TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 12:00
Temperatura9.7 °C
Umiditatea 84%
Presiunea 981.3
Vânt6.1 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
22-01-2021
VALUTARON
EUR4.8740
USD4.0034
GBP5.4696
XAU238.5807
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă senator PD-L Vasile Pintilie - 2 Octombrie 2009

"La organizaţia PDL Bârlad a avut loc o schimbare la vârf. De ceva timp eu am fost investit cu această răspundere, în locul dl. Cornel Pleşu. Nu am considerat că este nevoie să mediatizăm excesiv acest eveniment. S-a facut o trecere lină."

"După şedinţă (cea în care consilierii PSD s-au ridicat şi au plecat când senatorul PD-L a luat cuvântul, n.r.) foarte mulţi dintre ei m-au sunat şi şi-au cerut scuze, unii dintre ei chiar au venit personal la mine spunând "domnule, te rog să ne scuzi dar nu avem ce face că asta e regula la noi când...". Pe unii dintre ei i-am înţeles, altora le-am zis că o să mă mai gândesc."

"Aţi văzut ce scandal şi ce tămbălau a ieşit din cauza unei firme luminoase, atât timp cât în oraşul Bârlad 90% din firme nu au autorizaţie de amplasare. Domnii de la primărie, în special viceprimarul, au făcut un întreg caz mediatic."

2.028 vizualizări |19 comentarii40m03s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 11 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1378 secunde.