TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  11:00
Temperatura13.8 °C
Umiditatea 67%
Presiunea 977.7 mb
Vânt2.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
24-04-2024
VALUTARON
EUR4.9761
USD4.6567
GBP5.7878
XAU346.6114
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon, 8 Aprilie 2011

▶ [TC 00:02]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Vreau să cer sprijinul vostru pentru popularizarea acţiunii de pe 16 Aprilie, când îi invit pe toţi bârlădenii care iubesc acest oraş să vină la Prodana, începând cu ora 9, la acţiunea de plantare puieţi. Sunt peste 5 hectare de teren. Am încep deja lucrările acolo de pregătire a gropilor, deci nu va fi nevoie de un efort deosebit, doar să vină. Vor avea instrumentarul necesar, vor avea puieţii necesari, doar trebuie să-i plantăm şi să ştim că un copac din viitoarea pădure de Prodana a fost plantat de fiecare dintre noi."
▶ [TC 01:08]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Fac acest apel pentru că înţeleg că deja domnul prefect a amânat deja acţiunea de mâine, pe motive care nu-mi sunt mie cunoscute astăzi, şi Inspectoratul Şcolar, în avântul său revoluţionar, a dat circulare prin şcoli că să meargă copiii pe 16 la Banca. Dacă copiii din Bârlad se simt mai aproape de Banca să se ducă la Banca, să nu văd pe niciunul la Prodana că-i pun eu pe toţi, 20.000 de puieţi."
▶ [TC 01:40]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Dar dacă eu cred că elevii din Bârlad sunt bârlădeni şi profesorii din Bârlad sunt bârlădeni înainte de a fi... "pedeleni", de exemplu, şi [înainte] de a fi săritori la apelurile Inspectoratului pedelist, atunci sunt sigur că această acţiune va fi una de succes. Şi nu e o acţiune a partidului sau a unui grup politic ci este o acţiune a noastră, a cetăţenilor, este sub egida Primăriei Bârlad, sub egida Cabinetului Parlamentar, ambele instituţii reprezentând cetăţenii Bârladului şi nu neapărat o culoare politică."
▶ [TC 02:34]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Este, dincolo de orice, un parteneriat cu Realitatea TV şi cu Romsilva. Oamenilor de la Romsilva vrea să le mulţumesc pentru tot ajutorul pe care ni l-au dat până acum, vă daţi seama că se face totul profesionist, este nevoie de marcarea terenului şi de un ochi avizat care să ne îndrume acţiunea pregătitoare a terenului şi totodată puieţii necesari sunt asiguraţi de către Romsilva."
▶ [TC 03:15]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Bineîneţeles, Mihai Tatulici, cel care a pornit această acţiune în urmă cu vreo 2-3 ani, şi care în acest an va veni la Bârlad împreună cu echipa sa."
▶ [TC 03:35]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Vreau să-i informez pe cei care doresc să vină, alţii decât cei din instituţiile şcolare, că începând cu ora 8.30 va pleca regulat o cursă de autobuz din faţa primăriei Bârlad spre Prodana. Acolo vor fi oricum indicatoare către locaţia exactă pentru cei care doresc să vină cu maşina personală sau, de ce nu, chiar pe jos, că nu-i destul de departe."
▶ [TC 04:13]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Îi aşteptăm pe toţi, elevi, profesori, pensionari, oameni ai muncii... câţi mai sunt, bine spus."
▶ [TC 04:30]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Îmi spunea cineva, dom'le, e greu în Bârlad pentru că din 10 oameni 8 sunt şomeri. Şi eu replic, şi restu-s pensionari, să înţeleg. Deci nu-i chiar atât de dramatică situaţia dar e o problemă cu locurile de muncă iar mulţi dintre bârlădeni sunt şi şomeri, şi ei [pot veni] dacă vor să participe la o acţiune alături de primar, de deputat şi de alte personalităţi ale Bârladului."
▶ [TC 05:00]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Noi l-am invitat şi pe domnul Porumboiu, pe Andreea Răducan, pe domnul Titi Aur, pe maestrul Guguianu, pe maestrul Vasilescu, pe domnul Nicolae Rainea, domnul prefect şi sunt convins că va fi o acţiune de succes."

/.../

▶ [TC 05:52]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Terenul este înierbat, deci nu va fi foarte noroi acolo, prin urmare chiar dacă plouă torenţial noi vom putea planta spre deosebire de cei de la Banca, care au amânat această acţiune din cauza ploii de azi-noapte."

▶ [TC 06:27]
Despre ceea ce pregăteşte guvernul prin coplată în sistemul de sănătate

▶ [TC 14:28]
Adrian Solomon, deputat PSD: "În ceea ce priveşte reforma în sistemul de sănătate am văzut cât de bine au rezolvat problema prin închiderea spitalelor. După ce cu 2 sau 3 luni în urmă domnul Dan Marian spunea c-a rezolvat problema spitalului din Negreşti, după ce domnul Pintilie spunea c-a "vorbit" cu ministrul şi-a rezolvat problema spitaului din Tutova, înţeleg că rezolvarea în accepţiunea lor era că le vor închide. Lucru ce s-a şi întâmplat de la 1 Aprilie şi-au închis şi spitalul din Tutova au închis şi spitalul din Negreşti."
▶ [TC 15:09]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Iată că rezolvările pedeliste sunt în continuare pe principiul să tăiem, să închidem, să desfiinţăm (...)".

/.../

▶ [TC 16:33]
Adrian Solomon, deputat PSD: "(...) şi spunea la televizor aseară că "dom'le am desfiinţat spitalele astea dar, atenţie, se vor face 6 spitale regionale". 6 spitale regionale care în momentul de faţă nu sunt nici măcar cât un bob de grăunte."

/.../

▶ [TC 17:14]
Adrian Solomon, deputat PSD: "E clar că o problemă de logică sau de răutate pur şi simplu a acestor indivizi care conduc România împotriva poporului român."

/.../

▶ [TC 18:19]
Adrian Solomon, deputat PSD: "În vreme ce Spiru Haret făcea şcoli şi în vârf de munte şi-n cătune uitate de lume domnul Funeriu le închide. Şi le închide cu elan mare, cu ajutorul bineînţeles a trepăduşilor din teritoriu."

▶ [TC 18:37]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Vreau să-l felicit pe domnul Pintilie pentru reuşita de la spitalul din Tutova, este cu adevărat un om al locurilor acestora, este implicat direct în problematica zonei şi cred că are un viitor strălucit în politica locală, mai ales că îşi doreşte acest lucru şi eu tind să cred din ce în ce mai mult că un om care rezolvă atât de repede şi de bine lucrurile are calităţile necesare să fie şi primar al municipiului Bârlad, chiar. De aceea eu îl felicit şi-l sprijin pe domnul Pintilie în demersul său de a candida la Primăria Bârlad..."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "O să-l votaţi?"
Adrian Solomon, deputat PSD: "... cu siguranţă dacă sunt convins de calităţile domniei sale, aţi văzut cu câtă rapiditate a rezolvat el problema Bulevardului Republicii, ce unii ar fi făcut în 5 ani el a făcut în nici 2 ani de zile, aţi văzut cât de repede a rezolvat problema şoselei de centură şi nu mai zic cât de repede a blocat canalizarea din Munteni - Podeni. Ce unii ar fi făcut în ani de zile el a făcut în două luni astfel încât a luat de la cetăţeni speranţa de a avea anul acesta canalizare în Munteni şi Podeni, pentru că ştiţi prea bine, Consiliul Local, în nemernicia lui, dorea să facă un împrumut şi domnul Pintilie a zis "Nu! De ce să plătim noi bârlădenii sute de ani, zeci de ani de-acum încolo acest lucru? Voi aduce eu bani! Am vorbit cu doamna Udrea şi cu Dan Marian şi-au zis că-mi dau bani pentru proiectul din Munteni şi Podeni. 6 milioane de EURO? Pac! (pocneşte din degete) Uite-aşa le-aduc!"."
▶ [TC 20:39]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Şi a blocat bineînţeles orice tentativă de imprumut pentru că, dacă nu ştiaţi vă spun eu, tot graţie guvernului PDL şi-a ministerului de finanţe condus de-un strălucit om al cifrelor, domnul Ialomiţianu, aţi auzit de domnul Ialomiţianu, dacă se făcea în Decembrie (2010, n.r.) când a trecut hotărârea de consiliu prin vot în CL era bine. Aşa, dacă nu s-a făcut atuncea acum nu se mai poate face împrumut de către autorităţile locale nici pentru un stilou."

/.../

▶ [TC 21:42]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci pentru chestiunea asta nu se poate, pentru că plafonul a fost deja atins. Prin legea responsabilităţii fiscale, trecută prin violenţă aproape şi violare a regulamentelor Camerei primăvara trecută pentru că ne cereea Jefrrey Franks - care v-am zis eu că nu prea mi se pare un om normal ci un om mai degrabă cu aplecaţii dubioase din punct de vedere... intim vorbind - deci dacă el i-a supus la tot felul de presiuni pe guvernanţi şi ăia au trebuit să supună pe cineva şi când nu găseau Constituţia s-o supună la perversiuni de tot felul, au luat regulamentul Camerei şi l-au terfelit în fel şi chip trecând şi legea respectivă la fel cum au trecut şi legea pensiilor şi toate celelalte prin fraudă şi abuz."
▶ [TC 22:39]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Şi legea responsabilităţii fiscale spune un lucru cât se poate de clar: că nu poate nimeni în statul ăsta să se împrumute dacă este autoritate publică locală decât cu acordul Ministerului de Finanţe şi în limita convenită cu organismele internaţionale. Limita convenită cu organismele internaţionale a fost atinsă încă de al sfârşitul lunii Ianuarie, începutul lunii Februarie pentru că deja au ajuns din urmă nişte "rate" care trebuie să le plătească guvernul în baza împrumuturilor din anii anteriori. Şi prin urmare nimeni nu poate să facă vreun împrumut, Primăria Bârlad mai avea de tras un miliard jumătate dintr-un împrumut aprobat anul trecut pentru asfaltarea unei străzi pe Deal pe undeva, şi nu poate să mai acceseze nici banii ăia care erau rezervaţi pentru Primăria Bârlad. D'apăi să mai facă şi alte împrumuturi."
▶ [TC 23:40]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Prin urmare iată calitatea deosebită a domnului Pintilie care dacă ne-ar fi lăsat în pace aveam aprobat la începutul anului în plafonul general al ţării noastre, în limita totală de împrumutare, şi s-ar fi făcut canalizarea. Domnul Pintilie, dându-se mai rotund decât pătratul, a ajuns acum să fie ţap ispăşitor pe mâna sa. Că nu l-a rugat nimeni să se bage în discuţia asta. Noi aveam nişte hotărâri de Consiliu de urmat, de îndeplinit, el a venit şi a zis că "nu, le fac eu". Şi iată că nu le poate face."

/.../

▶ [TC 26:47]
Adrian Solomon, deputat PSD: "(...) că n-o să poată da toţi banii în Moldova. În Moldova i-a dat deja. Deci să vă luaţi gândul că mai vede Dan Marian ceva pe-aici."

/.../

▶ [TC 27:23]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Ei şi-au împlinit măcar un sfert din vis. Visul de a suge bani de la poporul român mai mult decât înghite sistemul de educaţie sau de cât înghite sistemul de sănătate din România, sisteme care culmea, nişte legiuitori anteriori l-au gândit în slujba poporului român. (ironic:) Da' de unde până unde sistemele astea de sănătate şi educaţie trebuie să fie în slujba poporului român? Ele trebuie să fie în slujba partidului de guvernământ la un moment dar, şi anume a PDL-ului în zilele noastre. Şi dacă ele nu sunt în slujba partidului de guvernământ ele nu sunt bune. Şi de-aia trebuie să le subminăm, să le dărâmăm să le omorâm ca să facem cu banii care ne rămân de-acolo, să facem ce vrem noi pe proiectele de infrastructură pe care le pot pune mai uşor în slujba lor."
▶ [TC 28:21]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci spuneam că domnul Pintilie este desăvârşit în acţiunile sale, repet, spitalul din Tutova, şoseaua de centură amânată doi ani jumate, rar se poate face lucrul ăsta, asfaltarea Bulevardului Republicii zi de zi, că de-acuma ne-am şi săturat de-atâta asfalt, ar putea să mai ducă şi-n alte oraşe totuşi, şi în cele din urmă blocarea proiectului din Munteni - Podeni îl recomandă pe domnul Pintilie ca unul dintre cei mai buni viitori foşti candidaţi la primăria Bârladului, de aceea eu îl voi susţine din ce în ce mai mult pe domnul respectiv, în încercarea lui de a realiza ceva în viaţă."
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "E clar, avem duminică conferinţă de presă!" (a domnului Pintilie, n.r.)
Adrian Solomon, deputat PSD: "Durea-m-ar capu!... c-aveţi voi conferinţă de presă, pentru că eu am duminică partidă de pescuit."

/.../

▶ [TC 31:07]
Despre îngheţarea salariilor profesorilor

▶ [TC 33:03]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Doar dacă am înnebunit cu toţii mai sperăm să fie Boc şi PDL după 2012."
Doina Secăreanu, redactor-şef Media TV: "Şi dacă o să fie?"
Adrian Solomon, deputat PSD: "Înseamnă c-am înnebunit cu toţii! Dacă o să fie tot Boc toată lumea a înnebunit în ţara asta şi a ajuns să-i placă, ştiţi, ca în bancul cu ursul. Că nu pot să cred altfel decât că omului îi place să fie păcălit. În condiţiile în care i se spunea că va avea pensia minimă de 405 EURO! În condiţiile în care va avea salariul minim de 600 de EURO! În condiţiile în care va avea 830 şi ceva de kilometri de autostradă, de ajungeai până la Frankfurt pe autostrada din România, în condiţiile în care s-au făcut atâtea promisiuni profesirilor că li se va dubla salariul şi s-ajungem în condiţiile actuale să le blocăm şi să le îngheţăm salariile şi să le plafonăm drepturile obţinute în baza unor legi în vigoare, prin hotărâri judecătoreşti? (...)"

/.../

▶ [TC 35:53]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Cei care îi sfătuiesc pe Boc şi pe Băsescu nu au nici cea mai mică imaginaţie, ei au un singur ţel, să rămână 100 de ani la guvernare (...)"

/.../

▶ [TC 36:47]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Dacă se îngheaţă salariile, cel mai bine ar fi fost ca guvernul să se gândească să îngheţe şi preţurile. Dar vedeţi că preţurile nu se pot îngheţa. Cum? Să-i îngheţe televizorul lui domnu' Pintilie?"

/.../

▶ [TC 37:39]
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Nu ştiu, cum e, din ce-am ieşit? (criză sau recesiune, n.r.)"
Adrian Solomon, deputat PSD: "Nici eu nu ştiu. Nici eu nu ştiu din ce-a ieşit domnul Boc. Probabil dintr-un ou Kinder! (râde) Unde l-a găsit Băsescu pe Boc? Într-un ou Kinder!"

/.../

▶ [TC 38:09]
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Bun, nu ştiţi din ce-am ieşit, dar în ce-am intrat ştiţi?"
Adrian Solomon, deputat PSD: "Eu ştiu în ce-am intrat! (râsete) Dar nu pot spune că se mai dau pe posturile de televiziune şi-acolo există reguli CNA."

▶ [TC 44:54]
Cristina Rădulescu, redactor-şef EST1 TV: "Ce părere aveţi despre bunele intenţii ale deputatului Dan Marian vis-a-vis de Bârlad?"
Adrian Solomon, deputat PSD: "Era să zic eu ceva dar iar nu dă bine la televizor. Bunele intenţii... Drumul spre iad e pavat de bune intenţii. Aşa că el dacă vrea să se ducă să vadă cum e acolo să aibă bune intenţii în continuare. Nu va avea niciodată alt interes decât cel electoral. El îşi dă seama că Bârladul devine o problemă pentru el care vrea să fie preşedintele CJ. Pentru că dacă o ţine de-a gaia maţu aşa de 6 ani de zile şi-o mai ţine încă 2 şi se fac 8... Deci dacă tu 8 ani de zile n-ai pus decât piedică unui oraş întreg, ce satisfacţie poţi să le produci unor oameni când vii să le ceri votul? El clar că-ţi vor pune şi ăia o piedică de nu te vezi! Şi, conştientizând lucrul ăsta şi probabil sfătuit de cetăţenii de la Vremea... (...) şi-a dat seama că va fi greu să candideze fără să aibă voturi şi la Bârlad. Pentru că aţi văzut despre ce-a fost vorba în alegerile din 2008."
▶ [TC 46:35]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Eu le-am spus, şi i-am zis şi lui Pintilie de-atâtea ori. Dar el e atât de... fermecător, atât de bun, atât de înţelept încât trece prin capul lui ca prin gaura cheii, îi trec ideile astea."
▶ [TC 46:48]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Eu nu ţin neapărat să mai ies deputat o dată. Eu nu ţin nimic să ies. Dar dovediţi voi c-aţi făcut ceva. Adică nu staţi 4 ani şi blocaţi toate proiectele şi pe urmă să veniţi să spuneţi că n-aţi făcut că vorbea Solomon la tribuna parlamentului sau vorbea la conferinţele de presă. Asta este datoria mea! De reprezentant al oamenilor nemulţumiţi din ţara asta. Şi de opozant. Dar tu dacă eşti la putere fă ceva ca să ai vreo şansă în viaţă să mai porţi mustaţă. Parcă are mustaţă, nu, Pintilie? N-am găsit altă rimă. Şi i-am zis şi lui, şi lui Dan Marian, pentru că dincolo de orice ne mai întâlnim din când în când pe holurile parlamentului şi nu ne luăm la bătaie, că nu suntem... barbari. Şi i-am zis, dom'le, nu vă puneţi contra proiectelor că n-are rost. Dar acuma se pare că nu prea au ei forţă şi trecere să finanţeze ceva. Pentru că din câte vedeţi nu prea se face nimic în judeţul Vaslui din câte s-au lăudat."

/.../

▶ [TC 48:45]
Doina Secăreanu, redactor-şef Media TV: "Vi s-a cerut public să spuneţi situaţia dvs. aici, dacă sunteţi chiriaş, dacă sunteţi..."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Cine mi-a cerut public?"
Doina Secăreanu, redactor-şef Media TV: "Pintilie. Domnul senator Pintilie."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Ilie - Pintilie sau care? (discuţii în sală) Deci eu îl somez pe domnul Pintilie să nu mai fie prost! În rest să facă somaţii cui vrea el! Eventual să se ducă în oglindă. Pentru că eu nu conduc aici un partid de golani. Eu partidul ăsta ştiu că-l conduc în baza unor alegeri libere, nu m-a numit nimeni, şi nu m-a ales prin cămară ci m-a ales în văzul tuturor, nişte oameni serioşi care plătesc cotizaţie şi-şi plătesc şi datoriile către stat, către autoritatea locală. Dacă el se ştie conducătorul unui partid de golani să-i someze pe-ăia să-şi dea cu var în spaţiu şi-aşa mai departe. Eu am aflat de chestia cu apartamentul din ziar. Culmea! Probabil domnului primar i s-a părut o chestie atât de neimportantă încât n-a ţinut să-mi spună şi mie şi bine-a făcut! Şi eram şi plecat din oraş în momentul ăla, am citit la Ionuţ (Benea, în Adevărul de Seară, n.r.) pe site ştirea, că apartamentul nu ştiu ce, şi apoi a doua zi aţi dat voi toţi ceilalţi."
▶ [TC 50:15]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Chestia cu apartamentul mie mi se pare în primul rând o prostie din partea PDL-ului şi-o greşeală din partea primăriei. Greşeala primăriei că le-a dat în 2005 apartamentul ăla ca să-şi bată ei joc de el. Prostia din partea lor că n-au avut măcar bunul simţ să-l ţină încuiat. Acolo au stat aproape 2 ani de zile nişte cetăţeni... homeless-i, să le zicem, să nu le zicem altfel, care-aţi văzut ce-au făcut din apartamentul ăla! Ăla era distrus nu că făceau ei curat, ci c-au cărat ăia tot de-acolo şi-au vândut pe la fier vechi, pe la... Cada n-au putut s-o scoată pe uşă că probabil o vindeau şi pe-aia. Căutau un flex."

/.../

▶ [TC 51:29]
Doina Secăreanu, redactor-şef Media TV: "Dar v-aţi abătut de la subiect."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Care ar fi subiectul?"
Doina Secăreanu, redactor-şef Media TV: "Documentele dvs. care vi s-au cerut..."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Documentele când o să fie domnul Pintilie ceva în ţara asta o să-i arăt lui, dar deocamdată la neica nimeni nu arăt eu documente că nu-i cazul."

/.../
▶ [TC 52:01]
Doina Secăreanu, redactor-şef Media TV: "Şi aveţi datoriile plătite la zi?"
Adrian Solomon, deputat PSD: "Chiar şi cu anticipaţie, doamnă."

/.../

▶ [TC 52:35]
Doina Secăreanu, redactor-şef Media TV: "Dacă ştiţi că domnul Pintilie reprezintă un pericol pentru dvs... aşa a spus."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Da, orice prost este un pericol pentru umanitate şi inclusiv pentru mine!"

/.../

▶ [TC 53:05]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Adică cum vine asta? Cine eşti tu, ca să somezi public pe cine? Că deja după ce... Că ziceam că nu zic lucrurile asta, dar dacă tot mă stârniţi acuma vă zic. (râsete) După ce le-au luat apartamentul prin horărâre de Consiliu, au început să curgă amenzile de la mediu. Domnul Jegu s-a trezit, pardon, Jecu, s-a trezit că el este la Garda de Mediu şi-a dat amendă de vreo 30 de milioane Primăriei Bârlad pentru că nu ştiu unde ardea un foc, de parcă... când ardeau ăia de la ferma de păsări găinaţu' domnu' Jecu, şi te-am trimis acolo şi mi-ai zis că "e voie, că-i pe terenul lui!", atuncea găinile erau mai bune decât... Deci domnu' Jecu, vezi-ţi de treaba mata, pentru că dacă mai aflu că te duci aiurea şi dai amendă doar ca să-ţi arăţi muşchii cine-i mai pedelist şi mai... Poate că ne întâlnim să discutăm mai bine în alte situaţii. Vezi-ţi de ce-ai de făcut şi nu amenda aiurea Primăria Bârlad că vezi Doamne ardea un foc pe dealuri. Ardea un foc că aşa era pe vremuri în Ţara Moldovei, când veneau tătarii trebuia să dea "şfară-n ţară"."

/.../

▶ [TC 55:07]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Central. Îi dăm în locul bradului... (râsete) ... un spaţiu. Acolo cu siguranţă va avea mai mult decât avem noi aici. Şi, culmea, o să aibă şi fântână arteziană! O să stea ca Platon şi Socrate la fântână să discute despre problemele... "

/.../

▶ [TC 56:36]
Doina Secăreanu, redactor-şef Media TV: "Tot domnul senator a afirmat că de fapt, chiar dacă nu se va face canalizarea în Munteni - Podeni, nu este vina lui ci a autorităţilor publice şi-a noastră în speţă."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Da, că l-am votat pe el şi c-a ajuns unul ca el senator! Aşa este, vina e a noastră! Cum a putut unul ca Pintilie s-ajungă senator? Numai noi suntem vinovaţi."

▶ [TC 60:03]
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "Mă gândeam aşa, că dacă domnul senator are senzaţia că tot ceea ce întreprindeţi dvs...."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Domnul senator n-are senzaţii... El este senzaţie, deci el în sine este senzaţional! "Vasile Senzaţionalul" ar fi un titlu de scenă minunat pentru... (râsete)"

▶ [TC 60:42]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci "Vasile Senzaţionalul" cred că va face epocă pe Taraf TV şi Etno şi care mai sunt."

5.082 vizualizări |43 comentarii62m18s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1112 secunde.