TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 20:00
Temperatura31.6 °C
Umiditatea 21%
Presiunea 997.2
Vânt3.1 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon, 25 Februarie 2011

▶ [TC 00:00]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Bine aţi venit la conferinţa de presă. Vreau să vă fac cunoştinţă cu invitatul special, că Cezara deja e o... vedetă a conferinţelor de presă, īl avem aici pe Mickey Mouse, sau unii iar zice Mickey Pintilaos, ceva de genul ăsta, cel care de regulă pune banii īn bancomatul sau īn tonomatul prezent aici."

▶ [TC 01:28]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Vreau să īncep cu senatorul Pintilie care şi-a dat arama pe faţă, l-aţi văzut făcānd eforturi nu ştiu cāt de disperate sau susţinute pentru menţinerea aşa-numitului spital de la Tutova (...) un spital īn care nu se tratează nimic, se zace, şi īn care merg medici de la Bārlad să asigure garda."

▶ [TC 02:20]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Domnul Pintilie face pentru acest spital lobby şi ignoră total eforturile municipalităţii, a noastre, a tuturor, de susţinere a spitalului de copii din Bārlad."

▶ [TC 03:10]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Spre necazul unora care mai comentau pe forum, că mă uit pe comentariile respective cu drag, eu īmi tratez copilul la acest spital."

▶ [TC 04:10]
Adrian Solomon, deputat PSD: "(...) oameni care poate v-au tratat şi pe voi, din nefericire nu l-au tratat pe Pintilie la timp. Asta poate că născut fiind la Lingurari nu prea a avut tangenţă cu oraşul, crescānd mai mult pe malul barajului decāt pe pietrele Bārladului, omul a fost tratat cu leacuri băbeşti, care au lăsat sechele grave īn comportamentul domniei sale."

▶ [TC 04:52]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci rugaţi-l dvs. din partea mea cānd mai face conferinţe de presă să le facă la Tutova sau īn jurul Bārladului, nu īn Bārlad, că pentru el interesul Bārladului nu există."

▶ [TC 05:28] Despre Codul Muncii START

▶ [TC 11:15]
(cade un microfon)
Adrian Solomon, deputat PSD: "Ce ţi-e şi cu microfoanele astea... Unele te īnregistrează fără să vrei şi altele nu stau nici cānd sunt puse special."

▶ [TC 13:15]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Mai mult, ei (PDL, n.r.) au o problemă şi cu respectarea promisiunilor īn ceea ce priveşte Planul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii. Īn toamna trecută i-au ameţit pe parlamentarii lor că le dau cāte 100 de milioane de EURO pe judeţ să-i fituiască cum vor ei, pe ce proiecte vor ei, ei - responsabili, chiar dacă legea nu spune, au primit sarcină de la partid să facă lucrul ăsta. Acum cānd au trecut săptămāna trecută prin parlament PNDI au văzut că nu au toate elementele necesare forţării guvernului viitor din 2012 īncolo, să plătească aceste lucrări făcute de guvernul actual pe seama guvernului viitor. Şi-au venit săptămāna asta cu o ordonanţă de urgenţă prin care să oblige cumva parlamentul viitor din 2012 īncolo să voteze bugetul după cum vrea guvernul de astăzi. Care e o aberaţie, neconstituţională, nu se poate aplica niciodată, şi soluţia a fost pānă la urmă ca prin rectificare bugetară să se poată jongla cu anumite fonduri necheltuite īn interiorul plajei fiscale, şi nu depăşind plaja fiscală. Asta īnseamnă că acest plan (PNDI, n.r.) nu va putea fi dus la īndeplinire, decāt īn parte: anul acesta cam 400 de milioane de EURO le īncap īn exerciţiul fiscal actual, la anul vreo 500 de milioane, bani pe care īi vor da cātorva firme şi cātorva parlamentari şi cātorva primării alese pe sprānceană dintre pedelişti. Că nu pot să cred c-or să dea la pesedişti lucrurile astea. Şi prin urmare toată gargara pe care a făcut-o Pintilaos se va duce pe apa canalizării, ca să vorbim corect, şi nu vor avea satisfacţia parlamentarii respectivi să se ţină de cuvānt."

▶ [TC 17:13]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Aşa că dacă-l vedeţi pe senatorul minune prin zonă să-l īntrebaţi cum e cu PNDI-ul, domnu' senator, ia explicaţi-ne varianta oficială a PDL-ului. De ce 2 luni de zile au trecut din anul ăsta, au buget de anul trecut, n-aţi mişcat un deget! īn ceea ce priveşte marile proiecte de infrastructură."

▶ [TC 23:10]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci īn concluzie canalizarea din Munteni-Podeni tot prin īmprumut se va face şi tot Consiliul Local va fi cel care va gestiona treburile acolo."

▶ [TC 24:49]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Noi săptămāna trecută am stat de vorbă la comisie cu domnul Botiş (ministrul Muncii, n.r.), care a venit şi-a vorbit şi ne-a explicat şi la un moment dat eu, uitāndu-mă aşa către domnul ministru, colegul meu de comisie, mi-am dat seama că omul nu este reprezentantul guvernului sau reprezentantul poporului, ci el era reprezentantul Coca Cola! El ne vorbea ca şi un reprezentant al multinaţionalelor - Coca Cola generic vorbind, e cea mai mare dar pot fi multe altele (...) - care au venit aici şi au găsit un cod al muncii foarte securizat din punct de vedere al protecţiei angajatului."

▶ [TC 28:44] INTERESANT

▶ [TC 61:32]
Reporter: "Vai, dar nu v-am īntrebat, cu domnul Boroş v-aţi īntālnit de cānd cu alianţa asta (USL, n.r.)?"
Adrian Solomon, deputat PSD: "Din păcate nu. Dar cu siguranţă ca īntre doi gentlemeni nu ne trebuie patalama la mānă."

▶ [TC 63:08]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Oricum, eu l-aş vota pe Pintilie, v-am spus. (rāde) Mai bun ca el nu există. Şi aici şi acolo (şi local şi la judeţ la alegerile PDL, n.r.)."

3.092 vizualizări |23 comentarii63m46s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 9 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1380 secunde.