TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 19:00
Temperatura12.4 °C
Umiditatea 57%
Presiunea 999.9
Vânt2.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
22-10-2021
VALUTARON
EUR4.9467
USD4.2501
GBP5.8655
XAU244.9416
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă senator PD-L Vasile Pintilie - 18 Octombrie 2009

Vasile Pintilie, senator PD-L:

"Spun răspicat că eu nu voi ţine niciodată conferinţă de presă într-un stil aşa cum aţi văzut la PSD cu elemente şi noţiuni suburbane şi îl avertizez pe dl Solomon că a coborât nivelul discuţiilor şi al comportamentului foarte foarte jos. Niciodată nu ne vom scălămbăia aici şi nu vom face circ pentru că noi considerăm că politica se face altfel.
Cei care doresc circ să se uite pe conferinţele de presă ale dlui Solomon şi vor avea din plin acolo de toate."

"Pe o parte din massmedia naţională anumite paragrafe din Constituţia României sunt prezentate trunchiat şi deformat."

"Parlamentul a încercat o lovitură de stat în România. Şi mă adresez acum dlui Solomon, poate înţelege şi el această chestiune. Dar, ce vrei să... ce pretenţii poţi să ai, că după ce, aşa cum am zis, ai citit "Pupăza din tei" şi mai nou "Scufiţa Roşie" în ediţie originală de la dl Iliescu, e foarte greu să interpretezi articole din constituţie şi să vezi etapele cum se derulează o asemenea importantă decizie. Pentru ţară, bineînţeles.
Această coaliţie ad-hoc a încercat să impună preşedintelui un candidat pentru funcţia de prim-ministru. Ceea ce este total neconstituţional.
Dictatură este atunci când una din puterile statului îşi substituie prerogativele altei puteri ale statului, in cazul ăsta o parte din parlament a încercat să preia prerogativele preşedintelui
României. Acesta este motivul din care cauză am spus că parlamentul încearcă o lovitură de stat în România. Şi este perfect adevărat."

"Unii, ce-au făcut? S-au întâlnit în garaj la dl Voiculescu şi-au pus de-un nou guvern."

"Să vedem cine este Geoană, cine este Oprescu, cine este Crin Antonescu. Dl Geoană
vine cu Voiculescu în spate, vine cu Iliescu, vine cu Vanghelie, şi vreau să spun că dl Geoană este complet dependent de deciziile pe care le iau aceste persoane. Dl Geoană a avut ca tată un general de securitate, dl Oprescu de asemeni.
Dl Crin Antonescu, care este o persoană ştearsă şi nesemnificativă, a rămas doi ani repetent la facultate. Poate să vină el cu orice argument, că a fost bolnav când era mic, sau că a avut probleme sentimentale, dar să rămâi doi ani repetent în facultate nu ştiu dacă dă bine la CV."

"Dl Oprescu are legături cu Bârladul din punct de vedere a familiei."

"Dacă o să creăm un eveniment important aici, cu siguranţă preşedintele Băsescu va veni la Bârlad."

"Candidatul la funcţia de prim-ministru al României, Lucian Croitoru, a fost colegul meu de facultate, acelaşi an, aceeaşi promoţie."

2.478 vizualizări |32 comentarii31m56s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 11 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1892 secunde.