TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  09:00
Temperatura4.5 °C
Umiditatea 93%
Presiunea 993.5 mb
Vânt2.1 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
22-04-2024
VALUTARON
EUR4.9758
USD4.6712
GBP5.7677
XAU354.4765
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PRM. 4 Martie 2012

▶ [TC 02:16]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Cu o oarecare... derută, aşa, s-ar părea că la Bârlad Constantinescu se ţine după Putin. Adica... îmi prezintă colegii şi cei cu care stau de vorbă un Constantinescu atât de vijelios şi de invincibil încât, ca şi Putin, cred că nu poate fi scos de la primăria municipiului decât cu... armata americană. Sau nici aşa. /.../ Dacă porniţi în luptă timoraţi că domnul Constantinescu nu poate fi învins sau clintit e clar că el va câştiga."

▶ [TC 03:38]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Dacă PRM Bârlad nu va identifica şi nu va ajunge la concluzia că omul pe care-l lansăm noi este redutabil atunci în mod cert noi vom sprijini candidatul cel mai bine plasat. Mi se pare o atitudine de bun simţ."

▶ [TC 04:49]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Vă aduceţi aminte că în urmă cu 5 luni, 6 luni, tot aici, când credeaţi că s-a produs o ruptură de ne...reparat vreodată între primarul Constantinescu, organizaţia sa PSD şi liderul PSD Bârlad, Constantinescu, eu am spus să staţi liniştiţi că împreună o să-i auziţi cântând în Grădina Publică la primăvară dar iată că ei au cântat mai înainte "în genunghi mă-ntorc la tine". Oricum e de discutat şi de analizat chestiunea aceasta. Intrând în luptă cu proprii lideri politici de la Vaslui, Constantinescu, respingând şi fiinţarea judeţului, folosind pornirea atavică a bârlădenilor împotriva vasluienilor, care este istorică şi se ştie, a căpătat un capital electoral foarte interesant. Dar care nu este stabil. A făcut un parteneriat care n-a dus la nimic cu guvernul, după cum foarte bine ştiţi pentru că n-am văzut nişte investiţii în Bârlad încât să cred că acel parteneriat a avut vreun sens şi vreo soartă de izbândă. A gestionat foarte bine lideul PSD Bârlad treaba aceasta în sensul că a demonstrat că nu are mamă, nu are tată, nu are naş în astfel de chestiuni."

▶ [TC 13:23]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "/.../ celor din opoziţie, mergeţi domnilor în parlament şi intraţi în dezbateri. Nu poţi câştiga o bătălie unii fiind în stadion şi tu în vestiar. /.../ Sigur, în parlament nu te duci nici cu bâta, nici nu pistolul şi nici cu figornul de fanfara de la Fâstâci. Dar se poate."

▶ [TC 14:54]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Pentru munca lui, pentru seriozitatea lui, pentru spiritul de echipă de care-a dat dovadă, primul pe lista de consilieri la municipiul Bârlad din partea PRM va fi inginerul Ilie Pascal."

▶ [TC 26:53]
Cezara Mironică, Vremea Nouă  "Este adevărat că dvs vă gândiţi /.../ că deşi sunteţi numărul 1 în sondaje să fiţi tot vioara a doua la consiliul judeţean?"
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "... e un ziarist deştept şi mare ticălos în acelaşi timp. Uite cum mă înghesuie ea. Eu am aflat că tu ai fost sondată în perioada asta. În profunzime sau... Ca la şisturile din Bârlad, aşa."

▶ [TC 28:21]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Eu vreau să fiu cât se poate de cinstit: dom'le, într-o orchestră, când... eşti vioara a doua... ...nu-i bine. Nu. Are rost să ne prostim? Ori eşti vioara întâi şi conduci, că vioara a doua când începe şi ea să cânte mai bine îi dă cu arcuşul peste ureche cel de la vioara întâi. Zice: "Alo! Treci... la spate.". Asta-i regula. Cu mine a fost un dramatism, major. Nu mă mai încântă, deloc, că în toate sondajele mă dau toţi pe primul loc. Şi în 2008 nu era "Bichineţ! Bichineţ!" şi când colo la vot a ieşit PSD-ul cu maşina lui de vot, PDL-ul cu maşina lui de vot cu pachete cu sarsanale cu pui... opăriţi, cu jamboane, fugeau, mâncau biscuiţi pe după tomberoane toţi. A ieşit şi PNL-ul puternic. Şi PRM-ul săracu' a venit cu Bichineţ. Toţi fugeau călare pe nişte armăsari şi eu călare pe-o gloabă, "di, di, di, Murgule, di!". Şi-am ieşit pe locul 4. Dar eu sunt dator acestui judeţ care-a fost foarte corect cu mine. M-au votat 10.000 de oameni în plus decât au votat partidul. În România am fost cel mai votat PRM-ist la alegerile locale, am obţinut 25.000 de voturi. De aceea nu m-am schimbat, nu m-am transformat, am avut întotdeauna aceeaşi atitudine, nu am jignit pe nimeni. Chiar atunci când, de exemplu, tu, Cezara, m-ai mai flocăit prin ziare de... mi-au mers fulgii, aşa, ţi-am ripostat vreodată ceva? Am ridicat tonul? Sau am făcut o...? Dimpotrivă! Te-am asemuit cu Elena Udrea! Şi tu te-ai şucărit."
Cezara Mironică, Vremea Nouă  "Nu, aţi spus că-s mai buna ca Elena Udrea."
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "Eee, de bunăăă... (râde) ...n-am..."
Cezara Mironică, Vremea Nouă  "Dar acu' chiar sunt mai bună!"
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "...eşti. Aşa. Eu îmi văd de treaba mea. Vom vedea, într-o lună de zile se pot schimba foarte multe."

▶ [TC 32:31]
Corneliu Bichineţ, "simplu membru PRM":  "În zona politicului orice se discută. De unde ştii tu că n-o să mă propună, la o înţelegere cu PRM-ul, USL-ul pe mine, să candidez?"

2.212 vizualizări |13 comentarii37m52s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 12 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1084 secunde.