TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 00:00
Temperatura16.1 °C
Umiditatea 91%
Presiunea 990.0
Vânt5.7 m/s
Sursa: ANM
MARŢI - MIERCURI
ploi abundente, vânt
RADAR INMH
RADAR WINDY
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
14-06-2021
VALUTARON
EUR4.9188
USD4.0604
GBP5.7235
XAU242.7733
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon. 13 Martie 2012

▶ [TC 04:32]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Am primit un răspuns la o interpelare depusă de mine în luna Februarie deci în timpul grevei parlamentare, dacă vă veţi uita, eu am mai multă activitate decât are Pintilie, Dan Marian, Cărare, Iftimie la un loc. Care n-au deloc. Deci ei sunt la servici şi nu fac nimic. Şi au bani justificaţi. Eu sunt în grevă parlamentară, fac mai multe ca ei, am depus şi-o iniţiativă legislativă care i-a vânturat pe ăştia de la Chevron acuma de au... cerut audienţă la toate ministerele, la primul ministru, azi fac şi-o conferinţă prin care s-arate cât de mult bine fac ei României prin metodele lor, iar colegii de la PDL, necuvântătorii, care şi-au dat seama că cuvântează numai în interiorul ziarului Vremea Nouă, că acolo scrie bine parchiderma gravidă în numele lor şi pune "c-a spus Iftimie", deci indivizii ăştia au luat bani fără să facă nimic."

▶ [TC 07:08]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Apelul meu către Pintilie, Pintilie donează-ţi banii cum i-am donat şi eu zilele trecute celor care au nevoie de ei /.../"

▶ [TC 12:06]
Răspunsul domnului Pătruţi de la ANRM la interpelarea domnului Solomon

▶ [TC 14:50]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "(citind din document) "Considerăm că nu există motive ca în România să se interzică exploatarea prin metoda fracturării hidraulice, cât timp aceasta este supusă rigorilor respectării legislaţiei comunitare în vigoare în domeniul protecţiei mediului iar grupul de experţi menţionat antetior se va pronunţa cu recomandări şi soluţii tehnice". Păi, tot aceeaşi legislaţie de mediu era şi în Franţa! Tot în Comunitatea Europeană e şi Franţa. Şi în Bulgaria! Şi chiar în Anglia! Acolo de ce s-au interzis aceste chestiuni?"

▶ [TC 17:30]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Lucrurile sunt foarte complicate în a spune că în România nu există niciun motiv să ne temem. Şi având lucrurile astea la bază şi având toate studiile care s-au făcut în zonă eu vă asigur că dacă se va merge în continuare pe această idee şi nu se va ţine cont nici după 22 Martie despre dorinţa comunităţii bârlădene şi a celor din jur voi face plângere penală împotriva celor de la conducerea ANRM precum şi pentru cei din conducerea guvernului. Pentru că este inadmisibil ca un guvern să guverneze împotriva voinţei oamenilor. Sunt deja peste 5.000 de semnături strânse."

▶ [TC 19:41]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Iar unul din sloganurile noastre la miting va fi că "Vrem apă la robinet, nu şpagă la prezindent!".

▶ [TC 25:29]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Suntem destul de hotărâţi în a ne opune pe toate căile, deocamdată legale, administrative şi instituţionale. Şi dacă reacţia autorităţilor va fi una inertă sau de ignorare totală atunci vom trece la radicalizarea protestelor prin tot felul de manifestări. Oricum, o declaraţie simbolică de război împotriva Guvernului României va fi dată de pe scena mitingului. De către mine."

▶ [TC 26:38]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Domnul Pătruţi mie mi se pare ieşit rău în afara decorului. Şi trebuie să-l aducă cineva pe calea cea bună."

▶ [TC 27:46]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Spuneau profesorii la simpozion că trebuie să vedem contractul, să vedem ce scrie în contract. La noi nu există contracte pentru astfel de chestiuni. Există licenţele respective în care sunt obligaţiile unora sau altora legate, de regulă, despre cât trebuie să investească şi cât trebuie să facă în perioada licenţei de 3 sau 5 ani firma respectivă şi cât trebuie să dea statului /.../"

▶ [TC 28:19]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Există principiul european că poluatorul plăteşte. Dar dacă poluează şi vezi după 20 de ani c-a poluat şi el e plecat demult de-aici şi toţi cei care au decis să vină sunt oale şi ulcele, pe cine mai tragi la răspundere?"

▶ [TC 32:39]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Care este interesul nostru? De ce nu se face o dezbatere, de ce atâta secretomanie? De ce atâta batistă pe ţambal? Unde-i Pintilie, unde-i Dan Marian? C-au pornit vijelios să-mi dea mie în cap că m-am apucat eu acuma să fac isterie în Bârlad să-i sperii pe oameni. Dar oare n-ar fi trebui ei, ca şi deţinători ai informaţiei primordiale, să vină să ne spună uite ce ne paşte stimaţi bârlădeni, sunteţi de acord? Domnul Pintilie va fi senatorul sondelor de gaze de şist. Nu? Probabil că se şi vede un George Bush junior. Că legată este firma respectivă de familia Bush. Nu de... Lăbuş. Prin urmare Pintilie tace şi probabil că are ordin să tacă atâta timp cât domn' Băsescu a zis că-i bine."

▶ [TC 34:20]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Dacă nu ne apărăm noi nu ne va apăra nimeni."

▶ [TC 34:36]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Dacă noi vom fi uniţi şi proiectul americanilor va avea o şansă mare să fie oprit. Dacă nu, rămânem cu Pătruţi, cu Pintilie, cu Dan Marian, Dan Marian care a şi cumpărat teren prin zona Huşiului să facă astfel de chestiuni... Ce să mai spui? Că Vremea Nouă s-a dus, probabil, înaintea Obiectivului la Chevron c-am văzut acolo o dezbatere şi că ei au fost de mult liniştiţi în chestiunea aceasta."

▶ [TC 40:45]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Cum trece zăpada asta ei trebuie să intre repede la plombat, că dacă nu intră la plombat îi punem banner-e pe stradă Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale pentru că acel drum (strada Republicii, n.r.) trebuie să fie asfaltat şi reparat de către CNADNR."

▶ [TC 42:23]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Nu scăpaţi de mine, stimaţi concetăţeni de la PDL. Va trebui să mergeţi pe sub asfalt ca să nu vă vadă lumea. Să vă ferească sfântul să se încălzească afară să nu turnaţi la timp ceea ce aţi promis că veţi face pe Republicii. Că... cu mine aveţi de-a face."

▶ [TC 45:14]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "[În] nicio prevedere dintr-o astfel de legislaţie europeană nu se face referire la fracturarea hidraulică, de-aia fiecare ţară în parte a găsit de cuviinţă să-ţi facă legislaţia proprie."

▶ [TC 54:01]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "La noi rămâne sloganul în picioare şi-am discutat şi cu colegii de la PNL, indiferent în ce formulă vom merge, "Niciun PeDeLeu în CeLeMeu". Ăsta este sloganul, care îl vom pune şi pe afiş. Vom face afişe pentru ei. Garantat Emil Boc. /.../ Şi îi punem poza aia de la sala de sport. Acolo se vede că are muşchi. Şi-un pitic cu muşchi e mai interesant decât un pitic fără muşchi."

3.613 vizualizări |88 comentarii55m03s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 9 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1349 secunde.