TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 03:00
Temperatura14.2 °C
Umiditatea 54%
Presiunea 996.0
Vânt2.2 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
22-10-2021
VALUTARON
EUR4.9467
USD4.2501
GBP5.8655
XAU244.9416
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Corneliu Bichineţ prezintă Corneliu Bichineţ Show, 6 Martie 2011

▶ [TC 03:08]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Se īncheagă īn Romānia sau īncearcă să se īnchege Partidul Poporului, fără ca poporul să-şi dea seama sau să dorească īn mod deosebit, iată, poporul, care are o grămadă de lipsuri, are şi-un partid acuma. Care, după ce Elodia va fi descoperită īn Bucureşti sau īn judeţul Vaslui va īmbogăţi patrimoniul politic feminin al Romāniei. Dan Diaconescu senzaţional probabil că rezolva toate problemele Romāniei plus cele care nu sunt rezolvate īn zona indo-europeană."
▶ [TC 03:54]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "De asemenea s-a īnchegat sau īncearcă să se īnchege UNPR-ul, un partid care nu s-a născut la Zorleni, la Bārlad sau la Dragomireşti. S-a născut direct īn Parlament! Este singurul partid din lume care s-a născut parlamentar!"

▶ [TC 04:38]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "De asemenea mai pālpāie, e drept, cu mai puţină vigoare īn judeţul Vaslui, Partidul Noua Generaţie, care īn urmă cu cāţiva ani era un fel de speritoare pentru celelalte partide cum că ar fi luat alegerile din primul tur, şi n-ar mai fi fost nevoie de turul al doilea. Nu s-a īntāmplat deloc aşa."
▶ [TC 05:02]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "De asemenea, stimaţi prieteni şi stimaţi cetăţeni ai Bārladului, aş vrea să vă reamintesc că īn judeţul nostru, ca o forţă teribilă, acţionează Partidul-televizor, Partidul Conservator."

▶ [TC 06:16]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "De asemenea la nivelul judeţului Vaslui acţionează cu succes de foarte mulţi ani Partidul Romānia Mare din care facem şi noi parte, partid care este condus, să fie clar pentru toată lumea, īn judeţul Vaslui, de domnul jurist Florin Sārbu, prezent aici de faţă, eu fiind, după cum a şi semnalat colegul nostru George Iacomi, un simplu membru de partid, īn sensul că aşa trebuiesc luate şi aprecierile pe care le fac eu, īn calitate de simplu membru de partid, dar care are dreptul la opinii şi datorită pedigree-ului pe care īl are poate să discute cu ziariştii, cu dvs., cu colegii, politică, la modul raţional, la modul conştient."

▶ [TC 07:15]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Īn judeţul Vaslui, fără a avea organizaţie locală, UDMR-ul este cel mai important partid politic! Pentru că el avānd doar 2 membri de partid, unul la Puieşti şi unul la īnsămānţări la Vaslui (rāsete īn sală), a reuşit să impună judeţului un prefect maghiar! Vă imaginaţi dvs. cam ce anvergură ar fi avut UDMR-ul dacă īn judeţul Vaslui ar fi avut 3 membri!? (rāsete īn sală) El ar fi dat şi preşedinţia Consiliului Judeţean. Īn condiţiile acestea eu nu văd de ce ar mai avea loc alegeri viitoare, pentru că dacă va mai veni un UDMR-ist de la Miercurea Ciuc, toate locurile pe plan politic īn judeţ vor fi ocupate, nu-i aşa, de partidul care se află mereu la putere! Indiferent cu cine!"

▶ [TC 08:35]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Aţi văzut că pe lāngă evenimentele care au zguduit societatea romānească din temelii, două dintre ele ar fi: năcazul lui Bercea Mondialu' şi unu' şi mai mare, care a afectat īntreaga suflare romānească, divorţul lui Irinel! (rāsete īn sală) Deci, stimaţi prieteni, ca o bombă pentru naţiunea noastră care este īn culmea extazului şi-a fericirii, cānd nu mai putea romānul de bine, pleacă Monica, fuge de-acasă-n America! Şi-atunci, noi, am devenit nişte oameni debusolaţi şi nu ştim īncotro s-o... dacă nu se īntoarce Monica, ce va face Irinel!? Dacă se īntoarce Monica, atunci să vedem ce va face Irinel! (rāsete)"
▶ [TC 09:27]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM": "Stimaţi prieteni, mergānd de pe planul politic pe planul economic, pentru că asta ne doare pe noi toţi vreau să vă citez din premierul Emil Boc. Care ne-a anunţat, că īn mod oficial, pe pe 1 Aprilie, poporul romān iese din criză. Şi eu adaug: iese din criză şi intră īn comă, direct! (rāsete īn sală) Nu intră... cum să spun, nu intră īn criză doar acea parte a poporului care iese din criză pe cale naturală. Şi ia drumul eternităţii. (rāsete) Stimaţi prieteni, la tragedia care se īntāmplă īn Romānia noi nu trebuie să ne pierdem umorul."

2.920 vizualizări |5 comentarii23m03s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 10 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1301 secunde.