TOATE >>  
 
RUSSIA 2018
14 IUNIE - 15 IULIE

PROGRAM TVR HD
VREMEA
Bârlad, ora :00
Temperatura21.5 °C
Presiunea 996.4
Vânt3.0 m/s
Sursa: ANM
RADAR METEO
CURS VALUTAR
18-06-2018
VALUTARON
EUR4.6662
USD4.0240
GBP5.3310
XAU165.6750
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
FARMACII NONSTOP
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Primărie, 9 Decembrie 2010

▶ [TC 00:00] START
Constantin Constantinescu, primar Bārlad: "Bună ziua. Mai īntāi de toate ţin să vă mulţumesc că aţi venit din nou la conferinţa de presă, am reluat şedinţa de astăzi deşi iniţial n-am vrut pentru că n-am veşti noi, deocamdată, care să intereseze populaţia, şi nici pe... mogulii de la Vaslui, dacă tot mă zgāndăriţi cu chestia asta."

▶ [TC 00:22]
Constantin Constantinescu, primar Bārlad: "Vreau să vă spun doar atāt: după părerea mea, unul din cele mai importante momente, cel puţin de cānd sunt eu primar, de 6 ani de zile, s-a intāmplat atunci cānd după vreo 3-4 luni de studii, de cercetări pe care firma care-a cāştigat licitaţia pentru Strategia de Dezvoltare a Bārladului a fost făcută, deci concluziile care s-au prezentat au fost foarte importante, poate cele mai importante din viaţa oraşului, īntr-un anumit fel, de 6 ani de zile. De ce? Pentru că acolo se prezenta ca o radiografie situaţia la zi a Bārladului, care este aşa cum este şi probabil că ştiţi lucrul ăsta dar citind acolo aţi fi avut şi nişte date concrete, cifre, şi aşa mai departe, statistici. Pe de altă parte se putea vedea acolo citind sau asistānd la discuţie despre perspectivele de dezvoltare ale oraşului, bănuind eu că vă interesează, dincolo de faptul că ăsta e serviciul vostru, ziaristica, de rolul dvs. īn societate, dar ca oameni, ca bārlădeni. Cred că mai puţin īi interesa pe cei de la Vaslui, chiar deloc. Cei care vă plătesc pe dvs. pānă la urmă. Vorbesc de presa scrisă īn primul rānd."

▶ [TC 01:52]
Constantin Constantinescu, primar Bārlad: "De aceea, faptul că nu aţi venit... vă dezonorează după părerea mea şi, acuma fie că nu v-au lăsat cei de la Vaslui fie că voi nu aţi avut timp este altă treabă, nu-i treaba mea, īn orice caz aţi făcut o greşeală şi dincolo de lucrul ăsta n-am īnţeles cum poţi să nu vii la o īntālnire aşa de importantă, asta n-o mai scriu, şi totuşi să faci articole. Adică... ziaristică din asta, da' pe un subiect atāt de important, nu-l găsesc corect, stānd īn faţa televizorului, eventual c-o ţigară īn mānă sau cu un pahar de ceva, şi uitāndu-mă la Bārlad Online şi să văd ce scrie acolo ca să fac articol a doua zi nu mi se pare corect."

▶ [TC 02:52]
Constantin Constantinescu, primar Bārlad: "Repet, după părerea mea, a fost cea mai importantă informare care se putea da, cel puţin de cānd sunt eu primar, repet, pentru că era de fapt radiografia oraşului, dacă vă interesează oraşul! la zi, plus perspectivele - să zicem, mi-e şi teamă să folosesc cuvāntul - perspectivele de dezvoltare ale Bārladului pānă īn 2020."

▶ [TC 03:00]
Constantin Constantinescu, primar Bārlad: "Eu vă mulţumesc că aţi venit astăzi, alte informaţii la zi fie că nu am, fie că nu am curaj să vi le spun şi motivele vi le-am zis de mai demult, şi v-aştept la viitoarea conferinţă de presă."

▶ [TC 03:33]
Constantin Constantinescu, primar Bārlad: "Mulţumesc mult, bună ziua, sărutmāna. Eu vorbeam despre altceva, nu e corect să faci ziaristică stānd īn pat."

▶ [TC 03:50] END

2.638 vizualizări |53 comentarii3m50s


Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 7 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0369 secunde.