TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  10:00
Temperatura19.3 °C
Umiditatea 37%
Presiunea 981.9 mb
Vânt6.0 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
28-03-2024
VALUTARON
EUR4.9730
USD4.6085
GBP5.8167
XAU327.8351
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Corneliu Bichineţ - PRM. 6 Noiembrie 2011

▶ [TC 01:03]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Nu este un secret pentru nimeni că trăim într-o incertitudine privind alegerile locale viitoare. Care fie se vor desfăşura în Iunie fie vor fi comasate cu cele parlamentare din Noiembrie funcţie de cum va hotărâ domnul Băsescu. Pentru că nu vă imaginaţi că alţi factori politici vor putea determina această dată."

▶ [TC 09:05]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "În judeţul Vaslui, ca şi în ţară, pe mocnite, pe icnite a început practic bătălia politică, între partide. Iată, vă dau un exemplu. S-a desfăşurat zilele aceastea în municipiul reşedinţă de judeţ Topul Firmelor. O acţiune foarte frumoasă pe care o apreciez şi la care am fost părtaş de 10 - 12 ani. Şi-ntotdeauna am fost sarea şi piperul acelor acţiuni. Anul acest, preşedintele Camerei de Comerţ, domnul Constantin Ionel, pe care-l cunosc de foarte foarte multă vreme, nu m-a mai invitat. Nu m-a mai invitat, pentru că dacă mă invita pe mine nu se mai vedea el! Nu m-a mai invitat pentru că domnia sa... Nu, eu pot să reduc un interlocutor la orice dimensiune doresc. /.../"

▶ [TC 13:02]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "/.../ şi vreau să vă spun că am văzut o Turcie pe care eu n-o ştiam! Un Istanbul superb! Am greşit că am zis "mă mai duc şi eu la turci după câte... românci şi români au plecat?". Am greşit! Turcia este o ţară care ştie rostul şi nu se înghesuie, chiar cu paşi galopanţi, să intre în UE. /.../"

▶ [TC 15:12]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Tre' să fie foarte corecţi. Bani au împrumutat toate guvernările. Cum s-au cheltuit trebuie să dea răspunsul politicienii! Ei, în aceste condiţii, când analişti apocaliptici spun că România va fi un iad pe pământ eu vreau să-i contrazic, cu argumente. Aceasta este o ţară cu oameni foarte inteligenţi, harnici, şi foarte profunzi. Mulţi dintre ei n-au mai ieşit la recensământ pentru că aţi văzut, câteva milioane muncesc în alte părţi ale pământului şi mulţi dintre ei cu succes."

▶ [TC 18:21]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "/.../ dar împreună, pe rând sau separat, fiecare a reuşit să-i aducă poporului încă o povară pe umăr. Vorbesc de popor în genere. Ţăranul este în zdrenţe, şi rupt în cur, de asemenea cei din industrie, care mai lucrează, lucrează pe 7-8 milioane de lei pe lună, profesorii care nu violează elevele se duc la ore şi nu chiar îşi mai fac datoria aşa cum... domnul preşedinte se uită dezaprobator la mine pentru că el crede că eu am scăpat o anumită vorbă. Nu, intenţinat am... citeşte Păunescu şi-ai să vezi cât de frumos spunea într-o poezie despre un român rupt în cur. Poporul nostru este în zdrenţe, domnule preşedinte, dvs. sunteţi într-o haină de piele superbă, aşa (îl perie oarecum), dar poporul este nefericit."
Cezara Mironică, Vremea Nouă  "Nu mai vorbim de haina dvs.!"
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Haina mea este o haină de 90 de EURO şi vreau să spun că îmi şi place! Aşa. Revenind la partidele politice. Eu cred că acum sunt în perioada căutărilor de oameni, fiecare. Şi, pe oraşe. După tulburările care s-au făcut, s-au rupt nişte plăci tectonice, anumite persoane şi-au găsit vocaţia la alte partide, am sesizat că la Huşi consilierii îi cântă domnului Ciupilan, în cor, "Când tu nu eşti". La Negreşti şlagărul toamnei este cântat de procurorul Bulgaru: "Druba Druba / vine duba". La Vaslui un tânăr consilier, nu-i dau numele că-l puteţi identifica, s-a dat la gâtul lui Mihalache şi narcisist îşi intonează "S-a deschis un bobocel / Roşu la culoare, / Ca o coadă de căţel / Ce stătea la soare!". La Bârlad, cei doi protagonişti, pe care îi ştie toată lumea, oameni simpatici de altfel, o să stea peste câteva luni îmbrăţişaţi şi lacrimogeni în Grădina Publică şi îşi vor intona unu' altuia "În genunchi mă-ntorc la tine!"."

▶ [TC 23:09]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Pe agenda cetăţeanului au rămas aceleaşi probleme. A venit, după o lungă vară fierbinte, o toamnă nu chiar bogată dar nici săracă şi se anunţă o iarnă plină de belşug ca toate iernile. În sensul că facturile vor curge serie şi la lumină şi la gaze şi la întreţinere."

▶ [TC 24:43]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Nu cred că Adrian Solomon este interesat de primăria Bârlad. Eu v-am mai spus o dată. Să... să... să vă bucuraţi... să vă bucuraţi, ca oameni, că Adrian Solomon... Păi dacă vă răspundeţi voi la ce m-aţi mai întrebat pe mine! Să vă bucuraţi că Adrian Solomon nu s-a tâmpit! Nu s-a tâmpit!"
Cezara Mironică, Vremea Nouă  "Ei, nu!"
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Nu s-a tâmpit. Eu îl văd în viitoarea guvernare, dacă USL-ul va câştiga, ministru!"
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui  "Pe când, cine s-a tâmpit?"
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Ăăă, n-am... Nici domnul Constan... Cum vă imaginaţi dvs. că eu aş putea vreodată să aduc vreun cuvânt jignitor vreunui om din administraţie, primarului Constantinescu nici într-un caz. Nu dom'le! Nu-i treaba mea ce are el cu Solomon, sunt problemele lor! Oricum, şi Constantinescu trebuie să ştie că numai o dată îi vede naşul... finului. Şi eu ţi-am spus, ei doi vor cânta îmbrăţişaţi şi lacrimogen în Grădina Publică "În genunchi mă-ntorc la tine!".
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui  "Când, aveţi o previziune?"
Doina Secăreanu, Media TV:  "Ce optimist!"
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Daaa, da, da! N-am nicio proviziune. Nicio previziune. Dar, cum vine treaba aceasta?! Oamenii aceştia au mers umăr la umăr un deceniu şi deodată... îşi scot în public... Nu ştiu! Nu-i... Staţi pe-aproape! Staţi pe-aproape că-i mai interesant de cât vă imaginaţi! Dar dacă este un joc al celor doi? Nu v-aţi pus problema? Dacă cei doi..."
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui  "Toată lumea."
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Dacă este un joc al celor doi să se distreze oleacă şi Buzatu de la Vaslui cântă şi el pe-o nară "Pocnind din bici pe lângă boi"... (râsete) Staţi cuminţi, mergeţi şi pe intuiţia celor care... Staţi cuminţi! Dacă eu nu mă agit... "

▶ [TC 28:57]
Întrebări

▶ [TC 30:34]
Doina Secăreanu, Media TV:  "Despre... posibila candidatură a unei femei la preşedinţia României. Dvs. cum vedeţi? Iar doamna Udrea imediat a ieşit şi-a spus că domnul Băsescu trebuie să se obişnuiască şi c-o femeie la preşedinţia României."
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Da' ce, nu-i obişnuit Băsescu cu femeile, sau cum?"

▶ [TC 31:54]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Partidul România Mare va vota candidatul Partidului România Mare. Dacă va candida Corneliu Vadim Tudor, că nu văd pe altul, în vom vota pe el! N-o să votăm o femeie de la alt partid! ...Ar fi chiar culmea. Şi, nici noi, nu cred c-o punem pe Miţura Arghezi. Că are 86 de ani. La celelalte partide nu ştiu ce femei ar putea... Bă!, doamna Tatoiu cred că-i bună dar tre' să vină şi cu măturoiu-ntre picioare, aşa! Ea merge, femeia aceasta, la 6 televiziuni într-o după-amiază! Cred că bărba'su mănâncă numai salam! Eu ştiu... n-am nimic cu doamna Udrea, dar ea ştie să se conserve. Am văzut-o şi-n Tabu... ăăă, băi, n-am av... ştii cum... de-obicei îs norocos, nu m-am întâlnit faţă în faţă cu femeia aceasta niciodată! Că nu pot să-mi dau seama dacă-i frumoasă. Oricum, toţi frustraţii de bărbaţi proşti din ţara aceasta se raportează la ea, mă!"

▶ [TC 33:46]
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui  "Vă rog să ne comentaţi un pic parteneriatul ăsta dintre domnul primar Constantinescu, domnul Dan Marian, domnul Guvern... ce mai ştiţi, ce..."
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "(dă din cap că "nu") Nu... nu ştiu..."
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui  "Nu sunteţi la curent?"
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Da' nu mă interesează."
Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui  "Nu?"
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Nu! Deloc! Lasă... să curgă lucrurile... oamenii se tatonează... Ca şi-atunci când se urmăreşte o căsătorie de către doi protagonişti. Îi faci un compliment, o scoţi la cofetărie, îi duci o floare... ştiu că la Bârlad voi le duceaţi în cimitir întâi dar... în lume în general e altfel, şi o scoţi la fata respectivă la o petrecere şi dacă vezi că se urcă pe mese, sare pe lăutari, n-o mai iei de soţie, o... aşa se cunosc oamenii. Şi dacă fata urmăreşte să se căsătorească c-un băiat îl... urmăreşte, cum se spală, cum e îngrijit, cum se prezintă... când se îmbată, cum face când se-mbată, şi dacă mestecă pahare sigur că nu-l mai ia... Aşa e şi cu cei cu parteneriatul. Vom vedea. Staţi pe-aproape că va fi foarte..."

▶ [TC 36:01]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "/.../ nu ma interesează ce face Dumitraşcu pe plan politic, dar pe planul constructorilor el este foarte bun. Şi am încredere în el. Mare încredere! Nu vreau să te iau la PRM, stai liniştit."

3.503 vizualizări |20 comentarii40m55s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 12 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1101 secunde.