TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 03:00
Temperatura14.2 °C
Umiditatea 54%
Presiunea 996.0
Vânt2.2 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
22-10-2021
VALUTARON
EUR4.9467
USD4.2501
GBP5.8655
XAU244.9416
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă UNPR, 11 Noiembrie 2011

▶ [TC 01:49]
Nechita Lucian, preşedinte UNPR Bârlad:  "Organizaţia municipală Bârlad a luat fiinţă în luna August. /.../ Organizaţia municipală atinge astăzi 560 de membri /.../"

▶ [TC 05:51]
Ionel Constantin, preşedinte UNPR Vaslui - judeţ:  "Vom dori de asemenea să facem un parteneriat cu populaţia judeţului nostru care este destul de necăjită şi nu vom veni cu promisiuni deşarte."

▶ [TC 08:38]
Ionel Constantin, preşedinte UNPR Vaslui - judeţ:  "Suntem un partid de centru-stânga. Suntem un partid apropiat de muncitori, de ţărani, de fermieri, de toate păturile sociale şi de oamenii de afaceri - aceia care înţeleg să-şi constituie afaceri în limita legalităţii."

▶ [TC 08:56]
Ionel Constantin, preşedinte UNPR Vaslui - judeţ:  "Îmi doresc /.../ să avem un parteneriat politic cu ceea ce înseamnă toate forţele politice la nivelul judeţului Vaslui. Nu circurile şi convulsiile deşănţate vor aduce bine acestui judeţ. De 20 de ani toţi vorbesc de bine şi s-a prăbuşit întreaga economie. Vă las pe dvs. de la presă să mai constataţi ce mai merge în judeţul Vaslui."

▶ [TC 10:56]
Ionel Constantin, preşedinte UNPR Vaslui - judeţ:  "Interesul nostru este ca România să nu se scufunde. Interesul nostru e să promovăm, împreună cu opoziţia dacă e nevoie, împreună cu cei de la guvernare, pentru că nu mai putem vorbi de opoziţie şi guvern, sau de guvernanţi ci trebuie să vorbim de o uniune naţională în vremuri de criză. Întrebaţi-vă bunicii, părinţii dvs., mai mari ca mine, să vă spună ce înseamnă o criză ca în '29 - '33. Marii ananlişti ai lumii spun că această criză trece cu mult de ceea ce a fost."

▶ [TC 11:45]
Ionel Constantin, preşedinte UNPR Vaslui - judeţ:  "Nu veţi găsi în noi apărători pentru cei care produc corupţia la nivelul judeţului."

▶ [TC 12:00]
Ionel Constantin, preşedinte UNPR Vaslui - judeţ:  "Suntem într-un protocol pe care l-am încheiat la nivel naţional şi la nivel judeţean cu PDL. Acolo unde membrii noştri de partid se află mult mai bine situaţi în sondaje când va veni vremea alegerilor, fiţi convinşi că în conformitate cu protocolul vom sprijini împreună candidatul. Acolo unde un candidat al PDL-ului este mai bine situat fiţi convinşi că-l sprijinim pe acela. Vreau să vă spun că vom sprijini chiar candidaţi independenţi, în condiţiile în care îşi asumă responsabilităţi reale vizavi de populaţia în mijlocul căreia îşi desfăşoară activitatea. Nu suntem încrâncenaţi şi nu suntem închistaţi în a fi remorca unuia sau altuia."

▶ [TC 13:27]
Ionel Constantin, preşedinte UNPR Vaslui - judeţ:  "Toată lumea vorbeşte de interesul local şi economia judeţului s-a prăbuşit în cei 20 de ani. S-au îmbogăţit unii sau alţii. Acesta-i adevărul! Indiferent că sunt din stânga sau dreapta."

▶ [TC 15:37]
Ionel Constantin, preşedinte UNPR Vaslui - judeţ:  "Îmi doresc la Bârlad să avem un consiliu local puternic şi ne vom bate, indiferent că suntem în coaliţie cu PDL-ul. Suntem o organizaţie aparte, ne dorim consilierii noştri la nivel municipal, dorim să primim... anumite... chiar funcţii dacă candidatul nostru va fi atât de bine aşezat fiţi convişi că va participa la alegeri în campanie pe diverse paliere. Vrem să avem consilieri, primar, vrem să atacăm consiliul judeţean pentru a ne spune cuvântul în consiliul judeţean. Vom lupta chiar pentru una din funcţiile de vicepreşedinte."

▶ [TC 21:07]
Emil Prisecaru, secretar general UNPR Vaslui - judeţ:  "/.../ Noi nu ne-am propus şi nu ne propunem ca să jignim pe nimeni, noi ne construim familia noastră, ne construim o echipă cu care vrem să obţinem rezultate bune. Dacă pe alţii îi deranjăm înseamnă că noi suntem deja priviţi ca un pericol."

▶ [TC 21:57]
Emil Prisecaru, secretar general UNPR Vaslui - judeţ:  "Deci dacă anul trecut nu speram nimic şi-am ajuns aici, la anul o să fim, probabil, cu un scor electoral care să ne prezinte la adevărata noastră valoare de oameni cu preocupări deosebite."

▶ [TC 33:05]
Ovidius Mărcuţianu, senator UNPR:  "Vă spun că UNPR nu are inamici... partide politice. Adversari, poate da."

▶ [TC 39:24]
Ionel Constantin, preşedinte UNPR Vaslui - judeţ:  "Aş vrea să spun pentru preşedintele partidului (PSD, n.r.), respectiv domnul Dumitru Buzatu, că eu cultiv o relaţie de bună prietenie şi-i adresez rugămintea ca acelaşi respect să mi-l poarte şi dânsul."

▶ [TC 42:40]
Ionel Constantin, preşedinte UNPR Vaslui - judeţ:  "Eu vă garantez, şi am această garanţie în urma sondajelor pe care le-am făcut în Bârlad, că Uniunea Naţională pentru Progresul Social la Bârlad va face o figură frumoasă şi nu numai că vom conta, vom avea un cuvânt de spus în consiliul local la Bârlad. Şi-o să vă convingeţi că aşa va fi! Indiferent de cine va fi primar!"

▶ [TC 44:22]
Ionel Constantin, preşedinte UNPR Vaslui - judeţ:  "Ce partid e ăla care nu dă tărie Bârladului? Ce partid e ăla care n-are în vedere o localitate ca Bârladul care-a scris istorie!?"

▶ [TC 45:41]
Ovidius Mărcuţianu, senator UNPR:  "Am un mesaj pe care l-am primit acum şi chiar mi se pare interesant, aş vrea să vi-l citesc, cu permisiunea dvs.: "Bugetul trebuie echilibrat, tezaurul trebuie reaprovizionat, datoria publică trebuie micşorată. Aroganţa funcţionarilor publici trebuie moderată şi controlată. Ajutorul dat altor ţări trebuie eliminat pentru ca Roma să nu dea faliment. Oamenii trebuie să înveţe din nou să muncească în loc să trăiască pe spinarea statului. Cicero, anul 55, înainte de Hristos.". Cred că mesajul ăsta spune foarte multe despre situaţia actuală din România."

4.388 vizualizări |11 comentarii47m08s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 9 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1293 secunde.