TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 23:00
Temperatura10.0 °C
Umiditatea 57%
Presiunea 976.7
Vânt2.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
26-02-2020
VALUTARON
EUR4.8074
USD4.4186
GBP5.7166
XAU234.1367
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon, 14 Iunie 2010

Adrian Solomon: "Repet, pentru a nu ştiu câta oară, că nu am nicio problemă în a colabora cu domnul Pintilie. Numai că această colaborare trebuie să fie reciprocă. Nu poţi colabora totuşi cu un om, care a luptat din răsputeri să-l pună pe Lefter manager la spital, şi-n secunda 2, după instalarea lui Lefter, să fie tăiate 150 de paturi de la spitalul bârlădean (...) lucru care va duce în viitor la pierderea unor competenţe, la dispariţia chiar a unor secţii şi, bineînţeles, la mai puţini bani în conturile spitalului dinspre Casa de Asigurări de Sănătate."

Adrian Solomon: "Pentru cei care au cumpărat IRB-ul, tot respectul. Pentru că l-au ţinut în viaţă. Nu pot să fiu de acord cu salariile pe care le plătesc unor oameni, şi care sunt la fel ca în 2000."

Adrian Solomon: "Pintilie vorbeşte ca un cavaler al dreptăţii şi, l-aţi văzut, chiar el fiind un evazionist cu acte în regulă, mai nou. Şi nu întâmplător i s-au dat în subordine - că la PD se împart, cică, deconcentratele ca la mafioţi, fiecare are în subordine câte 2-3 deconcentrate - iar Pintilie păstoreşte, culmea, tocmai direcţia Finanţelor. Asta probabil pentru că a făcut Cibernetica şi ştie despre ce-i vorba."

Adrian Solomon: "Eu nu am nicio problemă cu domnul Pintilie că are, vai!, o firmă. Să aibă şi mai multe. N-am nimic cu întreprinzătorii, cum spunea unu pe forum, că "băi, ataci întreprinzătorii! Să-ţi fie rusine!". N-am nimic cu întreprinzătorii cinstiţi. Dar domnul Pintilie n-a făcut în viaţa lui niciun cui. N-a bătut, măcar, un cui. El învârte nişte bani din chiriile pe care le ia pe spaţiile construite de poporul român. Un singur chiriaş de-al lui îi dă pe lună 179 de milioane. Pe an - 2 miliarde."

Adrian Solomon: "Haideţi să vă explic cum se cumpărau spaţiile astea. De regulă se scoteau la vânzare câte 4... 5... 9 spaţii. Conform legii, în 30 de zile trebuia să le plăteşti. El obţinea în urma licitaţiei că este proprietar pe spaţiile respective. Se ducea la bancă, gaja unul din cele 9, lua bani să le plătească pe toate, le plătea pe toate, după care nu mai plătea niciun leu la banca care-l credita. Banca rămânea cu un spaţiu, iar el rămânea cu 8. Iată ghişeft. Şi n-aş vrea să explic toate mecanismele pentru că nu-i cazul."

Adrian Solomon: "Aşa s-au îmbogăţit, domnii mei, întreprinzătorii români. Şi-am înţeles că unul dintre ăştia pune la bătaie 3 milioane de EURO ca să nu mai iasă Constantinescu primar, că, vai de mine, îi pune tălpi şi nu îl lasă să facă din târgul Bârladului ce vrea muşchiul lui."

2.939 vizualizări |36 comentarii56m13s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 9 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1330 secunde.