TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  03:00
Temperatura10.2 °C
Umiditatea 87%
Presiunea 984.9 mb
Vânt1.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
24-04-2024
VALUTARON
EUR4.9761
USD4.6567
GBP5.7878
XAU346.6114
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Dan Marian, 12 Ianuarie 2012

▶ [TC 01:50]
Dan Marian, deputat PDL: "S-a luat decizia ca până la 1 Martie biroul municipal să înainteze către biroul judeţean persoana desemnată să candideze la funcţia de primar a municipiului Bârlad."

▶ [TC 02:39]
Dan Marian, deputat PDL: "Am convingerea că 1 Martie ne va găsi cu un mărţisor frumos pentru bârlădeni în ceea ce priveşte viitorul primar al municipiului dvs."

▶ [TC 03:01]
Dan Marian, deputat PDL: "Vreau să vă spun, chiar aşa cu un mic regret, faptul că pentru mine personal anul 2012 înseamnă sfârşitul carierei de parlamentar. Datorită comasării alegerilor parlamentare cu cele locale opţiunea mea personală este să-mi îndrept atenţia către o carieră în administraţia publică locală deci nu voi mai candida pentru funcţia de deputat. Mi-am reafirmat hotărârea şi convingerea de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Vaslui şi sunt convins că va fi o candidatură de succes."
▶ [TC 03:58]
Dan Marian, deputat PDL: "În ceea ce priveşte Bârladul, vreau să vă reafirm încă o dată sprijinul politic al PDL pentru parteneriatul între primărie, parlament şi guvern. Vom continua să ne implicăm cu toate forţele astfel încât în municipiul Bârlad să se realizeze investiţiile mult dorite şi pe care dvs. le cunoaşteţi. Eu am să le reamintesc încă o dată pentru ca nu cumva să creadă cineva că am uitat la ceea ce ne-am angajat împreună cu primăria să ducem la bun sfârşit. Este vorba despre investiţia din cartierul Deal 2, o investiţie de 17 milioane de EURO prin fonduri europene, este vorba despre reabilitarea bulvardului Republicii, de asemenea despre canalizarea din cartierele Munteni - Podeni şi despre construcţia locuinţelor prin ANL. /.../ Convingerea noastră este că în cursul anului 2012 parte din ele vor fi demarate, cum ar fi investiţia de amploare din cartierele Munteni şi Podeni - o investiţie care nu se poate finaliza într-un an ci va dura probabil 2 sau 3 ani de zile, parte din ele, cum ar fi şoseaua, bulevardul Republicii, va fi asfaltată imediat după 1 Martie când vremea va permite. Deci asigur în continuare pe bârlădeni de continuarea acestui parteneriat încheiat cu primăria municipiului Bârlad pentru modernizarea şi dezvoltarea localităţii dvs."
▶ [TC 06:57]
Dan Marian, deputat PDL: "Nu pot să trec cu vederea şi aspectele mai puţin plăcute la care am asistat cu toţii pe finalul anului 2011, aş putea spune un tablou sumbru oferit de către PSD prin vocea sa în Bârlad, domnul deputat Adrian Solomon care, cu părere de rău o spun, nu au înţeles că primarul municipiului Bârlad, domnul Titi Constantinescu, este primarul bârlădenilor şi nu primarul PSD."

▶ [TC 09:03]
Dan Marian, deputat PDL: "Sper că 2012 va fi un an în care şi domnul Solomon şi PSD vor înţelege că Consiliul Local Bârlad este o instituţie publică, o instituţie pentru bârlădeni şi nu este o instituţie pentru impunerea deciziilor politice ale PSD-ului, nu este o instituţie pentru satisfacerea orgoliilor lor personale şi cred că după atitudinea pe care o are PDL ar putea să se ia şi cei de la PSD şi să fie corecţi faţă de cei care le-au acordat votul."

▶ [TC 09:50]
Întrebări şi discuţii cu presa

▶ [TC 13:09]
Cristina Rădulescu, Est1 TV:  "Câte din investiţiile pe care le-aţi nominalizat dvs., canalizare, bulevardul Republicii, ANL-uri, au fost cuprinse în bugetul pe anul 2012?"
Dan Marian, deputat PDL: "Da, vă pot explica acest lucru, referitor la bulevardul Republicii banii necesari reabilitării se află în bugetul Ministerului Transporturilor la capitolul "întreţineri drumuri naţionale". În ceea ce priveşte canalizarea Munteni - Podeni banii se află în bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii. /.../"

Dan Marian, deputat PDL: "În ceea ce priveşte ANL-ul (viitorul bloc ANL din Bârlad, n.r.) am discutat cu preşedintele ANL şi de asemenea mi-a precizat faptul că angajamentele pe care şi le-a asumat vizavi de Bârlad se vor respecta."

▶ [TC 16:00]
Timona Balmuş, Radio Unison  "Care dintre aceste proiecte vor începe efectiv?"
Dan Marian, deputat PDL: "Toate vor începe efectiv în anul 2012, cu siguranţă se va finaliza strada Republicii în 2012. În primăvara lui 2012 se va finaliza strada Republicii."

▶ [TC 24:09]
Sorina Bâgu, Radio Vipp:  "Dvs., Dan Marian, speraţi să obţineţi cât mai multe voturi din partea bârlădenilor (pentru preşedinţia CJ, n.r.) prin forţe proprii, nesusţinut, ne... promovat, neapărat de domnul primar."
Dan Marian, deputat PDL: "Nu vă supăraţi... acuma..."
Sorina Bâgu, Radio Vipp:  "Păi asta-i concluzia."
Dan Marian, deputat PDL: "Nu ştiu... nu asta caut. Dacă dvs. asta aţi înţeles îmi pare rău. Eu îmi fac datoria deocamdată, de deputat, chiar dacă sunt din colegiul Huşi mi-am asumat responsabilităţi şi pentru Bârlad pentru că Bârladul are nevoie de această soluţie financiară guvernamentală, m-am implicat, mă implic în continuare şi credeţi-mă că... nu urmăresc voturi. Nu ştiu... Dacă aţi sesizat lucrul ăsta îmi pare rău. Deci eu doar urmăresc finalizarea unor proiecte pe care mi le-am asumat. Nerealizarea lor reprezintă un succes pentru mine ca politician şi-ar reprezenta o mare pierdere pentru bârlădeni. Realizarea lor înseamnă cu siguranţă un succes şi un trai mai bun pentru bârlădeni. Şi-atâta tot."

▶ [TC 25:59]
Sorina Bâgu, Radio Vipp:  "Am reţinut ideea că nu urmăriţi voturi, am să ţin minte şi-am să v-o amintesc în campania electorală."

▶ [TC 30:41]
Dan Marian, deputat PDL: "La nivelul judeţului Vaslui UNPR este o filială condusă de domnul Ionel Constantin, eu am o relaţie şi personală foarte bună cu domnia sa şi vă daţi seama că şi în plan politic colaborăm... foarte bine! Şi cred că UNPR Vaslui va face o figură frumoasă la alegerile din 2012."

▶ [TC 31:32]
Dan Marian, deputat PDL: "Candidatul PDL Bârlad va fi şi viitorul primar al municipiului Bârlad."

▶ [TC 53:17]
Dan Marian, deputat PDL: "Noi avem un principiu după care ne ghidăm şi anume acela că parlamentarii în funcţie vor candida din nou pentru un mandat de parlamentar, cu excepţia mea care v-am spus, mă retrag din cariera parlamentară /.../"

▶ [TC 54:14]
Dan Marian, deputat PDL: "Sper că mulţi dintre parlamentarii actuali ai PDL vor candida pentru alegerile locale. Eu sper lucrul ăsta."
Sorina Bâgu, Radio Vipp:  "Pintilie pentru primărie? Rimează."
Dan Marian, deputat PDL: "Eu nu m-am referit la toţi, m-am referit la... majoritatea."

3.519 vizualizări |39 comentarii55m16s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 12 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1092 secunde.