TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 20:00
Temperatura17.2 °C
Umiditatea 73%
Presiunea 989.3
Vânt2.1 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
17-09-2021
VALUTARON
EUR4.9473
USD4.1999
GBP5.7880
XAU238.6026
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Rotary Club Bârlad: Salvaţi Casa Juvara ! 29 Iunie 2021

▶ [TC 00:00]
Prezentare

▶ [TC 11:50]
Filmul de prezentare creat de Rotary Club Bârlad (15 minute)

▶ [TC 27:25]
Discuţii                Rotary Club Bârlad adaugă la activităţile sale tradiţionale îndreptate spre educaţia şi sănătatea comunităţii locale o acţiune inedită: SALVAŢI CASA JUVARA!

                Iniţiativa aparţine total rotarienilor bârlădeni şi a demarat la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an. Comisia formată pentru finalizarea acestui proiect a consultat arhive legate atât de imobilul în sine cât şi de personalităţile care de-a lungul timpului au trăit în această casă.

                Pentru o mai bună exemplificare a ceea ce înseamnă această casă istorică pentru Bârlad şi bârlădeni, grupul de lucru a creat un film de cincisprezece minute care poate fi vizionat pe site-ul clubului: rotaryclubbarlad.ro

                Scopul acestei iniţiative este de a se evita degradarea în continuare a imobilului şi de a ajuta la conservarea acestuia până la identificarea resurselor financiare care să suporte transformarea sa într-o casă memorială sau în Casa Personalităţilor Bârlădene.

                În acest sens, clubul rotarian este gata să se adreseze bârlădenilor de pretutindeni pentru strângerea de fonduri care să ajute la cofinanţarea proiectului.

                Clubul a avut un prim contact cu d-l primar al municipiului ca şi cu însărcinatul primăriei pentru fonduri europene, contact eficient care a pus bazele demarării şi desfăşurării acestui proiect.

Referinţe: Fotoreportaj Casa Juvara, 2009

820 vizualizări |38m10s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1408 secunde.