TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  02:00
Temperatura4.5 °C
Umiditatea 88%
Presiunea 983.8 mb
Vânt3.2 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
19-04-2024
VALUTARON
EUR4.9764
USD4.6687
GBP5.8125
XAU357.7647
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Corneliu Bichineţ prezintă Corneliu Bichineţ Show, 6 Februarie 2011

▶ [TC 02:44]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Măi, dacă s-au constituit două blocuri politice, PDL-ul cu UDMR-ul pe de o parte, şi pe cealaltă parte PC-ul, că am înţeles că PC-ul, un partid de 2% a devenit atât de important, Cezara, pe eşicherul politic românesc, încât, cum să spun, fără PC nu se mai poate! PC-ul a adunat lângă ei, un partid de 3%, ce să exagerez eu, de 2%, a adunat lângă el un partid ca PSD-ul, pe care, nu-i aşa, PC-ul l-a introdus în parlament de vreo 2 ori, că nu-mi imaginez că PSD-ul a dus PC-ul în parlament, nu? Invers s-a produs, şi acum şi PNL-ul."

▶ [TC 03:28]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Hai să discutăm ca oamenii cu carte! (pauză) Mă refer şi la mine. Păi, eu ştiam că PSD-ul este partid de stânga. Ştiaţi dvs. altfel? Tot aşa ştiam noi că PNL-ul este partid de dreapta. Sau poate ne-am înşelat, şi Brătianu era comunist! Iar PC-ul este un partid de stânga-dreapta, o ia când în sus şi... când o mai ia şi... în jos, nu ştim exact unde se situează."
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: "O ia în toate părţile."
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "I-auzi, Cezara mă ajută, spune c-o ia în toate părţile! Să fie sănătos."

▶ [TC 04:40]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "PNG-ul, prin exponentul lui, Gigi Becali, a făcut o... cursă aşa prin puşcării puţin şi tot PRM-ul l-a scos! prin preşedintele nostru de-acolo, şi l-a dus direct cu ghiulele la picioare în parlamentul europei."

▶ [TC 06:05]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Băi ia să-mi spuneţi voi o propoziţie pe care a făcut-o Vadim şi nu s-a adeverit în realitate! Poate nu-i aşa că s-a distrus agricultura. Mă gândesc că poate nu s-a distrus economia în ansamblu şi industria în mod special. Mă gândesc că poate toată lumea a devenit patron! şi văd eu rău că sunt mai mulţi şomeri decât în toată Europa!"

▶ [TC 08:05]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Ce-o să facem noi acuma, să ne scărmănăm, vai de mine, domnu' Ponta s-a unit cu domnu' Antonescu! Şi motanul Felix printre ei. Să fie sănătoşi! Vai de mine, doamna Udrea s-a încuscrit cu Marko Bela! Să fie şi ei sănătoşi! Noi ne vedem de rostul nostru."

▶ [TC 10:19]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Încercaţi să vă întregiţi echipa. Veţi spune, dom'le, da' oamenii acuma fug după lighene, fug după găleţi, păi! Au mai luat lighene şi găleţi, şi-acum un an, şi-acum doi ani, şi-acuma stau cu ele pe după casă! N-au ce pune în ele! Eventual babele mai fac câte o picurare nocturnă în lighenele electorale. Ce popor este ăsta, băi, care se vinde pe-un lighean?! "Ligheanu' la români" o să scriu o proză! Ligheanu-i lait motiv, nu? E mai prieten decât câinele şi decât calul la români!"

▶ [TC 15:24]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Mi-aş dori ca pe plan investiţional să se apuce de treabă mai mult guvernul. Pentru că guvernul nu vă imaginaţi că e format numai din cretini. Sunt şi din categoria aceasta acolo, dar sunt şi oameni care doresc să facă ceva în viaţa lor."

▶ [TC 17:26]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Ce fel de om aş fi eu acuma să-mi anunţ candidatura (la şefia CJ, n.r.)? Eu ţin minte că cineva îşi anunţase la Bârlad, care vroia să salveze Bârladul de altfel, şi-anunţase candidatura cu doi ani înainte. Păi înseamnă că toate tunurile, toate ghiulelele vin spre tine! De unde ştiu eu că nu va candida la preşedinţia CJ, şi va şi lua, probabil, reprezentantul PC-ului?!"
Din sală: "Cine-i?"
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Alin Trifu. Falanga politicii judeţene. El e partidul-televizor."

▶ [TC 19:21]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Între oamenii de onoare, să ştiţi, nu-i nevoie de parafe şi de schimb de documente, tu cu galben, tu cu roşu, şi mai picură unu' cu ceară... căcănie, de la... (pauză) Cezara, cu mine vei ieşi la pensie, peste 50 de ani! Că nu te grăbeşti să ieşi la pensie din... ziaristică!"

▶ [TC 22:19]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Eu l-am apreciat mult pe domnul Bobeică, om simţit, civilizat. Dar el a crezut că merge la simpozion. El a crezut că merge la un simpozion. Nu măi, la primărie trebuie să ştii să te lupţi cu... Spumache, sau cu cine candidează în alte părţi."

▶ [TC 23:22]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Nimeni nu-i câştigător din oficiu. Unii se cred nemuritori. Uite cazul Egiptului. Şi-a imaginat preşedintele, că în urmă cu 30 de ani era divinizat, era un fel de faraon, şi-ai văzut cum a întors-o? E drept, au durat 30 de ani!... Sper să nu se întâmple şi la Bârlad tot aşa! (pauză) Da. Mai dialogăm că... sunt în formă şi vreau să... simţiţi lucrul ăsta! Cezara, fii atent, că te-am scos din anonimat! Că nu te mai băgau ăştia în seamă de la PSD. Şi eu, ai văzut, la lansarea de la Casa Roşie m-am raportat la tine. (pauză) Tot o scoteau ei pe Elena Udrea în faţă, zic staţi "băi liniştiţi băăăi"! (râde uşor)"

3.258 vizualizări |13 comentarii28m00s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1085 secunde.