TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  09:00
Temperatura5.0 °C
Umiditatea 79%
Presiunea 984.3 mb
Vânt3.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
19-04-2024
VALUTARON
EUR4.9764
USD4.6687
GBP5.8125
XAU357.7647
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PRM, 6 Iunie 2010

Valetin Tălpău, Est1 TV: "Din pură curiozitate, să spunem aşa, în confruntarea asta dintre domnul Pintilie şi domnul Solomon, părerea dvs care este, la urma urmei?"
Corneliu Bichineţ: "Confruntările întotdeauna sunt bune. Dar înainte de a te confrunta trebuie să ai o discuţie edificatoare cu cel cu care intri în controversă. Eu îi cunosc pe amândoi. Dacă aş fi la PD-L, aş spune că Pintilie are dreptate. Dacă aş fi la PSD, aş spune că Adrian Solomon are dreptate. Cum sunt la PRM spun că (din sală: "amândoi au dreptate!") nu!, niciunul n-are dreptate.
Pentru că fiecare vrea să-şi creeze în perioada aceasta un nume. Dar în decursul a un an şi jumătate eu nu ştiu dacă s-au rezolvat problemele Bârladului sau o parte dintre ele. Eu cred că ştiţi că sunt tăios, nu l-am văzut pe acela care să poată rezista la un duel verbal cu mine dar, de multe ori am lăsat de la mine. Pentru că atunci când n-am lăsat de la mine am pierdut. Nu ştiu dacă vorbesc pe înţelesul tuturor.
În legătura cu cei doi. Fiecare îşi creează drumul politic. Le-aş sugera să fie mai aplecaţi pe problemele Bârladului, concrete, şi să le reprezinte cum se cuvine la Bucureşti şi pe cele ale judeţului.
Însă am o previziune. Şi vă rog să reţineţi bucăţica aceasta din ce declar eu. Adrian Solomon va deveni un om politic deosebit. Pentru că are următoarele elemente: o zestre intelectuală bună, un spirit de competiţie acerb, un partid puternic în spate, o susţinere din partea organizaţiei locale Bârlad, şi dorinţa lui de a fi în frunte. Nenorocul lui în perioada vieţii sale de a nu deveni cel mai bun este că trăiesc şi eu în această perioadă. (pauză) Cam atât. Am vrut s-o dau frumos...

Valetin Tălpău, Est1 TV: "Şi acuma, ca să facem haz de necaz, care facultate e mai bună, Cibernetica sau Istoria?"
Corneliu Bichineţ: "Dom'le... toate facultăţile sunt bune dacă ai terminat liceul înainte de a le termina. Mulţumesc, eşti un băiat inteligent, îmi place să dialoghez cu tine."

3.132 vizualizări |8 comentarii40m37s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1099 secunde.