TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 18:00
Temperatura28.2 °C
Umiditatea 30%
Presiunea 994.1
Vânt1.2 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţă de presă PPDD

▶ [TC 01:31]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Comunicat de presă. Întrebările tinerilor din Bârlad şi răspunsurile mele către toţi tinerii din municipiul Bârlad. Prima întrebare. Întrebările pe care le-am ales sunt foarte, foarte incomode."
▶ [TC 01:46]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Ce veţi face în prima zi când veţi deveni primar? Răsunsul meu: Nu voi lua şpagă, adică voi pune capăt şpăgilor din Primărie. Al doilea lucru: voi face un audit intern şi voi vedea care este adevărata situaţie financiară în care se află Primăria. Vinovaţii, dacă există, vor fi deferiţi justiţiei. Iar al treilea lucru, voi scoate la concurs toate posturile din Primărie, de la femeia de serviciu până la şefii de servicii şi mă voi asigura că singurul criteriu de angajare va fi competenţa şi nu competenţele şi pilele politice. La concurs vor putea participa şi actualii angajaţi."
▶ [TC 02:29]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Întrebarea numărul doi: Aţi spus ceva de sursele de finanţare în proiect însă destul de vag. Am vrea să aflăm mai multe. De unde vor veni banii de investiţii, având în vedere că Bârladul este un oraş foarte sărac? Răspuns: Pentru realizarea acestor proiecte, am considerat eligibile cinci surse financiare. Parteneriate public-privat, între Primărie şi societăţi comerciale naţionale şi mai ales internaţionale ce doresc să investească în acest proiect. Fonduril europene. Vom stabili colaborarea cu o agenţie de atragere de fonduri europene care a demonstrat că a atras fonduri europene destinate comunităţilor locale. Mă refer aici la acea firmă de consultanţă care a lucrat pentru municipiul Sibiu. După cum ştiţi şi dvs. municipiul Sibiu a fost declarat un oraş cultural european. Împrumuturi de la organisme naţionale şi internaţionale, BI, BIRD şi de pe piaţa de capital. Taxe şi impozite odată cu ridicarea nivelului de trai, colecta publică şi donaţii ale cetăţenilor şi ale societăţilor comerciale. Să luăm un exemplu concret: pilonul 1, punctul 1: construirea la Bârlad a celei mai mari clădiri sub formă de cruce din lume în Grădina Publică. Valoarea investişiei estimată este de 50 milioane euro. O parte din această sumă va fi accesată din fondurile structurale pentru dezvoltarea comunităţilor locale POS, iar dacă municipalitatea nu va avea garanţiile necesare va apela la ajutorul Guvernului. Există o ordonanţă prin care sprijinim autorităţile locale care aduc bani europeni să poată utiliza garanţii guvernamentale pentru plata cofinanţării, a contribuţiei lor la fondurile europene. Mai mult au existat multe fonduri internaţionale pe care administraţiile publice le pot accesa, de care primarul de acum sunt sigur că nici nu a auzit. Eu nu mai dau citire acestor fonduri, le aveţi la mapă, puteţi să le prezentaţi dvs. Nu vă faceţi griji, deja am demarat discuţiile, eu am fost plecat două zile în Bucureşti, şi cu siguranţă vom putea accesa foarte mulţi bani internaţionali cu un efort financiar mic pentru bugetul local."
▶ [TC 04:45]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Întrebarea numărul 3: Domnule Andrei, Bârladul nu are un spital ca lumea, mor oamenii pe capete şi dumneavoastră vreţi cruce în Grădina Publică? Răspuns: Eu sunt perfect conştient de acest lucru şi trebuie să fii pesimist să nu îţi dai seama că aceste investiţii vor aduce atâtea locuri de muncă şi bunăstare încât spitalul din Bârlad va ajunge cel puţin cel mai bun şi mai modern spital din judeţ dacă nu chiar din Moldova. La Facultatea de Medicină Iasi în cel mult zece ani va fi bătaie pentru locurile de rezidenţi de la Bârlad. Spitalul va fi unul modern şi datorită parteneriatelor publice-private fiecare investitor privat care va veni la Bârlad va putea face ceva în acest oraş doar după ce va prezenta un proiect social pentru comunitate. Vrei să faci un hotel la Bârlad? OK, îţi dăm autorizaţie, dar mai întâi tu trebuie să renovezi un salon de spital, o secţie. Vrei să faci Aqua Park la Bârlad? Foarte frumos dar mai întâi trebuie să renovezi o creşă! Pe acest sistem vom funcţiona şi vă asigur că bugetul local va fi mereu pe plus şi în creştere. Putem cumpăra o ambulanţă nouă pentru spital ori aparaturile necesare tuturor investigaţiilor. Asta se întâmplă în statele dezvoltate din Europa şi spre asta tindem şi noi. Dacă unii îşi doresc Evul Mediu la Bârlad pentru a controla cu o pungă de zahăr şi o sticlă de ulei oamenii eu unul nu sunt de acord şi voi fi mereu împotriva celor lipsiţi de viziune şi care nu doresc evoluţia societăţii bârlădene. Cu deosebită consideraţie, Andrei Daniel."

▶ [TC 07:21]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Dacă alţii pot şi-au demonstrat că pot trebuie să putem şi noi!"

▶ [TC 08:34]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Acest proiect este o idee, un punct de plecare."

▶ [TC 09:13]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Menţionez că acest proiect nu-mi aparţine. Să fim clari înţeleşi. Am fost solicitat să mi-l asum!"

[TC 09:7]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Vineri vom explica proiectul. O să vedeţi, va fi senzaţional!"

▶ [TC 10:44]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Acest proiect a fost depus în nume personal, persoană fizică Daniel Andrei. Programul partidului pe care-l avem pentru bârlădeni cetăţenii municipiului Bârlad va fi adus la cunoştinţă în faţa dvs. pe 10 Mai odată cu începerea campaniei electorale."

▶ [TC 11:40]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Pentru a demonstra în faţa dvs. şi a opiniei publice că nu doresc să mă agăţ de nicio funcţie publică am prezentat doamnei Monu, în scris, doamnei Elena Monu, probabil tot oraşul o cunoaşte, în scris, ofertă personală din partea mea, prin care i-am propus în locul meu numărul 1 pe listă la consilierii locali. Fără bani, fără niciun fel de obligaţie. De ce am făcut acest lucru. Doamna Elena Monu este un important om de cultură al municipiului nostru şi este obligatoriu să fie prezentă în cadrul consiliului local. Aici la noi la partid toate persoanele, dumnealor sunt aici de faţă, vor candida la alegerile locale pe listele de consilieri. Noi nu vom lua bani! Nu am cerut niciun ban!"

▶ [TC 13:02]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "În acest partid nu vorbim de bani. Vorbim de oameni care vor să muncească onest, cinstit şi corect."

▶ [TC 13:30]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Nu vom oferi cadouri pe toată durata campaniei electorale. Nu vom oferi pixuri, nu vom oferi brichete, nu vom oferi sacoşe, găleţi, pachete. Dorim un vot corect şi conştient din partea electoratului."

▶ [TC 15:37]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Datorită faptului că am fost 12 ani membru al PSD, respect partidul din care am făcut parte timp de 12 ani mai ales că am îndeplinit şi 3 mandate în funcţia de consilier judeţean. Îmi permit după 12 ani de activitate şi faptul că ne leagă atâtea amintiri să fac o sugestie domnilor din PSD: vă rog să schimbaţi strategia. Există şansa istorică după 20 de ani, acum pe 10 Iunie, PSD să piardă majoritatea în Consiliul Local. Punctul 2: dacă pierde majoritatea în CL av pierde automat şi postul de viceprimar. /.../ Eu le mulţumesc încă o dată pe această cale pentru că m-au primit acum 12 ani în partidul domniilor lor, PSD, şi port un deosebit respect faţă de toţi membrii partidului, faţă de toţi foştii colegi. Şi nu mă voi schimba niciodată indiferent de rezultatele din alegerile locale sau generale."

▶ [TC 17:19]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Şi nu în ultimul rând, cu acel scandal la restaurantul Poieniţa, am scos un certificat constatator de la Registrul Comerţului. Societatea Compactus Grims care deţine acest restaurant în patrimoniu are următorul acţionariat: asociaţi persoane fizice: cotă de participaţiune şi beneficii şi pierderi: 100% Andrei Gina. Persoane împuternicite în calitate de administrator: Andrei Gina. Domnul primar, vedeţi, de fapt se luptă cu o femeie. Domnule primar, sunteţi jalnic, domnule."

▶ [TC 18:58]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Voi fi primarul cetăţenilor, nu voi fi reprezentantul partidelor politice decât al cetăţenilor. Doamne ajută!"

▶ [TC 19:37]
Daniel Andrei, candidat PPDD la primăria Bârlad, 2012: "Doamna Monu rămâne să se gândească, ştiu că domnia sa este în PNL dar deciziile fiecărei persoane sunt individuale."

3.900 vizualizări |93 comentarii21m32s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.2670 secunde.