TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 03:00
Temperatura13.0 °C
Umiditatea 98%
Presiunea 988.7
Vânt0.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
21-05-2019
VALUTARON
EUR4.7627
USD4.2726
GBP5.4233
XAU175.2584
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Adrian Solomon: "Domnul Boroş este primar, în felicităm pentru victoria obţinută şi îi urăm succes. La Consiliul Local mandatele au fost împărţite: 10 PSD, 10 PNL şi un independent - Bogdan Sârbu. L-am felicitat deja pe Bogdan şi-l vom susţine la funcţia de viceprimar al Bârladului, ca independent, PSD-ul rămânând în opoziţie. Dacă Bogdan va fi de acord, va fi noul viceprimar al Bârladului astfel încât să avem satisfacţia votului pentru un independent". Conferinţă de presă PSD. 6 Iunie 2016

Adrian Solomon:
- Rezultatul alegerilor locale este deja cunoscut de azi-noapte. Domnul Boroş este primar, în felicităm pentru victoria obţinută şi îi urăm succes.
- În ceea ce priveşte rezultatul la Consiliul Local mandatele au fost împărţite 10 PSD, 10 PNL şi un independent - Bogdan Sârbu.
- L-am felicitat deja pe Bogdan şi-l vom susţine pe el la funcţia de viceprimar al Bârladului, ca independent, PSD-ul rămânând în opoziţie.
- Dacă Bogdan va fi de acord, va fi noul viceprimar al Bârladului astfel încât să avem satisfacţia votului pentru un independent.
- Cum va evolua el ulterior nu ne interesează în acest moment, este doar o propunere cât se poate de clară şi deschisă pentru a bloca accesul la funcţia de viceprimar a domnului securist Pleşu.
- Dacă se va întâmpla ca domnul Boroş să susţină o astfel de variantă, eu îl asigur că viaţa în Consiliul Local va fi cât se poate de dură, mergând poate chiar până la declanşarea de alegeri anticipate pentru Consiliul Local /.../ pentru că este inadmisibil ca la atâţia ani de la Revoluţie un personaj ca dl Pleşu să poată se să gândească, d-aopi să mai şi primească votul unor consilieri pentru a ocupa o funcţie în cadrul Primăriei.
- Sper ca Bogdan să fie conştient de propunerea pe care i-am făcut-o, de misiunea pe care o are de dus, nu-i vom cere decât să fie cel mai corect şi bun viceprimar.
- Depinde doar de el cum se va gândi că poate sau nu cu un primar ca dl Boroş.

5.607 vizualizări |21m38s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0283 secunde.