▶ [TC 35:09]
Întrebări

▶ [TC 46:26]
Corneliu Bichineţ
- Eu pot risca ceva, deşi nu se face treaba aceasta: eu pot să spun, fără a intra în dispută cu alt lider judeţean sau cu vreun lider local, în ce mă priveşte, dacă merge pe linia aşa cum a început, eu îl voi susţine cu toată tăria pentru poziţia de primar pe Daniel Olteanu de la Bârlad. Asta este convingerea mea. Ca să fiu clar.


3.750 vizualizări |54m09s


 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0378 secunde.