TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 18:00
Temperatura28.2 °C
Umiditatea 30%
Presiunea 994.1
Vânt1.2 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă senator PD-L Vasile Pintilie - 11 Octombrie 2009

Vasile Pintilie, senator PD-L:
"Am văzut o conferinţă de presă fulminantă a prietenului Solomon. De fapt el a făcut o conferinţă de presă pentru conferinţa mea de presă. Dl Solomon nu mai are subiecte şi vine la conferinţă ca să discute ce-am spus eu la conferinţa mea de
presă.
Îl deranjează foarte tare că mă ocup de obiectivele oraşului, că au venit banii la spital, s-a dat de pământ acolo în toate stilurile, m-a acuzat că nu ştiu să interpretez legile, dacă avea fuste cred că şi le ridica în cap."

"Vă spun acuma în premieră că domnul Solomon m-a sunat şi mi-a zis că "dl senator, vedeţi că dvs. îi cunoaşteţi pe ăia de la CNADNR acolo, pe dna Tiron, şi poate o mai întrebaţi şi de segmentul ăsta de drum din Bârlad".
Este vorba de o sumă de 300 de miliarde de lei vechi, pe care era să o ratăm din cauza aroganţei şi a incompetenţei, şi dl Solomon vine aici şi-mi spune de ce m-am ocupat eu de segmentul ăsta de drum, că este investiţia lui."

"Eu nu am nicio problemă cu dl primar, este prietenul meu vechi, nu am nicio problema atâta timp cât dumnealui este echidistant şi nu mă atacă pe mine ca persoană.
Nu aş avea nicio problemă cu dl Solomon dacă dumnealui ar fi mai matur în declaraţii şi s-ar comporta aşa cum îi este rangul."

"Am auzit o melodie când veneam de la Bucureşti: "A fi om e lucru mare, a fi domn e-o întâmplare". Cred că dl Solomon este un mare domn. Se comportă într-un stil care nu-i face cinste.
Aduce foarte mult a Vanghelie, aşa... Şi-am să vorbesc cu dl Constantinescu să-i facă şi lui un Sector 5 la Bârlad. De asemenea să vorbesc şi cu dl Carp la Vaslui să-i dea şi Doi şi-un sfert, şi atunci cred că se va simţi foarte bine."


1. PLAY "Dl Solomon aduce foarte mult a Vanghelie, asa.."
2. PLAY Conferinta de presa, integral
2.433 vizualizări |41 comentarii34m32s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 10 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.2021 secunde.