TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 08:00
Temperatura-4.8 °C
Umiditatea 96%
Presiunea 995.9
Vânt2.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
12-12-2018
VALUTARON
EUR4.6605
USD4.1120
GBP5.1580
XAU164.5916
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Vasile Pintilie, 31 Octombrie 2010

Vasile Pintilie, senator PDL: "Exact īn aceeaşi zi cu discutarea moţiunii şi votarea ei īn parlament s-au declanşat foarte multe greve şi sindicatele din Romānia s-au deplasat către Bucureşti - dacă ar fi fost numai sindicatele era foarte bine dar majoritatea dintre cei care au venit la Bucureşti erau de fapt membri de partid ai PSD."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Aţi văzut că īn fruntea demonstranţilor era preşedintele PSD, tānărul şi neliniştitul Ponta, căruia unii dintre cei de la Bucureşti i-au găsit repede şi o poreclă, aţi văzut şi-n presă, i se spune mai nou "Pontănacul". Nu am nimic cu domnul Ponta, este un băiat simpatic, īnsă analiştii politici au spus că ar trebuie să mai stea un pic să se mai maturizeze."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Am văzut şi īn conferinţa domnului deputat Solomon, marele deputat, viitorul politicii īn Bārlad, aşa se spune, peste tot, că n-avem nicio şansă decāt cu Solomon īn frunte, cāt de supărat era domnul deputat că a căzut moţiunea şi ce fericit ar fi fost el ca eu să votez īmpotriva guvernului pe care-l reprezint īn parlament."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Probabil el, dacă ar fi fost īn locul meu, cu siguranţă vota!, īmpotriva guvernului lui, pentru că... cam aşa fac ăştia de la PSD, se duc acolo unde e... ciolanul mau gros. Dar domnul Solomon, cu viziunea lui revoluţionară despre societate şi lume, nu a explicat ce s-ar fi īntāmplat īn Romānia dacă ar fi căzut guvernul Boc. Dacă era bine pentru poporul romān să cadă guvernul acum, cānd ne apropiem de iarnă, dacă ar fi fost bine pentru Romānia să se vānzolească parlamentul īn următoarele două - trei luni, să se constituie o nouă majoritate, care după dorinţa lor ar trebui să dea preşedintele jos, să se facă alegeri anticipate la parlament mai īntāi şi după care alegeri anticipate la prezidenţiale. De-abia atunci ar fi rās toată Europa şi toată lumea de noi că suntem o ţară instabilă, o ţară neguvernabilă. De-abia atunci s-ar fi făcut EURO 5... 7 lei, de-abia atunci ar fi scăzut rating-ul de ţară la cote nemaiīntālnite pentru Romānia, şi de-abia atunci nu se mai puteau plăti nici pensiile, nici salariile bugetarilor."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Avem şi noi problemele noastre ca ţară pentru că īn decursul timpului nu prea am făcut ce trebuie īn Romānia."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Opoziţia nu a pierdut nicio ocazie şi a depus altă moţiune pentru legea educaţiei asumată de guvern, a doua zi, adică joi, atunci cānd domnul deputat Solomon ţinea o conferinţă de presă aici, unii dintre noi eram la servici la Bucureşti, acolo unde ar fi trebuit să fie şi el, şi mă aşteptam ca unii dintre dumneavoastră (din presă, n.r.) să-l īntrebe "dom'le, dar n-ai servici astăzi, ce cauţi pe la Bārlad?".
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Păi n-a fost nevoie, cu asta a īnceput conferinţa."
Vasile Pintilie, senator PDL: "A spus că a chiulit de la servici, nu? Foarte frumos, şi mai spune de alţii că nu-şi fac datoria."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Exact aşa a īnceput conferinţa, aţi văzut conferinţa?"
(pauză)
Vasile Pintilie, senator PDL: "Da, īnsă l-am văzut īn conferinţă, era foarte supărat că a căzut moţiunea şi..."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Păi cum, dvs. aţi fi fost vesel?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Eu eram mai vesel pentru că... sunt mai raţional īn anumite condiţii."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Eram īn ziua de miercuri, īnainte de a se īncepe dezbaterile pe marginea moţiunii de cenzură. Şi, bineīnţeles, că toţi miniştrii erau acolo. (...) Şi am mers la doamna Udrea să vorbesc despre o īntālnire pe care o vom avea la Bucureşti cu o parte din primarii noştri. (...) Şi, bineīnţeles, acolo am fost, m-am salutat cu doamna Udrea, aşa cum zice domnul Solomon m-am pupat cu dumneaei, cred că de aici ar pleca invidia domnului deputat. Eu mă gāndeam aşa, cānd am auzit... gogomănia asta, pe care a spus-o el īn conferinţa de presă, că s-o fi gāndit "băi, ce discută ăsta cu ministrul Dezvoltării şi Turismului, nu cumva aranjează el să vină doamna ministru la Bārlad şi să semneze proiectul ăla şi să capete domnul Pintilie un capital electoral aşa de mare īncāt să ne facă probleme la alegeri?". Şi-atunci cred că a pus la punct povestea asta şi eu mi-am amintesc că spunea acolo că eu stăteam undeva īntr-o parte şi mă uitam şi-l păzeam pe el... Nu-mi aduc aminte de-o asemenea situaţie, sub nicio formă. Cred că este o invenţie de-a domnului deputat, el de fapt are predilecţia asta să se deplaseze īn mai multe planuri."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Cum, dar nu s-a pupat cu doamna Udrea?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Eu n-am văzut asemenea... şi nu cred că doamna Udrea pupă pe oricine."
(rāsete īn sală)
Vasile Pintilie, senator PDL: "Mai ales pe domnul Solomon, care are un renume deosebit īn camera deputaţilor."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Dezvoltaţi, că noi nu am..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Aţi văzut că el a spus cu guriţa lui, singur, că se dădea cu fundul de pămānt, bătea cu pumnul īn masă... aşa este!, şi vreau să mai adaug ceva - numai el făcea asta, nu mai era altcineva. Numai el. Dacă se īntāmplă să iasă la tribună, colegii lui īşi pun māna īn cap, "băi, ce-o fi zicānd ăsta, iar ne termină". Vă spun asta aşa, din folclorul parlamentului, dacă vreţi să ştiţi. Dacă nu, cāntaţi-i īn continuare īn strună domnului Solomon. Şi s-aşteptăm realizările dumnealui deosebite. A ţinut două conferinţe, una după alta, dar nu v-a zis nimic de vreun obiectiv din municipiul Bārlad, din judeţul Vaslui, numai gargară, miştocăreală şi bālci."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Īnseamnă că ne-aşteptăm să ne spuneţi dvs. acuma nişte obiective din Bārlad."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Am să vă spun. Spre deosebire de el, eu am şi lucruri concrete."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Eu am o neclaritate, pānă la urmă cine cu cine s-a pupat?"
(rāsete īn sală)
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu ştiu, rămāne să cercetăm. Eu am probe! E filmat!"

Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Şi pānă la urmă doamna Udrea vine la Bārlad sau nu vine?"
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Da, pupată sau nepupată, da' vine... vreo semnătură, ceva?"
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Păi asta ne interesează."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu se ştie. Contrar celor care se vehiculează eu sunt de acord cu semnarea acelui proiect şi-aş fi foarte bucuros, nu mă interesează cine īşi arogă dreptul că el a fost făcut, c-a fost semnat. Dar faptul că ar veni la Bārlad 13 milioane de EURO nu mai are importanţă cine īi aduce, important e să se facă această investiţie (asfaltarea străzilor din Deal 2 şi alte străzi, n.r.) pentru că pānă la alegeri mai e, o să vedem pānă atunci cine e mai bun politician şi cine e mai bun negociator şi are mai mare credibilitate să promoveze Bārladul mai bine. Deocamdată să vină aceşti bani, aşa cum au venit şi la Huşi şi la Negreşti, aşa cum au venit şi la Vaslui. Dar se pare că autorităţile locale din localităţile astea sunt mai abile, sunt mai aproape de oamenii lor şi mai lasă coada jos şi politica o pun acolo la păstrare."

Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Domnul primar, aţi văzut, a īnceput să mai lase coada jos, ca să vă citez, şi-a mulţumit guvernului Boc, public, pentru investiţia de la ANL-urile de la Cărămidărie."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Aşa este, dar trebuie să mai persevereze. E cam puţin."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Mai jos să lase coada?"
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Da, da, mai jos. Eventual s-o taie. Da."
(rāsete īn sală)

Vasile Pintilie, senator PDL: "De asemenea am văzut īn conferinţa domnului Solomon că el are o predilecţie, aşa, deosebită, pentru a aştepta subvenţii de la statul romān. Mă gāndeam de ce un tip aşa tānăr care are viitorul īn faţă, promovează o asemenea percepţie a oamenilor pentru pomană şi pentru ajutor necondiţionat de la bugetul statului. Şi mi-am dat seama că domnul Solomon, toată viaţa lui, a trăit pe spinarea statului. Şi mi-aduc aminte că, acum cāteva luni, s-a mutat de la 2 camere la 3 camere. Era foarte frumos dacă se muta de la 2 camere la apartamentul lui, nu la apartament construit pe banii primăriei sau pe banii guvernului, acolo unde ar fi trebui să stea cei care au venituri foarte mici. Mai mult de-atāt, am văzut că promovează o investiţie, aia cu panourile solare, la blocurile ANL."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "La el la..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Aha! Tot acolo. E bun să trăieşti pe spinarea poporului romān. E foarte bine. Cred c-am să-mi vānd şi eu apartamentul şi mă mut la ANL!"
(rāsete īn sală)
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "N-aveţi 35 de ani."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Nu vă īncadraţi īn condiţiile astea. Trebuie să nu fi avut niciodată proprietăţi."
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Apartamentul unde locuiţi e tot de la stat."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Păi tot de la stat, doamnă, dar l-am cumpărat."
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Păi l-aţi cumpărat cānd l-a cumpărat toată lumea."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Dar pe ăla de la Bucureşti nu l-aţi dat băiatului, sau īncurc eu poveştile?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu l-am dat, l-am... este apartamentul lui, aia e altă treabă. Dacă vreţi să mergeţi la Bucureşti pot să vă dau camera mea de la hotel."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Mulţumesc."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Să faceţi un weekend acolo."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Mulţumesc. Voi profita de oferta dvs."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Şi vorbesc serios."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Şi eu vorbesc serios, nu se ştie niciodată cānd... voi da curs."

Vasile Pintilie, senator PDL: "De asemeni, ca să mă mai ocup un pic de domnul Solomon şi după aia o să-l ignor complet că nu merită prea multă atenţie, spunea dumnealui că am votat guvernul ca să mai primesc eu, pe colegiul meu de la guvern pentru investiţii īn teritoriu, nu ştiu cāte miliarde de lei īn aşa fel īncāt să-mi aduc o maşină de balast la casă - nişte idioţenii."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Aş vrea să-l īntreb acuma, şi să-l īntrebaţi dvs., vă pun această provocare presei, īntrebaţi-l pe dommnul Solomon, el cānd primeşte īn colegiul lui anumite sume de bani, să le aloce pe investiţii la biserici, la şcoli, ce condiţie le pune domnul Solomon celor care vor primi aceste sume? Mă refer la biserici şi la şcoli. Dacă nu execută lucrarea cu un anumit consilier, apropiat dumnealui, din Consiliul Local, biserica sau şcoala respectivă nu primeşte banii. Şi dacă...."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Care consilier?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Păi ia, aduceţi-vă dvs. aminte care este consilierul!"
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Sunt mai mulţi, de-aia..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu ştiţi, doamna Săcăreanu?"
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Sunt mai mulţi, de-asta vă īntreb care."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Ştiţi foarte bine care este..."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Cu "şc" de la "şcoală", sau...?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu este vorba de domnul Dumitraşcu, este vorba de un domn, mi se pare Iamandi. Da?"
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Păi este şi Iamandi, şi Costăchescu, şi Dumitraşcu, sunt mai mulţi constructori, de asta vă īntreb."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu. Domnul Iamandi face toate proiectele domnului Solomon. Ca să ştiţi şi să spun toată informaţia completă, să nu vă mai pun la treabă că şi-aşa aveţi multă..."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Nu, dar ne gāndeam că nu aveţi curajul să spuneţi, să daţi din casă ceea ce ştiţi."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu, vroiam să vă provoc un pic, ca să mai cercetaţi lucrurile."
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Nu, dar vă credem pe cuvānt, dacă dvs. vă asumaţi nişte..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Păi, īntrebaţi-l pe domnul Solomon de ce toate lucrările pe fonduri repartizate de dumnealui le face domnul Iamandi Da? Şi-o să vedeţi ce răspuns o să vă dea domnul Solomon."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Māine cei de la CNANDR vor preda studiul final a studiului de fezabilitate şi, vă informez eu acum, că sunt foarte avansaţi şi cu proiectul de detaliu de execuţie a variantei ocolitoare a municipiului Bārlad."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Iniţial, proiectul era ca şoseaua de centură să treacă prin spatele poligonului, s-a făcut o formă intermediară a acestei zone de proiect, ea a fost transmisă la Ministerul Apărării pentru un aviz special, aşa este procedura, şi cei de la Ministerul Apărării au invocat o lege de-a lor de funcţionare, că sub nicio formă nu este posibil să treacă o cale de acces prin spatele unui poligon. Cei de la Companie au spus că vor asigura un rambleu, adică o construcţie din pămānt foarte īnaltă īn aşa fel īncāt să-i protejeze pe cei care trec pe acolo, nu a fost acceptat şi atunci proiectul s-a modificat, şi şoseaua de centură va trece prin faţa poligonului."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "Adică o să treacă şoseaua de centură pe la blocurile de la Cărămidărie?"
Vasile Pintilie, senator PDL: (ridică din umeri) "Probabil, dacă domnul Solomon va mai locui acolo cānd... probabil se va muta."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Nu ştiţi, domnul primar a intrat īn posesia (documentelor de proiect, n.r.)... adică are şi dumnealui...?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Păi asta vroiam eu să vă īntreb, de ce nu v-a prezentat domnul Solomon situaţiile astea?"
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Adică ştie şi domnul primar, are datele astea?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu ştie nimeni, pentru că ei nu se interesează, nu. Ei aşteaptă, vă spun eu acuma, ei aşteaptă să se apropie ceva concret şi atunci, prin mişcările lor caracteristice, să-şi asume realizarea acestui proiect, aşa cum s-a făcut şi cu comisia aia cānd a venit de la Bucureşti atunci. Da? Domnul primar a... făcut el tot felul de manevre, i-a chemat la el īn birou, i-a ţinut de dimineaţă pānă..."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Aveţi acolo lista de expropriere?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Da."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Şi n-aţi observat nimic interesant?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Sunt foarte multe lucruri interesante. O să vedeţi la momentul respectiv."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Bine, şi atunci o să-l anunţaţi dvs. adica īi daţi şi domnului primar hārtiile?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Dar nu trebuie să ştie..."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Sau o sa se trezească cu centura gata făcută?"
(rāsete īn sală)
Vasile Pintilie, senator PDL: "Să se trezească cu centura, da..."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Vreau să vă spun cu satisfacţie că unul din proiectanţii şoselei de centură este un tānăr bārlădean, tānăr inginer de la Bārlad. E o faptă interesantă asta. Enache Adrian īl cheamă."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Ce culoare are? La pulover?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu e membru de partid. E absolvent de facultate de 2-3 ani."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Una din frānele cele mai mari este treaba asta cu avizul de la ăştia cu siturile arheologice. Dacă se īntāmplă să se audă, o să vedeţi şi la noi acuşi, că trece un obiectiv de interes naţional pe undeva, hop şi domnii ăştia. N-am nimic cu ei, bineīnţeles, tot respectul, toată consideraţia, dar probabil aşa s-a īncetăţenit o manevră din asta īn statul nostru romānesc. Hop şi ei cu "stai că aici avem un sit arheologic!". Vine imediat proiectantul sau evaluatorul, trebuie să facem un proiect, trebuie să săpăm, trebuie să descoperim, cine au mai fost pe aicea, romanii, dacii, vizigoţii, pecenegii, cumanii..."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Pesediştii!"
(rāsete īn sală)

Vasile Pintilie, senator PDL: "Vroiam să vă zic despre DN24. Cam 50% din proiectele astea au fost oprite. Avem şansa şi norocul pentru ca noi să continuăm acest proiect. (...) Deci se va face DN24 şi rămāne de văzut dacă vom putea face strada Republicii aşa cum s-a discutat īn decursul timpului, depinde de cel care va cāştiga tronsonul 1, pe care suntem noi plasaţi cu problema noastră. Dacă vom avea noroc şi trecere la cei care construiesc tronsonul ăsta, vom putea să facem. Dacă nu, vom īncerca pe altă cale."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Media din Romānia nu reflectă situaţia concretă din Romānia, şi īntotdeauna, sau īn cele mai multe cazuri, exagerează."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "O parte din ea."
Vasile Pintilie, senator PDL: "O parte din media, sigur că da."

Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Domnul Solomon, trebuie să ajung iarăşi la conferinţa de presă organizată de dumnealui, zicea că v-ar lansa o invitaţie să mergeţi īn piaţă."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Da, am văzut şi..."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Cum comentaţi?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu am nicio problemă, eu de regulă mă deplasez pe jos, şi chiar stau lāngă piaţă, şi fac piaţa frecvent. (rāde) N-am nicio problemă de genul ăsta, eu cred că dacă s-ar prezenta lucrurile aşa cum trebuie, domnului Solomon ar fi cel căruia ar trebui să-i fie teamă să iasă īn piaţă. Pentru că practic īn anii ăştia cāt au condus - nu vorbesc de judeţul Vaslui că asta e altă treabă, ar fi trebuit să vorbesc şi despre domnul Buzatu şi despre domnul Bichineţ, dar īi mai lăsăm un pic să... se mai bucure de viaţă - mă refer la colegii mei de la Bārlad, de-aici, cu care eu aş fi vrut să am o relaţie şi personală, şi instituţională, aşa ca şi membri ai unor partide politice, mult mai decentă şi mai corectă. Dar să vină cu treaba asta să-mi spună că mie să-mi fie frică să ies in piaţă, este o aberaţie. Cred că lor ar trebui să le fie frică. Că nu au făcut nimic pentru municipiul Bārlad."

Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Da. O altă īntrebare. Care este relaţia dvs. cu domnul primar?"
(chicoteli īn sală)
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Profesională, desigur."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu pot să spun că am o relaţie foarte bună cu domnul primar, dar nici foarte proastă."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Asta cum s-ar traduce?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "S-ar traduce că ne ignorăm reciproc."

Vasile Pintilie, senator PDL: "Eu am invitat-o de mai multe ori pe doamna Udrea la Bārlad. Se pare ca doamna Udrea are o reţinere să vină la Bārlad. Trebuie să deduceţi dvs. care e reţinerea ei, da? Şi cu siguranţă ştiţi. Dacă vom avea un motiv serios şi vom ajunge la un consens īntre noi politicienii īn aşa fel īncāt toţi să servim interesele bārlădenilor, aţi văzut că nu are nicio reţinere doamna Udrea să vină şi să se pupe cu domnul Pavăl de la Vaslui, cu domnul Ciupilan de la Huşi."
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Dar care-ar fi reţinerea?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Păi reţinerea este că la noi este un teren ostil aicea. Minat. Există nişte antecedente binecunoscute."
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Dar ce treabă are doamna Anastase cu doamna Udrea?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Extraordinar!"
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Păi cum? Una-i una, alta-i alta."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Da... Da, doamna Săcăreanu, īncurajaţi... aspectul ăsta, că-i foarte important."
Doina Săcăreanu, redactor-şef MediaTV: "Dar nu īncurajez, de asta vă īntreb, care-i legătura?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Am văzut că nu-l īncurajaţi. Că-l īncurajaţi! Dvs. daţi apă la moară acolo, că e frumos aşa."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Haideţi dom' senator, dar dvs. chiar credeaţi că veniţi la conferinţă şi noi nu vă punem īntrebări?"
(rāsete īn sală)
Vasile Pintilie, senator PDL: (rāde) "Sigur!"
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Aşa aţi avut impresia?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu nu nu. C-am văzut că domnului Solomon nu i-aţi pus īntrebări la a doua conferinţă."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Ăla de obicei zice tot!"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Se terminase, da."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Zice tot... Nu-i la putere... nu constituie opoziţie pentru noi."

Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Aveam şi eu o curiozitate, de cānd v-am văzut ultima dată aţi slăbit vreo 10 kg."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Aaa, nu 10!"
Sabina Ghiorghe, redactor Obiectiv de Vaslui: "Aşa īmi pare mie..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Eu ştiu că am slăbit īn ochii dvs., de-atunci de cānd..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Vorbim de greutatea... fizică, corporală".
Vasile Pintilie, senator PDL: "...m-aţi criticat un pic. Nu am slăbit. Dacă am slăbit am slăbit foarte puţin. Şi slăbesc pentru că fac naveta. Īn fiecare săptămānă 600 de km īn maşină, este un efort destul de mare. Nu pot să-mi iau şofer la Bucureşti. Am un şofer la cabinetul senatorial dar nu pot să-l iau pentru că n-am ce să fac cu el 5 zile cāt stau acolo. Şi-atunci trebuie să conduc eu maşina."
Geta Modiga, redactor: "Domnul Pintilie, de ce nu vă daţi demisia dacă-i aşa de obositor?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Nu pot să-mi dau demisia pentru că electoratul m-a investit să merg să reprezint interesele lor acolo. Dacă o să am motive mult mai serioase, o să-mi dau şi demisia, că nu... nu-i nevoie..."

4.454 vizualizări |31 comentarii92m54s


Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1933 secunde.