TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 02:00
Temperatura14.2 °C
Presiunea 998.7
Vânt5.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
21-09-2018
VALUTARON
EUR4.6559
USD3.9517
GBP5.2123
XAU153.4508
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PSD pe tema bugetului. 5 Aprilie 2017

Dorin Apostu, consilier local PSD:

▶ [TC 05:00]
- În comisiile de specialitate ale CL au fost discuţii destule de - să spunem - aprinse, dar în sensul bun al cuvântului, constructive.
- La un moment dat am şi constatat că la unele comisii a fost doar un singur reprezentant din partea PNL, lucru care ne-a pus un pic pe gânduri, ţinând cont că este vorba de bugetul oraşului şi el trebuie tratat cu maximă seriozitate şi atenţie.

▶ [TC 05:53]
- Ne-au atras atenţia în mod deosebit acele studii de fezabilitate a sensurilor giratorii care, din punctul nostru de vedere, ar fi trebuit executat un studiu de trafic, înaintea celui de fezabilitate care are nişte costuri destul de ridicate.
- Considerăm studiile de fezabilitate pentru giratoriile de la Popa Şapcă şi BCR ca fiind inutile, cei care aveţi permis de şofer vă daţi seama că s-ar blocat traficul greu, cel puţin în zona Cerbul de Aur, deoarece în sensul giratoriu se acordă prioritate celor de vin din stânga.

▶ [TC 07:09]
- Creşterea eficienţei energetice a clădiri Şcolii Profesionale - 124.000 lei (1,2 miliarde lei vechi), în condiţiile în care anul trecut pentru Liceul Eminescu au fost prevăzuţi 80.000 lei (800 milioane lei vechi).
- Sunt nişte diferenţe substanţiale.
- Considerăm că printr-un management mai performant s-ar fi putut face mult mai multe lucruri.
- De fapt n-au fost îmbinate cele două elemente importante ale administraţiei publice locale, pentru obţinerea performanţei, şi anume şi eficienţa şi eficacitatea.

▶ [TC 10:51]
Întrebări

▶ [TC 22:06]
Timona Balmuş, Radio Unison:
- Sunteţi mulţumit de modul în care este administrat oraşul ?
Dorin Apostu, consilier local PSD:
- Probabil se vede cu ochiul liber. Fiecare cetăţean poate să facă o comparaţie după un an. Eu nu pot să mă pronunţ în acest sens.
Timona Balmuş, Radio Unison:
- În calitate de cetăţean, nu de consilier ?
Dorin Apostu, consilier local PSD:
- În calitate de cetăţean consider că se putea face un management administrativ mult mai performant, cu o viziune mult mai largă şi cu o flexibilitate mult mai mare.

1.556 vizualizări |24m18s


 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0385 secunde.