TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 03:00
Temperatura-7.2 °C
Umiditatea 63%
Presiunea 1009.7
Vânt4.0 m/s
Sursa: ANM

VINERI ora 14 -
SÂMBĂTĂ ora 16
ploi, lapoviţă, ninsoare, vânt
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
22-02-2019
VALUTARON
EUR4.7619
USD4.1988
GBP5.4653
XAU178.5589
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Bogdan Sârbu, consilier local independent ales: "Mă înscriu în cursa pentru obţinerea postului de viceprimar. Am avut discuţii cu reprezentanţii locali ai PSD şi PNL şi din ambele părţi s-a desprins ideea că sunt pregătiţi să susţină un viceprimar independent, lucru care m-a bucurat. Vreau să îmbunătăţesc modul în care se face administraţie publică în Bârlad". 19 Iunie 2016

Bogdan Sârbu, consilier local independent ales:

▶ [TC 08:03]
- Am cumpănit foarte bine şi am ajuns la concluzia că postul de viceprimar nu este nici al PSD-ului şi nici al PNL-ului.
- Este al bârlădenilor.
- În momentul de faţă consider că eu reprezint o bună parte din bârlădeni şi cer, îmi adjudec, mă înscriu în această cursă pentru obţinerea postului de viceprimar.
- Am avut discuţii cu reprezentanţii locali ai ambelor formaţiuni (PSD şi PNL, n.r.), s-a desprins ideea din ambele părţi că sunt pregătiţi să susţină un viceprimar independent, lucru care m-a bucurat.
/.../
- Vreau să îmbunătăţesc pe cât posibil, cât pot eu, din poziţia de consilier independent şi/sau viceprimar modul în care se face administraţie publică în Bârlad.

3.950 vizualizări |18m23s


 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0363 secunde.