TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  07:00
Temperatura6.4 °C
Umiditatea 82%
Presiunea 980.9 mb
Vânt0.4 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
28-03-2024
VALUTARON
EUR4.9730
USD4.6085
GBP5.8167
XAU327.8351
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PDL, 22 Aprilie 2012

▶ [TC 01:56]
Vasile Pintilie, senator PDL: "O parte din partidele care participă la alegerile locale din 10 Iunie deja au început campania electorală, unii mai voalat, aşa, mai cu mesaje subliminale, alţii direct cu mesaje explicite "votaţi, votaţi şi nu... ne uitaţi"."

▶ [TC 02:23]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Administraţia pesedistă din Bârlad a început campania electorală aşa de una singură cam cu o lună înainte de scrutin."

▶ [TC 05:40]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Din 26 de panouri de pe trotuare 20 sunt pline şi pe-o faţă şi pe cealaltă cu mesaj electoral explicit."

▶ [TC 06:25]
Vasile Pintilie, senator PDL: "/.../ ar trebui să fie sancţionaţi cu 20 - 24 ori 100 de milioane înseamnă 2 miliarde 400."

▶ [TC 09:13]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Domnul primar şi autorităţile locale fac un abuz, fac un abuz, atâta timp cât alte organizaţii, instituţii care solicită, alte partide care solicită amplasarea unor asemenea corturi primesc imediat. Am impresia că nici n-au făcut cererea şi au şi primit autorizaţia de amplasare."

▶ [TC 09:44]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Vreau să reiterez aici încă o dată şi poate şi pe unele televiziuni vor da aşa o secvenţă din această conferinţă de presă în care şi eu şi domnul primar Marcu apare pe sticla televizoarelor din municipiul Bârlad cu următorul mesaj: "Nu suntem" sau "Suntem împotriva exploatării gazelor de şist". Pentru că noi spunem de fiecare dată, de două luni de când a apărut scandalul ăsta cu gazele de şist iar unele publicaţii şi televiziuni scot din context şi-ar apărea că noi nu suntem hotărâţi, că am avea ceva... împotriva acestor mişcări sau împotriva acestei operaţiuni. Nu domnilor ziarişti şi stimaţi bârlădeni. Şi eu senatorul Pintilie şi Marcu suntem împ... candidatul nostru la primărie, la postul de primar, suntem împotriva exploatării acestor resurse. Da? E clar? Poate apărea la televizor mesajul ăsta? Vreodată?"

▶ [TC 11:27]
Despre emisiunea de la Media TV unde au fost invitaţi Constantin Constantinescu, Adrian Solomon şi Dumitru Buzatu

▶ [TC 14:05]
Doina Secăreanu, Media TV:  "Dar de ce trebuie s-ajungem la certificatul de urbanism şi să nu fie [adoptată] legea de interzicere?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Eu sunt de acord şi cu legea. Să daţi şi asta pe post, da? Nu daţi numai întrebările care le puneţi dvs. şi răspunsurile mele la alte întrebări."

▶ [TC 15:57]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Senatorii, deputaţii, toţi discută să-şi aranjeze, să-şi programeze, ştiu eu, perioada lor politică următoare şi numai de a vota o asemenea lege pentru care unii... pentru unii nu înseamnă nimic nu le stă gândul în perioada următoare."
Doina Secăreanu, Media TV:  "Dar nu-i o lege pentru oameni?"
Vasile Pintilie, senator PDL: "Da. Păi veniţi... veniţi dvs. în parlament şi convingeţi-i pe cei de-acolo care trebuie să voteze în mod electronic să treacă această lege. Eu vă spun că am făcut acest studiu şi am văzut că oamenii sunt complet dezinteresaţi."

▶ [TC 17:54]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Vreau să vă spun şi să ştie toată lumea, şi din acest program şi reabilitarea (străzii Republicii, n.r.) sau canalizarea Munteni - Podeni, canalizarea pluvială şi menajeră. Vreau să vă spun că acest program a fost oprit în urma negocierilor purtate de FMI şi Victor Ponta şi Crin Antonescu."

▶ [TC 19:32]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Cei de la Fondul Monetar văzând că nu există un consens politic pe o perioadă lungă pentru acest program nu au mai fost de acord cu finanţarea lui. Acesta este purul adevăr."

▶ [TC 21:10]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012

▶ [TC 25:46]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Deci mesajul de pe acele panouri publicitare ar fi trebui să fie următorul, da? Deci vedeţi acest, da, pachet de ţigări, "PSD-ul dăunează grav sănătăţii". Da? Ăsta este mesajul electoral. Şi-n opinia mea PSD-ul este un viciu de care trebuie să ne lăsăm cu toţii. Deci PSD-ul la Bârlad dăunează grav sănătăţii. Dacă tot venim cu morcovi şi cu alte... idei trăznite..."
Vasile Pintilie, senator PDL: "Şi cu alte legume..."

▶ [TC 27:27]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Deci eu cred că Bârladul la ora actuală are două frâne în ceea ce priveşte dezvoltarea. O frână de motor reprezentantă de anumiţi parlamentari care nu-şi înţeleg rolul pentru care sunt plătiţi din bani publici pe care îl au în parlament şi a căror nivel intelectual nu poate depăşi clasa a VII-a - a VIII-a şi o frână de mână reprezentantă de... reprezentată de autorităţile locale."

▶ [TC 40:44]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Eu nu pot să votez o moţiune de cenzură împotriva guvernului pe care-l sprijin."

▶ [TC 51:38]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Moţiunea de cenzură este o manevră făcută de opoziţie pentru a destabiliza România în continuare."

▶ [TC 52:59]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Dumneaei n-a mai avut demult emisiuni cu mine sau cu altcineva la televizor şi numai cu ăia care... îşi freacă barba aşa..."
Doina Secăreanu, Media TV:  "Cu opoziţia, domnu' senator."
Vasile Pintilie, senator PDL: "...şi toată emisiunea se petrece aşa cu hăhăială continuă şi o gâdileală de-aia pe sub masă că vai de mine ce bine o să fie şi ce chestii interesante aţi făcut şi întrebarea este foarte bună şi când am să vin în emisiune vă rog să-mi puneţi numai întrebări din astea. Doamna Secăreanu, ca să ştiţi şi dvs. şi electoratul şi media din Bârlad: din punct de vedere macro economic România n-a stat niciodată atât de bine ca acuma."

▶ [TC 55:13]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "Eu sunt foarte fericit că se înscriu din ce în ce mai mulţi în cursa pentru primărie. Deci sunt extraordinar de fericit."

▶ [TC 55:48]
Octavian Marcu, candidat PDL la primăria Bârlad, 2012: "S-a creat curentul "dacă Marcu poate o să pot şi eu" şi mă bucur extraordinar pentru chestia asta, înseamnă că oamenii încep să aibă încredere în ei /.../"

▶ [TC 56:51]
Vasile Pintilie, senator PDL: "Ceea ce am făcut eu pentru şoseaua de centură n-a făcut niciun politician până acuma în... care-a fost votat în această zonă."

2.359 vizualizări |19 comentarii59m39s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 11 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1128 secunde.