TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 06:00
Temperatura-6.0 °C
Umiditatea 73%
Presiunea 996.6
Vânt2.0 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
19-01-2022
VALUTARON
EUR4.9447
USD4.3575
GBP5.9367
XAU254.8024
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă Adrian Solomon, 19 Aprilie 2012: "Mariane nici nu ştii ce morcov mare ai!"

▶ [TC 12:27]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "În cazul reactoarelor nucleare de la Cernavodă s-a cerut acceptul locuitorilor oraşului şi-a existat permanent un program de asistenţă finanţat de stat pentru cetăţenii din Cernavodă. Ce consultări au avut loc cu locuitorii din Bârlad ori cu cei de pe litoral? /.../ De altfel protestele locuitorilor la care s-au adăugat şi reprezentanţi ai administraţiei locale ne oferă răspunsul la această întrebare."

▶ [TC 13:49]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Când pentru prima oară într-o moţiune de cenzură depusă în această ţară se vorbeşte despre oraşul Bârlad, despre locuitorii municipiului nostru şi-a zonelor înconjurătoare, îl chem pe domnul Pintilie să-şi spele toate păcatele de peste mandat şi să voteze pentru moţiunea de cenzură. Să voteze împotriva guvernului trădător de ţară. Pentru că ceea ce face Răzvan Ungureanu nu mai este /.../ un răspuns la ordinele lui Traian Băsescu ci este pur şi simplu o vânzare de ţară, este pur şi simplu un răspuns la comenzile venite din afara ţării."

▶ [TC 15:41]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Şi eu cred că toţi îi vor cere domnului senator să voteze moţiunea. Şi dacă va face acest lucru eu promit că-mi cer scuze pentru toate lucrurile care le-am spus rău despre domnul Pintilie fiind în stare să uit şi să şterg cu buretele toate voturile sale pentru tăierea pensiilor, pentru tăierea salariilor, pentru mărirea TVA-ului /.../"

▶ [TC 16:57]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Dacă domnul senator va vota această moţiune şi va ieşi la vot eu sunt dispus să-l primesc în partidul social democrat şi să-i ofer... (amuzament în sală) şi să-i ofer siguranţa unei candidaturi câştigătoare la toamnă."

▶ [TC 20:39]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Mitingul de pe 26 este un miting anti american şi anti Răzvan Ungureanu. Anti guvernul Ungureanu. Pentru că nu putem să nu ne alegem o ţintă."

▶ [TC 21:10]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Se-aude că domnul Mihai Răzvan Ungureanu ar vrea să vină pe 1 Mai la IRB. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cât cuprinde, să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare e o asigurare, domnul prim-ministru. Să vii tu în Bârlad şi să nu te opreşti pe la primărie, să n-ai bunul simţ să suni la primărie înainte că vii."

▶ [TC 23:37]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Va trebui să răspunzi domnul Dan Marian de ce ai blocat ca un ticălos ce eşti blocurile ANL şi în 2010 şi 2011 şi în 2012."

▶ [TC 24:59]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Cu siguranţă le vom face cu prioritate atunci când ticăloşi ca tine te vei duce alături de Ştefan cel Mare unde ţi-este locul, domnul Dan Marian. Din punct de vedere politic, evident."

▶ [TC 33:06]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Pentru că îi spun de astăzi c-o să am grijă ca lumea să ştie că sub verdele ăla se-ascunde mult portocaliu. Că după cum vedeţi pe afişul lui Dan Marian se văd doar frunzele! Portocaliul fiind ascuns bine! /.../ Ăsta este, dragii mei, răspunsul la sloganul lui Dan Marian: "Mariane nici nu ştii ce morcov mare ai!". Şi-o să ziceţi că nu rimează. Ştiţi urmarea. Că dacă nu rimează şi-l potriveşte el cu mâna. Deci acesta este verdele care se vede pe afiş. Ce-i ascuns, iată cât de viguros este."

▶ [TC 35:36]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Eu cred că Daniel Andrei ar trebui să candideze la funcţia de prim-ministru al României, nu la funcţia de primar."

▶ [TC 40:24]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Am văzut că la PDL este unul care are o problemă la servici şi candidează ca să scape de ea, aicea este unu' care are o problemă c-o amendă şi candidează ca să scape de amendă."

▶ [TC 43:16]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "El candidează ca să sporească natalitatea. (râde, râsete şi în sală)"

▶ [TC 49:36]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Deci proiectul din Deal 2 merge mai departe iar domnul Friptu va avea sesizare penală din partea mea şi va trebui să spună ălora cine l-a pus în birou la... cineva, care deţine Curentul, să scrie acele inepţii acolo. Pentru că eu ştiu cine era de faţă. Dar nu pot să spun lucrurile astea pentru că nu am poza. Dar am informaţia."

▶ [TC 50:34]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Important este că şi-a găsit Vremea Nouă pe cine să sugă de fonduri în campania asta electorală să poată să-i acopere şi lui Marcu şi lui Dan Marian cheltuielile. Că asta va face, Daniel Andrei va plăti campaniile ălorlalţi, umflându-l ca pe Stoica: "Eşti bun tată, uite sondaje, am făcut sondaje, prin telefon, prin SMS, prin... girofar, prin ce o fi, uite ce bun eşti, îl baţi pe Constantinescu. Poai, o să fie... procentaje de 200%!". Ca să poată să-l bată pe Constantinescu."

▶ [TC 53:15]
Adrian Solomon, deputat PSD:  "Au distrus toată industria lui Ceauşescu. Au pus ţara asta pe chituci. De nu mai poţi să cumperi o scobitoare românească. Nu mai cumperi un chibrit românesc. Tăiem buştenii şi-i trimitem să-i facă chibrituri în Turcia sau în America. E normal ce se întâmplă în România?"

10.918 vizualizări |94 comentarii62m06s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 9 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1383 secunde.