TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  19:00
Temperatura25.7 °C
Umiditatea 30%
Presiunea 970.3 mb
Vânt2.9 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
16-04-2024
VALUTARON
EUR4.9763
USD4.6818
GBP5.8284
XAU356.8240
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon, 25 Februarie 2011

▶ [TC 00:00]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Bine aţi venit la conferinţa de presă. Vreau să vă fac cunoştinţă cu invitatul special, că Cezara deja e o... vedetă a conferinţelor de presă, îl avem aici pe Mickey Mouse, sau unii iar zice Mickey Pintilaos, ceva de genul ăsta, cel care de regulă pune banii în bancomatul sau în tonomatul prezent aici."

▶ [TC 01:28]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Vreau să încep cu senatorul Pintilie care şi-a dat arama pe faţă, l-aţi văzut făcând eforturi nu ştiu cât de disperate sau susţinute pentru menţinerea aşa-numitului spital de la Tutova (...) un spital în care nu se tratează nimic, se zace, şi în care merg medici de la Bârlad să asigure garda."

▶ [TC 02:20]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Domnul Pintilie face pentru acest spital lobby şi ignoră total eforturile municipalităţii, a noastre, a tuturor, de susţinere a spitalului de copii din Bârlad."

▶ [TC 03:10]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Spre necazul unora care mai comentau pe forum, că mă uit pe comentariile respective cu drag, eu îmi tratez copilul la acest spital."

▶ [TC 04:10]
Adrian Solomon, deputat PSD: "(...) oameni care poate v-au tratat şi pe voi, din nefericire nu l-au tratat pe Pintilie la timp. Asta poate că născut fiind la Lingurari nu prea a avut tangenţă cu oraşul, crescând mai mult pe malul barajului decât pe pietrele Bârladului, omul a fost tratat cu leacuri băbeşti, care au lăsat sechele grave în comportamentul domniei sale."

▶ [TC 04:52]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci rugaţi-l dvs. din partea mea când mai face conferinţe de presă să le facă la Tutova sau în jurul Bârladului, nu în Bârlad, că pentru el interesul Bârladului nu există."

▶ [TC 05:28] Despre Codul Muncii START

▶ [TC 11:15]
(cade un microfon)
Adrian Solomon, deputat PSD: "Ce ţi-e şi cu microfoanele astea... Unele te înregistrează fără să vrei şi altele nu stau nici când sunt puse special."

▶ [TC 13:15]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Mai mult, ei (PDL, n.r.) au o problemă şi cu respectarea promisiunilor în ceea ce priveşte Planul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii. În toamna trecută i-au ameţit pe parlamentarii lor că le dau câte 100 de milioane de EURO pe judeţ să-i fituiască cum vor ei, pe ce proiecte vor ei, ei - responsabili, chiar dacă legea nu spune, au primit sarcină de la partid să facă lucrul ăsta. Acum când au trecut săptămâna trecută prin parlament PNDI au văzut că nu au toate elementele necesare forţării guvernului viitor din 2012 încolo, să plătească aceste lucrări făcute de guvernul actual pe seama guvernului viitor. Şi-au venit săptămâna asta cu o ordonanţă de urgenţă prin care să oblige cumva parlamentul viitor din 2012 încolo să voteze bugetul după cum vrea guvernul de astăzi. Care e o aberaţie, neconstituţională, nu se poate aplica niciodată, şi soluţia a fost până la urmă ca prin rectificare bugetară să se poată jongla cu anumite fonduri necheltuite în interiorul plajei fiscale, şi nu depăşind plaja fiscală. Asta înseamnă că acest plan (PNDI, n.r.) nu va putea fi dus la îndeplinire, decât în parte: anul acesta cam 400 de milioane de EURO le încap în exerciţiul fiscal actual, la anul vreo 500 de milioane, bani pe care îi vor da câtorva firme şi câtorva parlamentari şi câtorva primării alese pe sprânceană dintre pedelişti. Că nu pot să cred c-or să dea la pesedişti lucrurile astea. Şi prin urmare toată gargara pe care a făcut-o Pintilaos se va duce pe apa canalizării, ca să vorbim corect, şi nu vor avea satisfacţia parlamentarii respectivi să se ţină de cuvânt."

▶ [TC 17:13]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Aşa că dacă-l vedeţi pe senatorul minune prin zonă să-l întrebaţi cum e cu PNDI-ul, domnu' senator, ia explicaţi-ne varianta oficială a PDL-ului. De ce 2 luni de zile au trecut din anul ăsta, au buget de anul trecut, n-aţi mişcat un deget! în ceea ce priveşte marile proiecte de infrastructură."

▶ [TC 23:10]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci în concluzie canalizarea din Munteni-Podeni tot prin împrumut se va face şi tot Consiliul Local va fi cel care va gestiona treburile acolo."

▶ [TC 24:49]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Noi săptămâna trecută am stat de vorbă la comisie cu domnul Botiş (ministrul Muncii, n.r.), care a venit şi-a vorbit şi ne-a explicat şi la un moment dat eu, uitându-mă aşa către domnul ministru, colegul meu de comisie, mi-am dat seama că omul nu este reprezentantul guvernului sau reprezentantul poporului, ci el era reprezentantul Coca Cola! El ne vorbea ca şi un reprezentant al multinaţionalelor - Coca Cola generic vorbind, e cea mai mare dar pot fi multe altele (...) - care au venit aici şi au găsit un cod al muncii foarte securizat din punct de vedere al protecţiei angajatului."

▶ [TC 28:44] INTERESANT

▶ [TC 61:32]
Reporter: "Vai, dar nu v-am întrebat, cu domnul Boroş v-aţi întâlnit de când cu alianţa asta (USL, n.r.)?"
Adrian Solomon, deputat PSD: "Din păcate nu. Dar cu siguranţă ca între doi gentlemeni nu ne trebuie patalama la mână."

▶ [TC 63:08]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Oricum, eu l-aş vota pe Pintilie, v-am spus. (râde) Mai bun ca el nu există. Şi aici şi acolo (şi local şi la judeţ la alegerile PDL, n.r.)."

3.515 vizualizări |23 comentarii63m46s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1211 secunde.