TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  09:00
Temperatura18.0 °C
Umiditatea 43%
Presiunea 980.9 mb
Vânt6.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
28-03-2024
VALUTARON
EUR4.9730
USD4.6085
GBP5.8167
XAU327.8351
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Primărie, 13 Octombrie 2011

▶ [TC 00:50]
Despre ajutoarele de încălzire

▶ [TC 13:45]
Despre investiţia de la Grădina Zoo

▶ [TC 17:11]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Am bucuria să vă anunţ şi este bine ca cetăţenii oraşului Bârlad să ştie lucrul acesta, am primit şi am informaţii de la Ministerul Transporturilor că în şedinţa de guvern de ieri, 12 Octombrie, a fost aprobată finanţarea pentru modernizarea străzii Republicii."

▶ [TC 18:12]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Cred eu că în 10 zile, să spunem media, vor începe lucrările. Bucurie foarte mare pentru toţi cetăţenii, cu precădere a membrilor PSD."

▶ [TC 19:46]
Despre parcul de la teatru

▶ [TC 26:59]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Amenajarea parcului de la teatru a fost făcută, la rugămintea CJ, aceştia nemaiputând s-o susţină financiar, cu forţe proprii, adică cu bani de la bugetul local. Bani care am ştiut să-i împărţim în aşa fel încât să aducem o economie de circa 8 miliarde de lei vechi."

▶ [TC 27:43]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Cota de cofinanţare a consiliului local nu era, cum eronat se scrie într-un ziar local, de 4% ci de 6%. /.../ Contribuţia consiliului local este de 3.21 miliarde de lei vechi. Bună parte /.../ 2.75 miliarde de lei vechi reprezintă TVA-ul, deci sunt bani practic pe hârtie /.../ Practic, noi, Primăria Bârlad, efectiv trebuie să băgăm în contul finanţatorului, adică a Consiliului Judeţean, suma de 460 de milioane de lei vechi, nu 10 miliarde cum se scrie eronat în ziar."

▶ [TC 29:58]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Teatrul, lucrarea, investiţia, este în grafic, la sfârşitul lunii /.../ se va preda teatrul şi cu parcul pe de o parte, pe de altă parte lucrul care primăria a convenit fără niciun contract, fără nimic, cu Consiliul Judeţean să-l facă, adică iluminatul, instalaţia de apă - aspesoare, mobilier stradal şi pământ vegetal, şi aici suntem în grafic, propunerea noastră are acoperire, ea fiind finalizată la sfârşitul lunii odată cu predarea lucrărilor de către constructor. Deci în mod eronat şi poate tendenţios sau poate nu s-a ştiut, apare o informaţie greşită în presa locală. Eu am acte, am documente. E bine să informăm lumea corect, chiar dacă şefii noştri de la Vaslui ne pun să scriem într-un anumit fel, nefiind bucuroşi de acestă investiţie care după părerea mea şi a multor oameni care au văzut multe /.../ va fi cred că după Teatrul Naţional şi după Palatul Culturii din Iaşi una dintre cele mai frumoase şi reprezentative lucrări de arhitectură din Moldova. Vorbesc de Muzeu şi Teatru. Şi de ce să nu ne lăudăm şi cu parcul. Parcul, aşa cum l-am conceput eu şi-am schimbat proiectul este la nivel /.../ civilizat, european. Pentru că aleile sunt ecologice, are o anumită ţinută şi veţi vedea şi dvs. despre ce e vorba când este gata. Deşi o parte au văzut, chiar au făcut şi sondaje de la un ziar, trebuiau să vină să ceară o săpăligă, nu să dea cu tocul la zgură acolo, doamna Ghiorghe sau cum o mai cheamă, mă rog. Aşa era indicaţia domnului Solomon că am înţeles că erau la braţ şi verificau calitatea zgurei. Interesant şi le mulţumesc pentru că ne dau atenţia cuvenită."

▶ [TC 31:55]
Cupa de toamnă la tenis de câmp

▶ [TC 32:11]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Organizăm pe 15 şi 16 Octombrie Cupa de toamnă la tenis de câmp, finalele vor avea loc duminică la ora 13."

▶ [TC 32:37]
Despre împrumutul de la CEC pentru reabilitarea băii comunale şi a cinematografului

▶ [TC 34:05]
Despre licitaţia pentru terenul din zona Abrom

▶ [TC 34:34]
Ziua Palatului Comunal de pe 21 Octombrie

▶ [TC 35:33]
Constantin Niţuc, purtător de cuvânt primăria Bârlad: "La ora 12 /.../ pe turnul primăriei se va ridica drapelul României, pe un catarg înalt de 6 metri /.../"

▶ [TC 37:18]
Câini lupi şi maşină nouă în dotarea poliţiei comunitare

▶ [TC 39:29]
Clubul Intelectualilor Bârlădeni sau Clubul Culturii Bârlădene

▶ [TC 40:19]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "/.../ în felul acesta încercând să depolitizăm aşa-zisa comisie lărgită a Consiliului Local, un lucru făcut în afara legii dacă putem spune aşa, unde oarecum era politizată cel puţin conducerea /.../"

▶ [TC 43:22]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Am fost onorat, citesc ca să se ştie lucrul acesta şi mă bucur şi vreau ca oamenii să ştie lucrul acesta, Casa Majetăţii Sale Regelui, alteţele lor regale principesa moştenitoare Margareta şi principele Radu au plăcerea de a invita pe domnul primar şi doamna Constantin Constatinescu cu ocazia împlinirii de către majestatea sa regele Mihai I a vârstei de 90 de ani la un concert de gală la Opera Naţională din Bucureşti, marţi, 25 Octombrie 2011, la ora 19. Deci este un lucru care mă onorează, ne onorează pe toţi /.../"

▶ [TC 45:21]
Întrebări

3.969 vizualizări |81 comentarii56m00s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 12 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1099 secunde.