TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  00:00
Temperatura9.5 °C
Umiditatea 92%
Presiunea 980.0 mb
Vânt1.4 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
25-04-2024
VALUTARON
EUR4.9763
USD4.6386
GBP5.8067
XAU346.8933
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PNL. 19 Aprilie 2012

▶ [TC 01:39]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "În ceea ce priveşte alegerile locale nu avem USL. /.../ Pe cale de consecinţă cele două partide vor avea candidaţi separaţi şi ca urmare a acestui lucru şi liste de consilieri separaţi. /.../ Dar avem USL în ceea ce priveşte alegerile pentru preşedintele CJ şi consilierii judeţeni."

▶ [TC 05:00]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Oameni probabil se vor întreba de ce am rămas separaţi, de ce mergem cu candidatură separată şi noi şi cei de la PSD. Am rămas separaţi pentru că noi credem în şansa noastră."

▶ [TC 05:44]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Am rămas separaţi şi pentru că la Bârlad se simte nevoia de schimbare. N-o spunem noi, o spun oamenii cu care ne întâlnim şi atunci am hotărât ca bârlădenii să aibă mai multe oferte de unde alege spre binele nostru al tuturor."

▶ [TC 06:18]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Toţi cei care candidează prima grijă a lor este de a spune că cei dinaintea lor nu au făcut nimic şi că ei vor fi cei care vor pune prima cărămidă pentru ceea ce va urma. Noi mergem la această bătălie şi o spunem de la început: nu negăm ceea ce au făcut cei de dinaintea noastră. /.../ Dar putem spune cu fermitate şi cu certitudine că s-a făcut puţin faţă de nevoile mari ale Bârladului."

▶ [TC 07:17]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Este o realitate că Bârladul este într-un blocaj. Acest lucru l-am auzit şi în ultimele zile de la actualul primar. Toate proiectele Bârladului au căzut sau sunt blocate. /.../ Noi suntem cei care vom debloca acest, să spunem, blocaj, noi suntem pregătiţi să abordăm pragmatic situaţia Bârladului. /.../ Le vom finaliza şi vom fi cei care vom executa aceste lucrări."

▶ [TC 08:35]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Vom fi cei care vom da o altă perspectivă Bârladului. /.../ În situaţia în care bârlădenii vor avea încredere în noi vom fi cei care vom pune în practică o administraţie centrată pe cetăţean. Cetăţeanul cu problemele lui."

▶ [TC 09:37]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Vom pune în practică o administraţie care să aibă în centru cetăţeanul. Şi dublată de o transparenţă to-ta-lă! Spun totală cu gândul că va fi publică toată activitatea consiliului local, toate hotărârile, cu tot ce au în spatele lor, şi va fi publică toată activitatea executivului. /.../ Mă refer la toate achiziţiile care se fac prin primăria Bârlad, toate contractele, toate licitaţiile, toate, toate contractele indiferent de valoarea lor."

▶ [TC 15:50]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Îi rog pe toţi cetăţenii Bârladului la participe la mitingul din 26 Aprilie 2012."

▶ [TC 18:29]
Ciprian Feraru, preşedinte TNL Vaslui: "Cerem autorităţilor statului român anularea sau suspendarea imediată a acordurilor petroliere de concesiune pentru exploatare, interzicerea folosorii metodei în România, destiturirea preşedintelui ANRM şi nu în ultimul rând completarea legislaţiei de mediu pentru evitarea în viitor a riscurilor de poluare cu această metodă."

▶ [TC 23:49]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Vă spunem categoric că nu vom face o campanie electorală cu pomeni. Nu. Sub nicio formă. A face o pomană înseamnă a-l umili pe om. Adică te duci la el şi-i spui: "Uite, votul tău valorează o mătură". Sau o găleată. Sau o umbrelă. /.../ Iar cei care dau cadouri ori au muncit prea puţin pentru banii pe care îi investesc în acele cadouri ori vor să ajungă acolo în funcţii ca să-şi scoată banii pe care i-au cheltuit. Noi nu suntem adepţii unei astfel de campanii şi nici a unei campanii murdare /.../"

▶ [TC 27:39]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Noi avem un program cu două planuri de bătaie. Primul este câştigarea primăriei Bârlad şi v-o spunem în mod ferm şi cert acest lucru şi-al doilea plan /.../ este de a obţine un număr cât mai mare de consilieri /.../ cel puţin 7-8 consilieri. /.../ Nu ca o ambiţie a noastră ci pentru funcţionarea normală a consiliului local. Pentru că este bine pentru toţi bârlădenii ca votul să fie distribuit. Proiectele să fie discutate în contradictoriu cu toţi consilerii. Dacă se va repeta situaţia ca un partid, de exemplu PNL-ul, să aibă 13, 14, 15 consilieri nu este bine pentru noi bârlădenii."

▶ [TC 36:15]
Dumitru Boroş, preşedinte PNL Bârlad:  "Nu merg la primăria Bârlad să rezolvăm probleme personale sau răfuieli cu cineva. Mergem să rezolvăm problemele oamenilor."

5.324 vizualizări |123 comentarii37m10s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 12 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1103 secunde.