TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  14:00
Temperatura12.2 °C
Umiditatea 43%
Presiunea 982.8 mb
Vânt1.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
19-04-2024
VALUTARON
EUR4.9764
USD4.6687
GBP5.8125
XAU357.7647
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon, 1 Noiembrie 2010

Adrian Solomon, deputat PSD: "Graţie conducerii PDL a Camerei Deputaţilor, şi în speţă a penalei Roberta Anastase, cea care fura voturile în văzul lumii în parlament, numărând mai mult decât dublu nişte parlamentari puţini-puţini care erau la legea pensiilor în sală, Biroul Permanent al Camerei nu se mai întruneşte de vreo lună jumătate. Lucrul aceasta duce la un blocaj în organizarea şedinţelor şi a programului."

Adrian Solomon, deputat PSD: "(...) Prin urmare astăzi există activitate în teritoriu şi conferinţa de presă este una dintre activităţile preferate mie, nu că ar fi într-o fişă a postului că eu n-am fişa postului, ci pentru că este singura cale directă de a intra în legatură (...) cu electoralul bârlădean, cel care acum 2 ani de zile m-a votat pe mine deputat de Bârlad, un deputat sărac, sau fără avere şi fără afaceri bănoase, care să-i permită un status de nabab, şi n-a votat un om putred de bogat cum era Lefter sau o tânără speranţă a rotarienilor cum era doamna Filip."

Adrian Solomon, deputat PSD: "Prin urmare m-a votat pe mine poporul bârlădean, aşa a decis, că trebuie unul de-al lor să fie acolo, un deputat care stă la ANL, care avea atunci 31 de ani şi-acum are 33 de ani, care n-are nicio emoţie că n-a făcut o casă la vârsta asta, şi nici nu mă grăbesc s-o fac, că n-am cu ce, trebuie să recunosc, şi pe mine mă sperie oamenii care vorbesc din poziţiile de demnitar pe care le ocupă, cum este domnul senator "Dabija", pentru că vorbesc cum că din indemnizaţia mea de 36 de milioane cât a mai rămas după reducerea făcută de domnul Băsescu şi de Boc, aş putea să-mi construiesc o casă! Poate din biscuiţi sau din cărţi de joc, sau din ceva, nu ştiu. Din carton, să mi-o facă. Dar cu indemnizaţia pe care-o am eu voi putea sta 100 de ani deputat că tot n-o să pot să-mi fac casă că nu-ţi dă nici credit la venitul ăsta."

▶ [TC 05:21]
Adrian Solomon, deputat PSD: "În rest, ce să spun, că-mi face apel domnul Pintilie să plec de la ANL. Eu îi răspund clar: nu plec, băi maimuţoiule care eşti! (1) Că este dreptul meu, aşa cum şi tu ai avut dreptul tău la momentul când aveai 30 şi ceva de ani, şi ţi-a dat tot statul român casă. Stat român care lui tata nu i-a dat casă! Şi-a cumpărat singur încă din '73 casă, cu banii lui. Şi dacă lui tata nu i-a dat statul român măcar mie să-mi deie statul român cum ţi-o dat ţie, băi Pintilie (2), casă în buricul târgului, pe care ţi-ai cumpărat-o cu preţul a două pachete de ţigări. Că-n '90 era 100.000 apartamentul, şi-n '93 când l-ai terminat de plătit era preţul a două pachete de ţigări, domnu' Pintilie."

▶ [TC 06:50]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Astfel de nesimţiţi care ajung într-o funcţie şi pe urmă împroaşcă cu noroi pe cine apucă, fără să aibă minima decenţă de a se uita întâi în oglindă şi să aplice preceptul creştin că, să ridici piatra numai de te crezi fără de păcat, de-abia atuncea domnu' Pintilie să vină aicea să facă, ştiu eu, conferinţe de presă prin care să-mi spună mie că sunt asistat social şi-aşa mai departe. N-am văzut încă viceprimar lucrând la privat. Sau poate c-or fi şi de-ăia, da'... iau calea lui Drăgan, viceprimarii ăia care lucrează pentru privat. Eu am lucrat la stat şi-am apărat statul român şi cetăţenii urbei ăsteia în faţa unor golani ca tine, băi Pintilie! (3)"

▶ [TC 07:44]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Mai mult, n-am văzut încă profesori în Bârlad în învăţământul privat, că nu s-a dezvoltat învăţământul privat, şi-am fost profesor tot la stat! Nu la stat degeaba ca tine, domnu' Pintilie, ci la catedră, muncind, da' plătit din bugetul de stat cu 80 de EURO un salar. De râdeau şi curcile de noi. Am avut bursă în Franţa 500 de EURO pe lună, tot de statul român plătită, evident, şi salar de 1.800.000 când am venit în ţară. Şi era EURO aproape 27.000 de lei. Fă şi tu calcul cât aveam eu salar, băi Pintilie! (4) "Băi Dabija" (5) trebuia de fapt să-i spun."

▶ [TC 08:40]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Şi spuneam că sunt acasă datorită faptului că Camera Deputaţilor e condusă de Roberta. Una dintre exponentele imposturii şi inculturii care-a ajuns să conducă România. Categorie în care-l includ şi pe domnul Pintilie, spuneam şi-n ziar, că este mai prost decât permite legea! Şi eu îl rog să mă dea în judecată că-i cel mai simplu să demonstrezi în instanţă cât e de prost! Mai simplu decât a fost să demonstrez despre Dan Marian că este un infractor notoriu. Şi-l aştept acolo să discutăm în faţa unui judecător cu cărţile pe masă şi cu argumente. Este o opinie, şi pentru delict de opinie n-am văzut oameni judecaţi într-o ţară civilizată şi-ntro Europă normală."

▶ [TC 09:54]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Spuneam că domnul Pintilie face parte din acea categorie a inculturii şi imposturii care conduce România, în frunte cu Traian Băsescu, cu Boc şi cu tot neamul lor, iar privitor la doamna Roberta, care stă pe scaunul unde odată a stat Mihail Sadoveanu, Nicolae Iorga, Alexandru Ferechide, Nicolae Fleva, I. C. Brătianu, Ionel I. C. Brătianu şi mulţi mulţi alţii, oameni politici de marcă, oameni de cultură şi-aşa mai departe, stă ea cu profondeur-ul ăla pe care l-a fâţâit pe catwalk, stă pe scaunul pe care l-a ocupat odată chiar şi Adrian Năstase, unul dintre oamenii politici de marcă."

▶ [TC 10:52]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Şi mi-aduc aminte de-o butadă, de-o întâmplare reală. Aicea punem ghilimele, e citat, e poveste, nu-i academică povestea, o să trebuiască să puneţi şi beep-uri probabil. Un profesor se duce la copilul din faţa sa, îl sărută pe frunte şi-i zice: "Băi, du-te acasă şi-i spui lui tac'tu că te-a pupat profesorul tău în fund! Că ăsta cap nu se poate numi." Aşa şi cu doamna Roberta Anastase. De când conduce Roberta Anastase cu fundul, că ăla cap nu poate fi numit după cum gândeşte, în Camera Deputaţilor nu mai există nici program, nu mai există nici ordine de zi, toate se fac în plenul Camerei Deputaţilor (...) Prin urmare nimic bun nu poate să ne aştepte decât la o continuare până la demisia Robertei Anastase, a acestei situaţii de-a şoarecele şi pisica, opoziţia iese din sală, puterea ţipă că boicotăm şi-aşa mai departe."

▶ [TC 12:49]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Spunea parcă şi senatorul "Dabija", ieri, că opoziţia blochează legile. Da! Ăsta este rolul şi scopul nostru în viaţă! Să-i blocam legile puterii. Scopul meu în viaţă, ca om al opoziţiei, este să-l dau jos pe Boc! Zi de zi! De-asta mă trezesc dimineaţa, şi cu gândul ăsta mă culc noaptea. Să-l dau jos pe Boc şi pe toţi golanii de la PDL din frunte ţării. În rest alt scop nu am. Pentru că sunt convins că dându-i afară pe oamenii ăştia facem un bine oamenilor, fac un bine cetăţenilor care m-au votat. Nu trebuie să stau eu acuma nici sluj în faţa lui Pintilie, nici a altora şi-aşa mai departe. Nu trebuie să caut prin spatele meu în retrovizoare dacă am vreo coadă! Ce sa fac cu ea?"

▶ [TC 13:49]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Că stau şi mă gândesc, ce exprimări sunt astea la domnul Pintilie, care-l vede pe dom' primar având vreo coadă! Ce, o fi vreun soi de drac - şi domnul primar - acuma. Ce-i în capul lui? Să-şi dea coada jos, sau să şi-o taie eventual, ca să facă guvernu' lu' Papură Vodă nu ştiu ce. Da' n-ar fi mai corect să se aplice legile din ţara asta? Să se dea programe şi proiecte pe bază de criterii? De eligibilitate?"

▶ [TC 14:35]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Adică, ce vrea să ne spună nouă domnul Pintilie? Că nu ne trebuie şosea de centură la Bârlad! Ăsta este doar un moft pe care-l face el oamenilor din Bârlad, că a ajuns el senator acuma! Că zeci de ani de luptă a diverselor administraţii nu contează! Contează c-a ajuns el senator, şi face el o concesie bârlădenilor! Da' vezi c-o face cu jumătate de gură, pentru că domnul primar nu-şi dă coada jos. Sau nu tace Solomon! Are vreun gând şi-l încurcă coada? Sau despre ce-i vorba? Ce-i în capul omului ăstuia? Ce vrea să ne spună, că nu trebuie asfaltat bulevardul Republicii, care este folosit abuziv de către Drumurile Naţionale ca şi drum naţional şi, culmea, chiar drum european. (...) Da' vezi Doamne o face şi pe asta numai dacă-şi dă coada jos primarul! Cât de prost poţi să fii!? Cât de mai rabdă pământul ăsta, domnu' "Dabija"?"

▶ [TC 16:20]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Dragii mei de la PDL. Faceţi întâi şi şosea de centură, faceţi şi bulevardul Republicii, faceţi si ANL-urile, faceţi şi scoli şi... ştiu eu ce avioane, aeropoarte, aeroporturi. Faceţi săli de sport şi noi cu siguranţă nu numai că ne vom tăia coada! Dar ne vom lua-o între picioare şi vom fugiii... cât lumea! Nu ne-a mai vedea nimeni pe-aici prin jur! Vă vom face statuie! Vă vom face erorii neamului! Dar voi care vreţi întâi laude ca să faceţi şi voi ce? Nimic? Asta-i doar o modalitate de a-şi arăta impotenţa politică şi guvernamentală un om ca senatorul "Dabija", ca Dan Marian şi ca alţii care nu-s în stare să facă nici cât e negru sub unghie pentru oraşul şi pentru colegiul lor, dar sunt tot timpul dispuşi să spună că nu putem face că nu tac ăia din gură! Voi n-aţi face nici dacă aţi fi singuri pe lume. Nici dacă aţi avea toate fondurile lumii aici aduse la Bârlad, sunteţi incapabili să faceţi pentru că nu ştiti cum să furaţi tot!, şi ceva în plus faţă de ce vi se dă."

▶ [TC 17:54]
Adrian Solomon, deputat PSD: "S-a supărat domnul Pintilie c-am zis că ia şi el, face rost de-o maşina de balast. A fost o figură de stil, o metaforă. Evident. Un eufemism. (pauză) E vorba de mai multe maşini de balast! De zeci de maşini de balast! Şi de ciment, şi de tot ce se poate! Domnu' Pintilie. Şi-n rest, să ai parte, de-a lungul vieţii ăsteia, de tot ceea ce mi-a dat mie Marius Iamandi! Mie! Nu altuia. Că dacă ar fi să vorbească Marius Iamandi cui şi cât a dat... taaare-ar fi plăcut să stăm noi pe la Iaşi pe la penitenciar, să vedem cine-l urmează pe Daniel Drăgan! (...) Da! Recunosc, a fost o greşeală să vorbesc numai despre o maşină de balast. E vorba de mai multe! Că o maşină de balast costă vreo 8 milioane. Credeţi că Pintilie numai la 8 milioane pune el botu'? Un om care-a furat toate spaţiile din centrul oraşului."

▶ [TC 19:58]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Apropo, zice domnul Pintilie că eu sunt angajat numai la stat. (...) Dar când avea 33 de ani domnul Pintilie, până-n '94, n-o fost angajat tot la stat!? "Nu tot la stat erai la IRB, domnu' Pintilie? Sau erai la... fugă?" Până te-ai apucat de vândut televizoare. Prin sindicat. Şi calculatoare prin... Lefterache, care era director comercial. Dar vrei să-ţi spun chiar toate acuma, mai lasă şi pe mai târziu, că am văzut că ţi-ai anunţat candidatura la primărie! Vrei să ne-aruncăm toate cartuşele?"
Din sală: "Când?" (şi-a anunţat candidatura, n.r.)
Adrian Solomon, deputat PSD: "Păi n-aţi citit, c-au avut şedinţă la Bucureşti şi i-a promis solemn lui Blaga că el va candida ca să nu se sperie că nu-şi asumă responsabilitatea."

▶ [TC 21:15]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Despre faptul că eu stau într-un apartament construit de stat cum, repet, stă şi el, că nu l-a făcut ta'su, l-a făcut tot statul român apartamentul lui Pintilie şi faptul că ar trebui să stea oameni săraci acolo, eu îi spun - şi care mai stau pe la ANL ştiu despre ce-i vorba - că pe-o lună de vară întreţinerea cu chirie cu tot se ridică la vreo 6 milioane de lei, iar pe-o lună de iarnă sare lejer peste 10 milioane. Domnul Pintilie, astea sunt venituri totale într-o familie care lucrează în industria uşoară, în construcţii şi-aşa mai departe. Ei trebuie să-şi dea toţi banii care-i câştigă într-o lună ca să plătească sejurul la ANL. Că nu stau asistaţi social la ANL, domnu' Pintilie. Ori eşti dus cu capu'. Stau oameni, tineri, care răspund unor criterii. Să aibă venituri suficiente, să-şi poată plăti toate aceste chestiuni. Sunt oameni care acumulează datorii pentru că au rămas de jumătate de an fără servici, şi din şomajul ăla mare care vă stă vouă în gât, ăstora de la PDL, nu reuşesc nici să mănânce, să-şi trimită copiii la şcoală, d'apăi să mai plătească şi chirii şi toate astea?"

▶ [TC 22:41]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Şi ca notă informativă: un chiriaş la ANL, domnu' Pintilie, plăteşte pe lună 1 milion de lei statului, în speţă primăriei, deci 12 milioane într-un an, iar matale dai 2 milioane şi un leu, adică 201 RON, impozit, pe apartamentul matale, destul de mărişor, făcut de comunişti, de statul român în speţă, în buricul târgului. Deci când vorbim despre cât de echitabilă e societatea, să te gândeşti şi la aspectele astea."

▶ [TC 23:27]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Hm, (râde), cel mai interesant moment ieri la conferinţa de presă - mi-am scos transcriptul aicea ca să nu credeţi că citesc vreun... am stenograma aici! - a fost momentul că "ba pe mine m-a pupat Udrea!" (râde copios) "Nu pe Solomon! Pe mine, şi am şi dovezi, există filmări!". Băi "Dabija", (5) eu nu-s aşa pervers ca tine să mă şi filmez când mă pup cu oamenii! Vezi-ţi de treabă! Acuma te doare capu' că m-o pupat şi pe mine, vai de mine. A fost un sărut platonic pe obraz, n-o fost... Dacă Pintilie nu era acolo, de unde să ştie el? Să-l întrebe pe Prigoană, poate-i spune Prigoană adevărul despre revoluţie. Sau nici pe Prigoană nu-l mai crede."

▶ [TC 24:45]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Da. Nu ştiu, ce mai era, era cu şoseaua de centură care va trece pe sub geamul lui Solomon. Nu va trece pe sub geamul lui Solomon, vezi că eşti tot prost? Nu trece pe-acolo, şi... degeaba ai prezentat tu o listă cu nişte hârtii acolo care n-au nicio relevanţă, probabil că se aştepta să găsească printre despăgubiţi pe Solomon, pe Constantinescu şi pe alţii, care tot spuneau unia că şi-a luat Solomon terenuri pe şoseaua de centură. Nu şi-a luat, băi, că n-are cu ce să-şi ia. De unde? Statul român nu m-a plătit ca viceprimar foarte mult, şi eu de furat nu m-am apucat. Şi vă fac în ciudă: nici n-o să mă apuc, băi! Nici n-o să mă apuc. O să stau în chirie la stat cât îi lumea. Sau, cine ştie, dacă mai rămâne programul ăsta "Prima Casă", doamna Udrea a zis că poate să ne facă proprietari şi pe noi, chiriaşii, cum te-o făcut pe tine, băi (6), în '90, domnu' Iliescu, care tot îl înjuri acuma. De ţi-ai luat apartament cu două pachete de ţigări, pe urmă l-ai gajat de-ai cumpărat spaţiile astea, mai mult pe nimic."

▶ [TC 26:00]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Dacă ai fi corect, domnu' Dabija, ai da spaţiile înapoi la popor! Asta trebuie să fie ţinta noastră. N-are bugetul bani? Dar are Patriciu, are Pintilie, au alţii ca el destui bani. Luăm banii de-acolo, 'vedeţi câţi bani sunt, şi pentru pensii, şi pentru autostrăzi. Dacă n-am fi făcut şi autostrăzi de-astea suspendate una peste alta, făceam inele de jur împrejurul României cu câţi bani sunt în buzunarele voastre, băi ciocoilor! Hoţilor care sunteţi!"

▶ [TC 26:38]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Da... Cer scuze celor care vor privi această conferinţă de presă, dar n-au ei nicio legătură că m-a enervat un individ."
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "Da' observ că v-a supărat foarte tare domnu' senator."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Ce?"
Adrian Arnăutu, redactor Monitorul de Vaslui: "V-a supărat foarte tare..."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Nu m-a supărat, da'... fac şi eu pe supăratul aici. (râde) Chiar râdeam cu cineva aseară, "Pintilie, încă un atac din ăsta şi mori de râs!" Serios! (râde) Astea-s atacuri băi, la deputat? Caută şi tu lucruri mai serioase! Vii cu... evidenţe. Ştie lumea că stau la... Dealu Mare, nu-i... un secret. Ştie toată lumea că stau la ANL. Şi nu m-ascund."
Doina Săcăreanu, redactor Media TV: "Deci realizări zero, domnule deputat."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Dar a zis chiar el c-am făcut eu panourile solare! Dom' primar îi mulţumea lui Boc, ei, dacă Pintilie zice că le-am făcut eu... mi le-asum! 12 miliarde, iată, aduşi de mine!"

▶ [TC 27:50]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Apropo, banii care i-am adus eu la biserici şi la şcoli şi la nu ştiu ce. Care bani, băi Pintilie? (7) Eşti sănătos la cap? Care bani? Am dat la Sf. Dumitru anu' trecut, şi l-au chinuit pe săracul părinte până în ultima zi a anului 2009, şi la urmă i-au spus cei de la ministerul condus de Paleologu. Îl ştii pe Paleologu? Nenea ăla care merg cu bicileta citind o carte. Nenea Paleologu şi oamenii din subordinea lui i-au spus că "n-ai ştampilă pe timbru, domnu'...". "Sfinţia voastră, n-aveţi ştampilă pe timbru". Mergeţi. După ce l-au chinuit un an de zile. Că n-ai aia, că n-ai aia, că n-ai aia, bineînţeles că nu i-au dat niciun ban, banii ăia s-au pierdut, nu i-a luat Iamandi, băi! (8) Vezi că eşti prost? Esti prost! N-am ce să-ţi fac."

▶ [TC 28:40]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Iar anul ăsta, banii care i-am adus pentru Protoierie prin amendamentul la buget, nu i-am adus eu că mi i-a dat mie într-o geantă Boc, acuma, să-i aduc... s-a aprobat un amendament depus de mine la buget. I-a luat altcineva! Sau o să-i ia, că s-a făcut licitaţia acolo. Ia să văd, ai curaj să spui cine!? Domnu' Pintilie, zi-i, dacă poţi! Eu cred că n-ai curaj!"

▶ [TC 29:25]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Or să te audă prietenii mei preoţii din Bârlad, şi prietenii mei directorii de şcoli, care oricum n-au văzut fonduri, pentru că nu daţi! Asta e. Că se păstrează fondurile astea să le furi tu cu Cărare pe la nu ştiu ce comună. Unde aruncaţi balast înapoi, în loc să aruncaţi înainte. Adică se cheamă "balastondărăt"! Nu mai e parandărăt, e balastondărăt!"

▶ [TC 29:54]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Domnu' Pintilie, tot vorbeşti despre DN24. Da' despre DNA24 când vorbeşti? Că aia ar fi mai interesant! DNA24! Să vorbească domnu' Pintilie... "

▶ [TC 30:14]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Trebuie spus că mă întreba domnu' Pintilie de ce joi nu eram la servici! Şi-am zis, pentru simplul fapt că n-am servici, băi, (9) dom' Pintilie! Dacă tu, după 2 ani de senator, hai că n-am avut prentenţia să ştii de la început, da' nici după 2 ani n-ai citit statutul senatorilor şi deputaţilor, domnu' Pintilie? Da' pune mâna măcar pe Constituţie şi vezi acolo, avem noi servici? Avem noi fişa postului? Avem noi program? N-avem noi cumva mandat? De la popor?"

▶ [TC 31:40] (despre moţiunea pe învăţământ)

▶ [TC 49:22]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Văd că îi freca grija pe unii, cred că erau copiii lui "Dabija", pe forum, că eu nu m-am titularizat. Nici n-o să mă titularizez vreodată că s-a scos proba de titularizare. (râde) Datorită măestriei domnului Boc. Pentru "Dabija" ăia mai mititei le spun că am dat examen de titularizare în fiecare an, şi-am avut printre primele 2-3 note de fiecare dată, şi-am ales să fiu suplinitor la Codreanu decât titular pe la ţară, oriunde. Că-n oraş nu erau posturi. Că n-aş vrea să vă povestesc cum s-a titularizat băiatului lui domnu' Luca, acuma. Sau cum s-a mai titularizat alţi colegi de-ai mei. Că n-are rost să-i bag pe ei în... rahat acuma. Şi pe profesorii mei de la Iaşi, care corectau lucrările. Oricum faptele s-au prescris aşa că puteţi dormi liniştiţi. Ca şi Drăgan. I-a dat procurorul NUP, şi-a zis că da, fapta există, fals, abuz, nu ştiu ce, dar s-a prescris, prin urmare era infractor dar nepedepsibil, a dormit liniştit şi uite unde-a ajuns. Săracu'. Şi cât de bun prieten erai cu Dan Marian! Unde-i Dan Marian acuma? Să te vadă? Aţi fost vreodată la Abrud?"

▶ [TC 51:55]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Bună treabă aţi făcut cu chestia asta. Bravo! Halal! Reformă în învăţământ. La mai multe! Colegilor mei mai tineri care îmi spuneau anul trecut că "l-am votat pe Băsescu, că-i singurul care-a început reforma în învăţământ!". Ehe! Vă place reforma lu' Băsescu? Dă-i înainte! Boc! Mai tare! Rade-i pe toţi! Adă nişte incompetenţi. Ca ăia de la Eupureni, care-au ajuns... Numai eu ştiu cum a ajuns la Codreanu un maimuţoi, care mă muşcă de fund acuma pe unde apucă. Băi Căuia, eşti sănătos la cap? Adu-ţi aminte! N-ai curaj, vino să vorbeşti cu mine, eşti rugbist, poţi să... te-arunci într-o grămadă organizată de exemplu. Dar chiar pe la colţuri acuma, mai scrii şi pe forum. E frumos?"

▶ [TC 67:56]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Mai avem ceva la conferinţă... stai aşa, ca să nu rămână nimic netaxat. Da. Zice aicea că "dom'le, când se duce Solomon la tribună colegii lui se ţin de cap!", aşa. Colegii mei, deputaţii, inclusiv ăia de la PDL, că atunci înţeleg, dacă-i vorba de colegii mei de la PSD nu înţeleg pentru că tocmai m-au ales acum vreo lună purtător de cuvânt. Cum pot nişte oameni care sunt responsabili să voteze un purtător de cuvânt care nu le place cum vorbeşte? Asta... aicea-i... (râde) Aicea şi-a rupt logica gâtul în capul lui... "Dabija"."

▶ [TC 73:21]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci, dacă cădea guvernul Boc, vreau să-i spun şi lui dom' Pintilie poate află, românii aveau şansa să trăiască mai bine. În primul rând că pleca din fruntea guvernului un om care nu înţelege nimic. Care stă sluj şi cu coada tăiată - pe masă o pune - când vine Jeffrey Franks. (...) L-aţi văzut pe Jeffrey Franks? Omul ăla hidos, parcă zici că-i apucat, o fi vreun frustrat sexual care vine şi-şi satisface nevoile pe poporul român. Păi da' am ajuns noi, ţară, să fim conduşi de - nu vreau să-i zic handicapat că nu se foloseşte - de omul ăsta cu dizabilităţi evidente? Da' ce nebunie e în ţara asta de-l ascultăm noi pe Jeffrey Franks acuma?"

▶ [TC 75:58]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Dom' Pintilie, care tot la stat a lucrat şi el, pe urmă când n-a mai lucrat la stat s-a apucat să fure de la stat. Şi îl rog frumos să se abţină la a face comentarii mai multe pentru că s-ar putea pe urmă să nu-i convină când va afla ce şi cum afaceri cu statul are domnia sa."

▶ [TC 77:27]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Acuma, nici DN24 nu se mai face. Citesc în ăsta şi nu-mi vine a crede. Că aia, că vroiam să zic, că nu ştiu ce, că s-a făcut, că s-a dres, că a fost licitaţia... Şi auzi, auzi cine-i... senator... în România. Eu nu ştiu cum... pot oamenii ăştia să fie... suportaţi, pe planeta Pământ. Zice: "Avem şansa şi norocul pentru ca noi să continuăm acest proiect. (...) Deci se va face DN24 şi rămâne de văzut dacă vom putea face strada Republicii aşa cum s-a discutat în decursul timpului, depinde de cel care va câştiga tronsonul 1, pe care suntem noi plasaţi cu problema noastră. Dacă vom avea noroc şi trecere la cei care construiesc tronsonul ăsta, vom putea să facem. Dacă nu, vom încerca pe altă cale.". Băi erai treaz când vorbeai sau ce-ai în capul tău? Adică ce să se-ntâmple? Ăla care câştigă licitaţia să vină să-ţi facă ţie moca lucrarea pe-aici? Păi statul român trebuie să dea, guvernul! CNADNR, unde stai tu acolo şi nu faci nimic! Ăştia ar trebui să dea banii pentru... E vorba de 10 milioane de EURO! Ce constructor mega, poate să-ţi facă ţie cadou de 10 milioane de EURO? Domnu' senator Pintilie, trezeşte-te! Cât de papagal poţi fi? Cât de mult te pot prosti oamenii ăştia când te duci tu pe-acolo şi stai pe lângă ei? Mi-l şi imaginez cum îl bate unul de la Companie pe umăr aşa, "dom' senator, rezolvăm noooi, vorbim noi cu constructorul, se face, stai calm!" Şi pe el îl duce cu zăhărelul, în loc de se ducă cum i-am spus de atâtea ori: "băi, ia-mă şi pe mine, că le vorbesc eu la ăia dacă ţie ţi-e jenă.". (Îl imită pe Pintilie:) "Dacă ăla care va câştiga, va avea grijă şi... îi va plăcea mult de noi...". Nu, n-are... ştiu eu, poate că n-are... toată suprafaţa în cap, ştii. Nu-şi dă seama cât e de lat bulevardul Republicii. El crede că face vreo pistă de biciclete pe-aici. Sau vreo alee în parc. Păi da' ai mii de metri pătraţi, si un metru pătat e 1 milion jumate de lei vechi. Deci suma totală este undeva la 10 milioane de EURO."

▶ [TC 81:54]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci domnu' Pintilie, dacă vrei să fii serios, mai ascultă-mă şi pe mine că ce spun eu e diferit de ceea ce gândeşti mata. N-ai înţeles niciodată cum funcţinează sistemul public din România, că nu-i ca la afacerile tale cu... trotinete."

▶ [TC 85:27]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Dacă l-ar lua pe Pintilie la concursul ăla cu blondele de la Antena 1 ar câştiga din start! Ar fugi alea ca potârnichile, "a venit Pintilie, hai acasă c-am pierdut, gata!""

▶ [TC 85:46]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Dom' senator, m-ai dezamăgit! M-ai dezamăgit, şi cum spunea cu lacrimi în ochi Traian Băsescu, "să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!""

4.701 vizualizări |62 comentarii86m00s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1115 secunde.