TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 08:00
Temperatura-4.8 °C
Umiditatea 96%
Presiunea 995.9
Vânt2.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
12-12-2018
VALUTARON
EUR4.6605
USD4.1120
GBP5.1580
XAU164.5916
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Primărie, 9 Decembrie 2010

▶ [TC 00:00] START
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Bună ziua. Mai întâi de toate ţin să vă mulţumesc că aţi venit din nou la conferinţa de presă, am reluat şedinţa de astăzi deşi iniţial n-am vrut pentru că n-am veşti noi, deocamdată, care să intereseze populaţia, şi nici pe... mogulii de la Vaslui, dacă tot mă zgândăriţi cu chestia asta."

▶ [TC 00:22]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Vreau să vă spun doar atât: după părerea mea, unul din cele mai importante momente, cel puţin de când sunt eu primar, de 6 ani de zile, s-a intâmplat atunci când după vreo 3-4 luni de studii, de cercetări pe care firma care-a câştigat licitaţia pentru Strategia de Dezvoltare a Bârladului a fost făcută, deci concluziile care s-au prezentat au fost foarte importante, poate cele mai importante din viaţa oraşului, într-un anumit fel, de 6 ani de zile. De ce? Pentru că acolo se prezenta ca o radiografie situaţia la zi a Bârladului, care este aşa cum este şi probabil că ştiţi lucrul ăsta dar citind acolo aţi fi avut şi nişte date concrete, cifre, şi aşa mai departe, statistici. Pe de altă parte se putea vedea acolo citind sau asistând la discuţie despre perspectivele de dezvoltare ale oraşului, bănuind eu că vă interesează, dincolo de faptul că ăsta e serviciul vostru, ziaristica, de rolul dvs. în societate, dar ca oameni, ca bârlădeni. Cred că mai puţin îi interesa pe cei de la Vaslui, chiar deloc. Cei care vă plătesc pe dvs. până la urmă. Vorbesc de presa scrisă în primul rând."

▶ [TC 01:52]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "De aceea, faptul că nu aţi venit... vă dezonorează după părerea mea şi, acuma fie că nu v-au lăsat cei de la Vaslui fie că voi nu aţi avut timp este altă treabă, nu-i treaba mea, în orice caz aţi făcut o greşeală şi dincolo de lucrul ăsta n-am înţeles cum poţi să nu vii la o întâlnire aşa de importantă, asta n-o mai scriu, şi totuşi să faci articole. Adică... ziaristică din asta, da' pe un subiect atât de important, nu-l găsesc corect, stând în faţa televizorului, eventual c-o ţigară în mână sau cu un pahar de ceva, şi uitându-mă la Bârlad Online şi să văd ce scrie acolo ca să fac articol a doua zi nu mi se pare corect."

▶ [TC 02:52]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Repet, după părerea mea, a fost cea mai importantă informare care se putea da, cel puţin de când sunt eu primar, repet, pentru că era de fapt radiografia oraşului, dacă vă interesează oraşul! la zi, plus perspectivele - să zicem, mi-e şi teamă să folosesc cuvântul - perspectivele de dezvoltare ale Bârladului până în 2020."

▶ [TC 03:00]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Eu vă mulţumesc că aţi venit astăzi, alte informaţii la zi fie că nu am, fie că nu am curaj să vi le spun şi motivele vi le-am zis de mai demult, şi v-aştept la viitoarea conferinţă de presă."

▶ [TC 03:33]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Mulţumesc mult, bună ziua, sărutmâna. Eu vorbeam despre altceva, nu e corect să faci ziaristică stând în pat."

▶ [TC 03:50] END

2.673 vizualizări |53 comentarii3m50s


Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 7 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0376 secunde.