TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  15:00
Temperatura21.2 °C
Umiditatea 19%
Presiunea 984.8 mb
Vânt5.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
29-03-2024
VALUTARON
EUR4.9695
USD4.6078
GBP5.8126
XAU330.7911
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon, 27 Octombrie 2011

▶ [TC 09:11]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Din luna Mai eu tot am încercat să rezolvăm situaţia, am mers cu domnul Vicol şi cu domnul Ciobanu la domnul preşedinte Mihai, am avut o discuţie dar domnul primar nu vrea să audă, sau nu dorea să audă. Pentru că, să nu fie vreo situaţie rezolvată de către Solomon, principalul lui duşman în mintea sa paranoică, mai nou. Şi acuma eu stau şi mă întreb, cine este împotriva pensionarilor care vor şi au nevoie de un azil de bătrâni /.../"

▶ [TC 10:23]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Singura rezolvare convenabilă pentru consiliul local este să dea centrala de pe Cetinei şi terenul la schimb cu terenul de sub centrul de bătrâni."

▶ [TC 12:15]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Eu zic că luna viitoare aşa trebuie să se rezolve problema, nu cu tot felul de aberaţii cu care vine primarul, că a găsit el o lege să le dea în folosinţă gratuită că noi nu rezolvăm problema centrului de bătrâni."

▶ [TC 13:22]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Atâta am avut de lămurit în chestiunea asta, şi se vor întâmpla lucrurile cum vrem noi, majoritatea din consiliul local, nu cum vrea domnul Consntantinescu."
▶ [TC 13:35]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Ieri m-am întâlnit cu domnul Iftene, îl ştiţi cu toţii pe domnul profesor de desen, pictor de asemeni, şi la Ziua Armatei la Casa Armatei la vernisaj domnul primar a propus acolo şi bineînţeles că dom' profesor Iftene mi-a spus cel puţin amuzat, mi-a povestit această întâmplare, că domnul primar l-a propus ca şi cetăţean de onoare al municipiul nostru, numai dacă vrea PSD-ul! E, iată că noi nu numai că vrem şi v-am spus dintotdeauna să-l facem, a fost o discuţie mai veche şi ceea ce vreau eu să reţinem de aicea [e] că şi domnul primar până la urmă începe să gândească exact cum trebuie, să recunoască că nimic nu s-a întâmplat în Bârlad şi nimic nu se va întâmpla în Bârlad dacă nu doreşte PSD-ul. Deci nici străzi, nici canalizări, nici cişmele cu apă, nici grădină zoologică nu s-ar fi putut întâmpla dacă nu dorea PSD-ul. Dom' primar, să-ţi fie gura poleită, cu aur, şi să auzim de cel... primarul de la Bârlad - gură de aur, mai târziu. (râde) Sau ex-primarul de la Bârlad - gură de aur."
▶ [TC 15:16]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Prin urmare nu numai că suntem de acord ca domnul Iftene să fie onorat cu acest titlu de cetăţean de onoare dar eu cred că trebuie să nu-i uităm nici pe domnul Clapon, nici pe domnul Gradu, cei trei corifei ai şcolii de arte plastice din Bârlad care au dat generaţii de mici artişti şi care au reuşit în primul rând să-i atragă către aceste arte frumoase pe micuţii bârlădeni. De aceea va fi un calup de trei cetăţeni de onoare, luna viitoare, propus consiliulu local spre aprobare /.../"

▶ [TC 17:00]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci reţineţi, Constantinescu a declarat public pe 25 Octombrie că dacă vrea PSD-ul face ceva, daca nu, nu face."

▶ [TC 18:59]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Indiferent unde lucrează (tata, n.r.), eu sunt mândru că lucrează şi că e viu şi că mişcă şi că are forţă de muncă iar el este mândru de el că se autogospodăreşte, ca să zicem, şi nu are nevoie ca alţi pensionari din România de ajutorul copiilor ca să-şi poată plăti întreţinerea, să-şi poată plăti cele necesare traiului. Cu alte cuvinte să-ţi fie ruşine, domnul Constantinescu, că introduci în această bătălie personaje care n-au nicio legătură, nu sunt membri de partid, nu sunt încântaţi nici măcar de ce faci mata de când ai trecut la PDL şi prin urmare ţi-ai mai făcut un prieten care putea să te voteze eventual dar care de acum sigur nu te va mai vota."

▶ [TC 25:42]
Adrian Arnăutu, redactor-şef Monitorul de Vaslui, redacţia Bârlad: "Tot astăzi domnul primar a anuţat că a fost la Ministerul Transporturilor unde a semnat protocolul de predare-primire a sectorului de drum..."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Protocolul e semnat de la sfârşitul lunii August. Probabil că a semnat... alt protocol. Cine ştie. Protocolul de intrare în PDL! Deci domnul primar să nu mintă că minte degeaba, e predat de la sfârşitul lui August acest drum."

▶ [TC 26:26]
Adrian Arnăutu, redactor-şef Monitorul de Vaslui, redacţia Bârlad: "Tot sâmbătă spune că e posibil să vină şi doamna Anca Boagiu în Bârlad şi v-a invitat şi pe dvs."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Nu-s curios. Am treabă. Mă duc la... Centrul Eminescu!"

2.239 vizualizări |17 comentarii44m01s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 12 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1146 secunde.