TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  01:00
Temperatura6.0 °C
Umiditatea 85%
Presiunea 979.9 mb
Vânt0.9 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
28-03-2024
VALUTARON
EUR4.9730
USD4.6085
GBP5.8167
XAU327.8351
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon, 20 Februarie 2012

▶ [TC 02:20]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Nu voi accepta niciodată să-şi bată cineva joc de munca mea. Fie că este el politician sau ziarist. /.../ Pachidermele gravide de la Vremea Nouă l-au consiliat foarte bine pe domnul Dan Marian care în ultima vreme, disperat de faptul că trebuie şi el în sfârşit să participe la şedinţele Camerei Deputaţilor, şi-a aruncat banii către o campanie de publicitate prin care eu, domnul Cristea, domnul Bordeianu, probabil mâine domnul David şi doamna Silistru poimâine, suntem făcuţi parlamentari chiulangii în vreme ce ei, vezi Doamne, muncesc de rup... norii."

▶ [TC 03:25]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Domnul Pintilie n-a mai vorbit în plenul Senatului de pe 21 Martie 2011, când conform stenogramei a spus "prezent"! /.../ Deci iată că a vorbit în plenul Senatului. Tot pe 21 Martie este ultima declaraţie politică a domnului senator."

▶ [TC 04:42]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Domnul Dan Marian are o perioadă mult mai lungă, el nemaivorbind de pe vremea când era la liberali. Şi ştiţi când era el la liberali. Înaintea erei noastre."

▶ [TC 06:55]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Restul sunt nişte declaraţii politice scrise tot de pachidermele de la Vremea Nouă după modelul, v-am mai spus, organ al partidului PDL, c-au promis o vreme nouă, una nouă şi-alta vouă, de-aia şi înjurăturile fără perdea care au loc în acel ziar şi v-aş recomanda editorialul de săptămâna trecută a domnului Gelu Irimia (copie). Despre mine."

▶ [TC 09:42]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Voi continua să iniţiez legi."

▶ [TC 09:55]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Legea cu privire la interzicerea metodei de explorare şi exploatare a gazelor de şist prin metoda fracţionării, fracturării sau fisurării hidraulică a rocilor o voi susţine chiar şi fără voinţa sau sprijinul domnului senator Pintilie, un bârlădean care nu s-a născut pe aceste meleaguri şi care tratează lucrurile din punct de vedere al afaceristului. Am făcut un apel public să vină să semneze, n-a semnat, nu m-a contactat, nici vreun alt parlamentar din judeţul Vaslui de la putere, va semna alături de mine domnul Cristea şi probabil doamna Silistru dar cei de la PDL se pare că sunt reprezentanţii acestor corporaţii şi nu ai poporului român."
▶ [TC 11:06]
"Nu voi ridica niciun drept salarial cu privire la diurnele de şedinţă şi tot ceea ce înseamnă activitatea în plen şi în comisii. (pauză) Prin urmare, banii domnului Pintilie vor fi la adăpost şi vor putea fi viraţi către CSS ca să mai vândă şi nişte frigidere că n-au băieţii frigidere. După ce-a vândut plasme şi aere condiţionate."

▶ [TC 12:54]
START Adrian Solomon îi răspunde lui Dan Marian faţă de cele afirmate de aceasta în emisiunea la Est 1

Adrian Solomon, deputat PSD:  "Tot domnul Dan Marian într-o emisiune la Est 1 vorbea despre faptul cum îşi permite un profesor fără catedră deci netitular /.../ să vorbeacă despre gazele de şist. Eu vreau să-i spun că nu vorbea profesorul de istorie. Ci vorbea deputatul României, ales de cetăţenii Bârladului, poate singurul care are dreptul să vorbească în judeţul ăsta. /.../"

▶ [TC 33:34]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "... a doua idee a idiotului, cum că de 2 ani de zile au venit 16 milioane de EURO la primăria Bârlad şi nu i-a cheltuit Solomon sau i-a refuzat Solomon. Ce treabă aveam au cu chestia asta, nu ştiu! Aşa... N-am vrut eu să-i cheltuim şi că de 2 ani se chinuie dom' primar să facă licitaţie. Domnu'... Dan Marian. Eşti om serios? Nu. Sigur nu. Pentru că pe 4 Ianuarie 2011 domnu' primar a semnat la Ministerul Dezvoltării cu doamna Udrea contractul de finanţare. Deci 4 Ianuarie 2011. Este un an şi o lună de-atunci, nu-s doi. Mai mult decât atât, condiţia a fost din partea domnului Pintilie următoarea: jumătate din străzi o face o firmă care-o aduce el şi jumătate cine vrea primarul. Ei, tembelismele astea n-au putut fi acceptate nici de domnul Constantinescu până la urmă şi de-aia licitaţia s-a făcut pe SEAP, acolo unde nu poate interveni nici domnu' Pinalti, nici domnu' Dan Marian, nici altu' aşa că licitaţia a fost cât se poate de corectă, a fost întârziată aproape 2 luni de zile de-un reprezentant al ministerului de finanţe în comisia de licitaţii care-a avut nevoie de-o lămurire, ANRP-ul a dat lămurirea aceasta în Ianuarie, la limita a 60 de zile de la prima solicitare, şi iată cine blochează aceste licitaţii, oricum nu primăria Bârlad care s-ar fi apucat din vara trecută de lucrurile astea. Să nu uităm şi de constestaţiile care au avut loc şi de faptul că la Huşi, pentru asfaltarea Huşiului, de un an jumate este licitaţia tot reluată /.../"

▶ [TC 36:03]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "... şi când aţi dat posibilitatea oricărei firme de apartament să conteste o licitaţie, cum a făcut la licitaţia pentru Deal 2 o firmă care vindea parchet în Iaşi /.../"

▶ [TC 37:25]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Licitaţia s-a făcut pe 15 (Februarie 2012, n.r.), prin SEAP, toată lumea a văzut cum s-a licitat acolo, nu este nicio posibilitate de contestare iar când se termină zăpada asta se poate intra la asfaltat. Prin urmare ceea ce am început în 2007 ca viceprimar, alături de domnul Constantinescu, poate să capete contur /.../"

3.282 vizualizări |80 comentarii38m34s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 12 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1094 secunde.