TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  08:00
Temperatura3.4 °C
Umiditatea 93%
Presiunea 993.1 mb
Vânt3.7 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
22-04-2024
VALUTARON
EUR4.9758
USD4.6712
GBP5.7677
XAU354.4765
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Corneliu Bichineţ prezintă Corneliu Bichineţ Show, 6 Martie 2011

▶ [TC 03:08]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Se încheagă în România sau încearcă să se închege Partidul Poporului, fără ca poporul să-şi dea seama sau să dorească în mod deosebit, iată, poporul, care are o grămadă de lipsuri, are şi-un partid acuma. Care, după ce Elodia va fi descoperită în Bucureşti sau în judeţul Vaslui va îmbogăţi patrimoniul politic feminin al României. Dan Diaconescu senzaţional probabil că rezolva toate problemele României plus cele care nu sunt rezolvate în zona indo-europeană."
▶ [TC 03:54]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "De asemenea s-a închegat sau încearcă să se închege UNPR-ul, un partid care nu s-a născut la Zorleni, la Bârlad sau la Dragomireşti. S-a născut direct în Parlament! Este singurul partid din lume care s-a născut parlamentar!"

▶ [TC 04:38]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "De asemenea mai pâlpâie, e drept, cu mai puţină vigoare în judeţul Vaslui, Partidul Noua Generaţie, care în urmă cu câţiva ani era un fel de speritoare pentru celelalte partide cum că ar fi luat alegerile din primul tur, şi n-ar mai fi fost nevoie de turul al doilea. Nu s-a întâmplat deloc aşa."
▶ [TC 05:02]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "De asemenea, stimaţi prieteni şi stimaţi cetăţeni ai Bârladului, aş vrea să vă reamintesc că în judeţul nostru, ca o forţă teribilă, acţionează Partidul-televizor, Partidul Conservator."

▶ [TC 06:16]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "De asemenea la nivelul judeţului Vaslui acţionează cu succes de foarte mulţi ani Partidul România Mare din care facem şi noi parte, partid care este condus, să fie clar pentru toată lumea, în judeţul Vaslui, de domnul jurist Florin Sârbu, prezent aici de faţă, eu fiind, după cum a şi semnalat colegul nostru George Iacomi, un simplu membru de partid, în sensul că aşa trebuiesc luate şi aprecierile pe care le fac eu, în calitate de simplu membru de partid, dar care are dreptul la opinii şi datorită pedigree-ului pe care îl are poate să discute cu ziariştii, cu dvs., cu colegii, politică, la modul raţional, la modul conştient."

▶ [TC 07:15]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "În judeţul Vaslui, fără a avea organizaţie locală, UDMR-ul este cel mai important partid politic! Pentru că el având doar 2 membri de partid, unul la Puieşti şi unul la însămânţări la Vaslui (râsete în sală), a reuşit să impună judeţului un prefect maghiar! Vă imaginaţi dvs. cam ce anvergură ar fi avut UDMR-ul dacă în judeţul Vaslui ar fi avut 3 membri!? (râsete în sală) El ar fi dat şi preşedinţia Consiliului Judeţean. În condiţiile acestea eu nu văd de ce ar mai avea loc alegeri viitoare, pentru că dacă va mai veni un UDMR-ist de la Miercurea Ciuc, toate locurile pe plan politic în judeţ vor fi ocupate, nu-i aşa, de partidul care se află mereu la putere! Indiferent cu cine!"

▶ [TC 08:35]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Aţi văzut că pe lângă evenimentele care au zguduit societatea românească din temelii, două dintre ele ar fi: năcazul lui Bercea Mondialu' şi unu' şi mai mare, care a afectat întreaga suflare românească, divorţul lui Irinel! (râsete în sală) Deci, stimaţi prieteni, ca o bombă pentru naţiunea noastră care este în culmea extazului şi-a fericirii, când nu mai putea românul de bine, pleacă Monica, fuge de-acasă-n America! Şi-atunci, noi, am devenit nişte oameni debusolaţi şi nu ştim încotro s-o... dacă nu se întoarce Monica, ce va face Irinel!? Dacă se întoarce Monica, atunci să vedem ce va face Irinel! (râsete)"
▶ [TC 09:27]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Stimaţi prieteni, mergând de pe planul politic pe planul economic, pentru că asta ne doare pe noi toţi vreau să vă citez din premierul Emil Boc. Care ne-a anunţat, că în mod oficial, pe pe 1 Aprilie, poporul român iese din criză. Şi eu adaug: iese din criză şi intră în comă, direct! (râsete în sală) Nu intră... cum să spun, nu intră în criză doar acea parte a poporului care iese din criză pe cale naturală. Şi ia drumul eternităţii. (râsete) Stimaţi prieteni, la tragedia care se întâmplă în România noi nu trebuie să ne pierdem umorul."

3.178 vizualizări |5 comentarii23m03s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1089 secunde.