TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  16:00
Temperatura20.8 °C
Umiditatea 18%
Presiunea 985.2 mb
Vânt5.4 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
29-03-2024
VALUTARON
EUR4.9695
USD4.6078
GBP5.8126
XAU330.7911
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Vasile Pintilie, 31 Octombrie 2010

Vasile Pintilie, senator PDL: "Exact în aceeaşi zi cu discutarea moţiunii şi votarea ei în parlament s-au declanşat foarte multe greve şi sindicatele din România s-au deplasat către Bucureşti - dacă ar fi fost numai sindicatele era foarte bine dar majoritatea dintre cei care au venit la Bucureşti erau de fapt membri de partid ai PSD."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Aţi văzut că în fruntea demonstranţilor era preşedintele PSD, tânărul şi neliniştitul Ponta, căruia unii dintre cei de la Bucureşti i-au găsit repede şi o poreclă, aţi văzut şi-n presă, i se spune mai nou "Pontănacul". Nu am nimic cu domnul Ponta, este un băiat simpatic, însă analiştii politici au spus că ar trebuie să mai stea un pic să se mai maturizeze."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Am văzut şi în conferinţa domnului deputat Solomon, marele deputat, viitorul politicii în Bârlad, aşa se spune, peste tot, că n-avem nicio şansă decât cu Solomon în frunte, cât de supărat era domnul deputat că a căzut moţiunea şi ce fericit ar fi fost el ca eu să votez împotriva guvernului pe care-l reprezint în parlament."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Probabil el, dacă ar fi fost în locul meu, cu siguranţă vota!, împotriva guvernului lui, pentru că... cam aşa fac ăştia de la PSD, se duc acolo unde e... ciolanul mau gros. Dar domnul Solomon, cu viziunea lui revoluţionară despre societate şi lume, nu a explicat ce s-ar fi întâmplat în România dacă ar fi căzut guvernul Boc. Dacă era bine pentru poporul român să cadă guvernul acum, când ne apropiem de iarnă, dacă ar fi fost bine pentru România să se vânzolească parlamentul în următoarele două - trei luni, să se constituie o nouă majoritate, care după dorinţa lor ar trebui să dea preşedintele jos, să se facă alegeri anticipate la parlament mai întâi şi după care alegeri anticipate la prezidenţiale. De-abia atunci ar fi râs toată Europa şi toată lumea de noi că suntem o ţară instabilă, o ţară neguvernabilă. De-abia atunci s-ar fi făcut EURO 5... 7 lei, de-abia atunci ar fi scăzut rating-ul de ţară la cote nemaiîntâlnite pentru România, şi de-abia atunci nu se mai puteau plăti nici pensiile, nici salariile bugetarilor."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Avem şi noi problemele noastre ca ţară pentru că în decursul timpului nu prea am făcut ce trebuie în România."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Opoziţia nu a pierdut nicio ocazie şi a depus altă moţiune pentru legea educaţiei asumată de guvern, a doua zi, adică joi, atunci când domnul deputat Solomon ţinea o conferinţă de presă aici, unii dintre noi eram la servici la Bucureşti, acolo unde ar fi trebuit să fie şi el, şi mă aşteptam ca unii dintre dumneavoastră (din presă, n.r.) să-l întrebe "dom'le, dar n-ai servici astăzi, ce cauţi pe la Bârlad?".
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Păi n-a fost nevoie, cu asta a început conferinţa."
Vasile Pintilie, senator PDL: "A spus că a chiulit de la servici, nu? Foarte frumos, şi mai spune de alţii că nu-şi fac datoria."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Exact aşa a început conferinţa, aţi văzut conferinţa?"
(pauză)
Vasile Pintilie, senator PDL: "Da, însă l-am văzut în conferinţă, era foarte supărat că a căzut moţiunea şi..."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Păi cum, dvs. aţi fi fost vesel?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Eu eram mai vesel pentru că... sunt mai raţional în anumite condiţii."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Eram în ziua de miercuri, înainte de a se începe dezbaterile pe marginea moţiunii de cenzură. Şi, bineînţeles, că toţi miniştrii erau acolo. (...) Şi am mers la doamna Udrea să vorbesc despre o întâlnire pe care o vom avea la Bucureşti cu o parte din primarii noştri. (...) Şi, bineînţeles, acolo am fost, m-am salutat cu doamna Udrea, aşa cum zice domnul Solomon m-am pupat cu dumneaei, cred că de aici ar pleca invidia domnului deputat. Eu mă gândeam aşa, când am auzit... gogomănia asta, pe care a spus-o el în conferinţa de presă, că s-o fi gândit "băi, ce discută ăsta cu ministrul Dezvoltării şi Turismului, nu cumva aranjează el să vină doamna ministru la Bârlad şi să semneze proiectul ăla şi să capete domnul Pintilie un capital electoral aşa de mare încât să ne facă probleme la alegeri?". Şi-atunci cred că a pus la punct povestea asta şi eu mi-am amintesc că spunea acolo că eu stăteam undeva într-o parte şi mă uitam şi-l păzeam pe el... Nu-mi aduc aminte de-o asemenea situaţie, sub nicio formă. Cred că este o invenţie de-a domnului deputat, el de fapt are predilecţia asta să se deplaseze în mai multe planuri."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Cum, dar nu s-a pupat cu doamna Udrea?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Eu n-am văzut asemenea... şi nu cred că doamna Udrea pupă pe oricine."
(râsete în sală)
Vasile Pintilie, senator PDL: "Mai ales pe domnul Solomon, care are un renume deosebit în camera deputaţilor."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Dezvoltaţi, că noi nu am..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Aţi văzut că el a spus cu guriţa lui, singur, că se dădea cu fundul de pământ, bătea cu pumnul în masă... aşa este!, şi vreau să mai adaug ceva - numai el făcea asta, nu mai era altcineva. Numai el. Dacă se întâmplă să iasă la tribună, colegii lui îşi pun mâna în cap, "băi, ce-o fi zicând ăsta, iar ne termină". Vă spun asta aşa, din folclorul parlamentului, dacă vreţi să ştiţi. Dacă nu, cântaţi-i în continuare în strună domnului Solomon. Şi s-aşteptăm realizările dumnealui deosebite. A ţinut două conferinţe, una după alta, dar nu v-a zis nimic de vreun obiectiv din municipiul Bârlad, din judeţul Vaslui, numai gargară, miştocăreală şi bâlci."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Înseamnă că ne-aşteptăm să ne spuneţi dvs. acuma nişte obiective din Bârlad."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Am să vă spun. Spre deosebire de el, eu am şi lucruri concrete."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Eu am o neclaritate, până la urmă cine cu cine s-a pupat?"
(râsete în sală)
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu ştiu, rămâne să cercetăm. Eu am probe! E filmat!"

Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Şi până la urmă doamna Udrea vine la Bârlad sau nu vine?"
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Da, pupată sau nepupată, da' vine... vreo semnătură, ceva?"
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Păi asta ne interesează."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu se ştie. Contrar celor care se vehiculează eu sunt de acord cu semnarea acelui proiect şi-aş fi foarte bucuros, nu mă interesează cine îşi arogă dreptul că el a fost făcut, c-a fost semnat. Dar faptul că ar veni la Bârlad 13 milioane de EURO nu mai are importanţă cine îi aduce, important e să se facă această investiţie (asfaltarea străzilor din Deal 2 şi alte străzi, n.r.) pentru că până la alegeri mai e, o să vedem până atunci cine e mai bun politician şi cine e mai bun negociator şi are mai mare credibilitate să promoveze Bârladul mai bine. Deocamdată să vină aceşti bani, aşa cum au venit şi la Huşi şi la Negreşti, aşa cum au venit şi la Vaslui. Dar se pare că autorităţile locale din localităţile astea sunt mai abile, sunt mai aproape de oamenii lor şi mai lasă coada jos şi politica o pun acolo la păstrare."

Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Domnul primar, aţi văzut, a început să mai lase coada jos, ca să vă citez, şi-a mulţumit guvernului Boc, public, pentru investiţia de la ANL-urile de la Cărămidărie."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Aşa este, dar trebuie să mai persevereze. E cam puţin."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Mai jos să lase coada?"
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Da, da, mai jos. Eventual s-o taie. Da."
(râsete în sală)

Vasile Pintilie, senator PDL: "De asemenea am văzut în conferinţa domnului Solomon că el are o predilecţie, aşa, deosebită, pentru a aştepta subvenţii de la statul român. Mă gândeam de ce un tip aşa tânăr care are viitorul în faţă, promovează o asemenea percepţie a oamenilor pentru pomană şi pentru ajutor necondiţionat de la bugetul statului. Şi mi-am dat seama că domnul Solomon, toată viaţa lui, a trăit pe spinarea statului. Şi mi-aduc aminte că, acum câteva luni, s-a mutat de la 2 camere la 3 camere. Era foarte frumos dacă se muta de la 2 camere la apartamentul lui, nu la apartament construit pe banii primăriei sau pe banii guvernului, acolo unde ar fi trebui să stea cei care au venituri foarte mici. Mai mult de-atât, am văzut că promovează o investiţie, aia cu panourile solare, la blocurile ANL."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "La el la..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Aha! Tot acolo. E bun să trăieşti pe spinarea poporului român. E foarte bine. Cred c-am să-mi vând şi eu apartamentul şi mă mut la ANL!"
(râsete în sală)
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "N-aveţi 35 de ani."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Nu vă încadraţi în condiţiile astea. Trebuie să nu fi avut niciodată proprietăţi."
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Apartamentul unde locuiţi e tot de la stat."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Păi tot de la stat, doamnă, dar l-am cumpărat."
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Păi l-aţi cumpărat când l-a cumpărat toată lumea."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Dar pe ăla de la Bucureşti nu l-aţi dat băiatului, sau încurc eu poveştile?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu l-am dat, l-am... este apartamentul lui, aia e altă treabă. Dacă vreţi să mergeţi la Bucureşti pot să vă dau camera mea de la hotel."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Mulţumesc."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Să faceţi un weekend acolo."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Mulţumesc. Voi profita de oferta dvs."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Şi vorbesc serios."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Şi eu vorbesc serios, nu se ştie niciodată când... voi da curs."

Vasile Pintilie, senator PDL: "De asemeni, ca să mă mai ocup un pic de domnul Solomon şi după aia o să-l ignor complet că nu merită prea multă atenţie, spunea dumnealui că am votat guvernul ca să mai primesc eu, pe colegiul meu de la guvern pentru investiţii în teritoriu, nu ştiu câte miliarde de lei în aşa fel încât să-mi aduc o maşină de balast la casă - nişte idioţenii."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Aş vrea să-l întreb acuma, şi să-l întrebaţi dvs., vă pun această provocare presei, întrebaţi-l pe dommnul Solomon, el când primeşte în colegiul lui anumite sume de bani, să le aloce pe investiţii la biserici, la şcoli, ce condiţie le pune domnul Solomon celor care vor primi aceste sume? Mă refer la biserici şi la şcoli. Dacă nu execută lucrarea cu un anumit consilier, apropiat dumnealui, din Consiliul Local, biserica sau şcoala respectivă nu primeşte banii. Şi dacă...."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Care consilier?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Păi ia, aduceţi-vă dvs. aminte care este consilierul!"
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Sunt mai mulţi, de-aia..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu ştiţi, doamna Săcăreanu?"
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Sunt mai mulţi, de-asta vă întreb care."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Ştiţi foarte bine care este..."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Cu "şc" de la "şcoală", sau...?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu este vorba de domnul Dumitraşcu, este vorba de un domn, mi se pare Iamandi. Da?"
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Păi este şi Iamandi, şi Costăchescu, şi Dumitraşcu, sunt mai mulţi constructori, de asta vă întreb."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu. Domnul Iamandi face toate proiectele domnului Solomon. Ca să ştiţi şi să spun toată informaţia completă, să nu vă mai pun la treabă că şi-aşa aveţi multă..."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Nu, dar ne gândeam că nu aveţi curajul să spuneţi, să daţi din casă ceea ce ştiţi."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu, vroiam să vă provoc un pic, ca să mai cercetaţi lucrurile."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Nu, dar vă credem pe cuvânt, dacă dvs. vă asumaţi nişte..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Păi, întrebaţi-l pe domnul Solomon de ce toate lucrările pe fonduri repartizate de dumnealui le face domnul Iamandi Da? Şi-o să vedeţi ce răspuns o să vă dea domnul Solomon."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Mâine cei de la CNANDR vor preda studiul final a studiului de fezabilitate şi, vă informez eu acum, că sunt foarte avansaţi şi cu proiectul de detaliu de execuţie a variantei ocolitoare a municipiului Bârlad."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Iniţial, proiectul era ca şoseaua de centură să treacă prin spatele poligonului, s-a făcut o formă intermediară a acestei zone de proiect, ea a fost transmisă la Ministerul Apărării pentru un aviz special, aşa este procedura, şi cei de la Ministerul Apărării au invocat o lege de-a lor de funcţionare, că sub nicio formă nu este posibil să treacă o cale de acces prin spatele unui poligon. Cei de la Companie au spus că vor asigura un rambleu, adică o construcţie din pământ foarte înaltă în aşa fel încât să-i protejeze pe cei care trec pe acolo, nu a fost acceptat şi atunci proiectul s-a modificat, şi şoseaua de centură va trece prin faţa poligonului."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Adică o să treacă şoseaua de centură pe la blocurile de la Cărămidărie?"
Vasile Pintilie, senator PDL: (ridică din umeri) "Probabil, dacă domnul Solomon va mai locui acolo când... probabil se va muta."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Nu ştiţi, domnul primar a intrat în posesia (documentelor de proiect, n.r.)... adică are şi dumnealui...?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Păi asta vroiam eu să vă întreb, de ce nu v-a prezentat domnul Solomon situaţiile astea?"
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Adică ştie şi domnul primar, are datele astea?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu ştie nimeni, pentru că ei nu se interesează, nu. Ei aşteaptă, vă spun eu acuma, ei aşteaptă să se apropie ceva concret şi atunci, prin mişcările lor caracteristice, să-şi asume realizarea acestui proiect, aşa cum s-a făcut şi cu comisia aia când a venit de la Bucureşti atunci. Da? Domnul primar a... făcut el tot felul de manevre, i-a chemat la el în birou, i-a ţinut de dimineaţă până..."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Aveţi acolo lista de expropriere?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Da."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Şi n-aţi observat nimic interesant?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Sunt foarte multe lucruri interesante. O să vedeţi la momentul respectiv."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Bine, şi atunci o să-l anunţaţi dvs. adica îi daţi şi domnului primar hârtiile?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Dar nu trebuie să ştie..."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Sau o sa se trezească cu centura gata făcută?"
(râsete în sală)
Vasile Pintilie, senator PDL: "Să se trezească cu centura, da..."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Vreau să vă spun cu satisfacţie că unul din proiectanţii şoselei de centură este un tânăr bârlădean, tânăr inginer de la Bârlad. E o faptă interesantă asta. Enache Adrian îl cheamă."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Ce culoare are? La pulover?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu e membru de partid. E absolvent de facultate de 2-3 ani."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Una din frânele cele mai mari este treaba asta cu avizul de la ăştia cu siturile arheologice. Dacă se întâmplă să se audă, o să vedeţi şi la noi acuşi, că trece un obiectiv de interes naţional pe undeva, hop şi domnii ăştia. N-am nimic cu ei, bineînţeles, tot respectul, toată consideraţia, dar probabil aşa s-a încetăţenit o manevră din asta în statul nostru românesc. Hop şi ei cu "stai că aici avem un sit arheologic!". Vine imediat proiectantul sau evaluatorul, trebuie să facem un proiect, trebuie să săpăm, trebuie să descoperim, cine au mai fost pe aicea, romanii, dacii, vizigoţii, pecenegii, cumanii..."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Pesediştii!"
(râsete în sală)

Vasile Pintilie, senator PDL: "Vroiam să vă zic despre DN24. Cam 50% din proiectele astea au fost oprite. Avem şansa şi norocul pentru ca noi să continuăm acest proiect. (...) Deci se va face DN24 şi rămâne de văzut dacă vom putea face strada Republicii aşa cum s-a discutat în decursul timpului, depinde de cel care va câştiga tronsonul 1, pe care suntem noi plasaţi cu problema noastră. Dacă vom avea noroc şi trecere la cei care construiesc tronsonul ăsta, vom putea să facem. Dacă nu, vom încerca pe altă cale."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Media din România nu reflectă situaţia concretă din România, şi întotdeauna, sau în cele mai multe cazuri, exagerează."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "O parte din ea."
Vasile Pintilie, senator PDL: "O parte din media, sigur că da."

Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Domnul Solomon, trebuie să ajung iarăşi la conferinţa de presă organizată de dumnealui, zicea că v-ar lansa o invitaţie să mergeţi în piaţă."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Da, am văzut şi..."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Cum comentaţi?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu am nicio problemă, eu de regulă mă deplasez pe jos, şi chiar stau lângă piaţă, şi fac piaţa frecvent. (râde) N-am nicio problemă de genul ăsta, eu cred că dacă s-ar prezenta lucrurile aşa cum trebuie, domnului Solomon ar fi cel căruia ar trebui să-i fie teamă să iasă în piaţă. Pentru că practic în anii ăştia cât au condus - nu vorbesc de judeţul Vaslui că asta e altă treabă, ar fi trebuit să vorbesc şi despre domnul Buzatu şi despre domnul Bichineţ, dar îi mai lăsăm un pic să... se mai bucure de viaţă - mă refer la colegii mei de la Bârlad, de-aici, cu care eu aş fi vrut să am o relaţie şi personală, şi instituţională, aşa ca şi membri ai unor partide politice, mult mai decentă şi mai corectă. Dar să vină cu treaba asta să-mi spună că mie să-mi fie frică să ies in piaţă, este o aberaţie. Cred că lor ar trebui să le fie frică. Că nu au făcut nimic pentru municipiul Bârlad."

Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Da. O altă întrebare. Care este relaţia dvs. cu domnul primar?"
(chicoteli în sală)
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Profesională, desigur."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu pot să spun că am o relaţie foarte bună cu domnul primar, dar nici foarte proastă."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Asta cum s-ar traduce?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "S-ar traduce că ne ignorăm reciproc."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Eu am invitat-o de mai multe ori pe doamna Udrea la Bârlad. Se pare ca doamna Udrea are o reţinere să vină la Bârlad. Trebuie să deduceţi dvs. care e reţinerea ei, da? Şi cu siguranţă ştiţi. Dacă vom avea un motiv serios şi vom ajunge la un consens între noi politicienii în aşa fel încât toţi să servim interesele bârlădenilor, aţi văzut că nu are nicio reţinere doamna Udrea să vină şi să se pupe cu domnul Pavăl de la Vaslui, cu domnul Ciupilan de la Huşi."
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Dar care-ar fi reţinerea?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Păi reţinerea este că la noi este un teren ostil aicea. Minat. Există nişte antecedente binecunoscute."
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Dar ce treabă are doamna Anastase cu doamna Udrea?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Extraordinar!"
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Păi cum? Una-i una, alta-i alta."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Da... Da, doamna Săcăreanu, încurajaţi... aspectul ăsta, că-i foarte important."
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Dar nu încurajez, de asta vă întreb, care-i legătura?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Am văzut că nu-l încurajaţi. Că-l încurajaţi! Dvs. daţi apă la moară acolo, că e frumos aşa."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Haideţi dom' senator, dar dvs. chiar credeaţi că veniţi la conferinţă şi noi nu vă punem întrebări?"
(râsete în sală)
Vasile Pintilie, senator PDL: (râde) "Sigur!"
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Aşa aţi avut impresia?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu nu nu. C-am văzut că domnului Solomon nu i-aţi pus întrebări la a doua conferinţă."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Ăla de obicei zice tot!"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Se terminase, da."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Zice tot... Nu-i la putere... nu constituie opoziţie pentru noi."

Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Aveam şi eu o curiozitate, de când v-am văzut ultima dată aţi slăbit vreo 10 kg."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Aaa, nu 10!"
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Aşa îmi pare mie..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Eu ştiu că am slăbit în ochii dvs., de-atunci de când..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Vorbim de greutatea... fizică, corporală".
Vasile Pintilie, senator PDL: "...m-aţi criticat un pic. Nu am slăbit. Dacă am slăbit am slăbit foarte puţin. Şi slăbesc pentru că fac naveta. În fiecare săptămână 600 de km în maşină, este un efort destul de mare. Nu pot să-mi iau şofer la Bucureşti. Am un şofer la cabinetul senatorial dar nu pot să-l iau pentru că n-am ce să fac cu el 5 zile cât stau acolo. Şi-atunci trebuie să conduc eu maşina."
Geta Modiga, redactor: "Domnul Pintilie, de ce nu vă daţi demisia dacă-i aşa de obositor?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu pot să-mi dau demisia pentru că electoratul m-a investit să merg să reprezint interesele lor acolo. Dacă o să am motive mult mai serioase, o să-mi dau şi demisia, că nu... nu-i nevoie..."

5.108 vizualizări |31 comentarii92m54s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1097 secunde.