TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 19:00
Temperatura2.8 °C
Umiditatea 89%
Presiunea 983.2
Vânt2.6 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
27-02-2020
VALUTARON
EUR4.8068
USD4.3926
GBP5.6544
XAU232.5829
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Media TV - "De vorbă cu...", 28 Februarie 2013. Invitat: Adrian Solomon - deputat USL

▶ [TC 05:23]
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Chestiunea gazelor de şist este tot bombă lăsată în braţele guvernul actual de către guvernarea Boc şi Ungureanu.
- Deşi n-a făcut nimic concret în această chestiune pentru perimetrul Bârlad, guvernul Ponta şi mai nou şi eu sunt acuzat că nu ştiu ce am trădat şi aşa mai departe.
Doina Secăreanu, Media TV: 
- Aţi fost personajul negativ ieri, la marşul care a avut loc.
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Nu ştiu dacă GISCB şi-a dorit lucrul ăsta ! Pe mine mă bucură că s-a întâmplat aşa pentru că ceea ce am spus eu cu o săptămână în urmă la conferinţă s-a adeverit ! Lucru care face să se vadă, în faţa oamenilor de bună credinţă, că informaţiile erau corecte şi că previziunile s-au adeverit întru totul pentru că o scrisoare deschisă, către primul ministru, cu un ton puţin irevenţios, din partea GISCB, m-a făcut pe mine să mă dezic de acţiunea lor de ieri, în primul rând pentru că eu sunt unul din parlamentarii care au susţin guvernul în parlament.
- Eu am fost trimis în parlament de către cetăţenii municipiului Bârlad să susţin un guvern USL şi să încercăm să facem ceva pentru oraşul ăsta.
- Avem proiectul din Deal 2 de demarat, avem centura oraşului, avem apă şi canalizarea, avem asfaltul pe Republicii, avem groapa de gunoi care este în curs de acoperire, trebuie să facem staţia de transfer, trebuie să facem groapa ecologică de la Roşieşti.
- Sunt o groază de investiţii care au fost blocate cu bună ştiinţă de către cei care au condus ţara până acum aproape 1 an de zile şi eu sunt pus acum în situaţia să particip la nişte manifestări în care se strigă fel şi fel de lucruri
de către unii sau alţii, mai mult sau mai puţin interesaţi în a deturna o acţiune legitimă şi corectă a GISCB.
- Eu am avut cu domniile lor o discuţie şi le-am spus că atât timp cât dezbaterea şi manifestaţia se vor concentra spre o luptă anti guvernul actual, eu nu pot să participi la aşa ceva.
- Rămân alături de ei, sunt în continuare împotriva exploatării prin această metodă a gazelor de şist, dar nu pot să ies să strig "Jos Ponta".
- Pentru că eu tocmai, cu 1-2 luni în urmă, l-am votat ca prim-ministru.
- Cum ar fi ca părintele Lăiu să iasă să strige împotriva Preasfinţiei Sale ?
- Este o chestiune de logică.


▶ [TC 09:37]
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Anumite personaje de la marş aveau o răfuială politică cu nişte personaje care nu decid în chestiunea asta.
- Nici eu, nici domnul primar, nici domnul preşedinte Buzatu nu putem decide dacă dăm sau nu dăm drumul la lucrurile astea.


▶ [TC 10:31]
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Pe lângă oamenii de bună credinţă chemaţi la marş au venit nişte oameni organizaţi de cei de la Vremea Nouă.
- O parte din galeria de la FC Vaslui a vorbit cu păritele Lăiu şi i-a spus "dom'le, noi, uite, ăştia suntem, noi am venit să manifestăm paşnic şi-aşa mai departe, dar mai sunt cu noi unii care au de gând să facă agitaţie, altercaţii, să creeze o stare de manifestare nelalocul ei.
- Am informaţii de la oameni care au fost acolo - că au fost destui şi de la PSD în mulţime - care auzeau un grup de vreo 4-5 tineri în faţa primăriei "Haideţi să aruncăm cu pietre în geamuri !".


▶ [TC 45:47]
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Am văzut astăzi o declaraţie a Guvernului că se anulează pentru Băile Felix şi pentru 1 Mai, prin urmare ceea ce se întâmplă acolo se va întâmpla în toată ţara pentru că nu poţi să tratezi diferenţiat anumite zone.

▶ [TC 53:55]
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Înainte să obţină acordul petrolier trebuiau să aibă acordul Apelor Române, care nu există, nu a fost emis de către Ministerul Mediului un astfel de acord.
- Este o încălcare a legislaţiei, sunt mai multe încălcări ale legislaţiei în cazul acordului din iulie 2010.

▶ [TC 57:14]
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Eu sunt convins că 90% dintre cei care au fost ieri la marş nu şi-au imaginat vreo secundă că primarul Constantinescu sau deputatul Solomon - pe care ei îi ştiu de atâţia ani, de 8 ani de zile suntem în slujba cetăţenilor din acest oraş - am fi vreodată uşor de trecut în barca unora sau altora.
- Un singur lucru le cer cetăţenilor din Bârlad: să ne înţeleagă şi pe noi că nu putem să manifestăm degeaba, fără niciun motiv, împotriva unui Guvern pe care l-am aşteptat 8 ani de zile.

▶ [TC 60:20]
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Deci noi venim să îndreptăm ceea ce alţii n-au făcut în trecut şi cineva ne dă peste degete. De ce ? Pentru ce ?

▶ [TC 70:41]
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Trebuie să avem încredere că găsim soluţii pentru orice.
- Premierul nu este duşmanul Bârladului ci este, deocamdată, prietenul cel mai de preţ pe care îl avem noi şi trebuie să ţinem la acest lucru şi să-l atragem către cauza noastră, către simţămintele noastre, cu argumente plauzibile, nu aruncându-i jigniri.
- Nu a semnat el acordul în 2010.
- Nu el i-a primit pe cei de la compania americană aşa, pe sub uşi.

▶ [TC 73:30]
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- În vara aceasta pe Republicii se va turna un covor asfaltic de 5-6 centimetri pentru a asigura un bulevard civilizat până când se vor găsi bani pentru reabilitarea corectă, cu ranforsare şi tot ce trebuie.
- Covorul care va fi pus vara aceasta va rezista 4-5 ani, timp suficient pentru ca noi să demarăm prin fonduri europene un plan integral de dezvoltare urbană, ca la Vaslui.
- Mâine va avea loc prima întâlnire cu firma de consultanţă.
- Proiectul vizează reabilitarea fundamentală a Bulevardului Republicii, Epureanu, Pârvan şi toate străzile şi aleile dintre cele 3 mari bulevarde, inclusiv Dragoş Vodă şi zona Gării.
- Reabilitarea va fi una fundamentală: stradă, utilităţi subterane, stâlpi şi altele, reabilitare urbană de la un cap la altul.
- Este un proiect amplu care înseamnă peste 20 de milioane de EURO şi pe care trebuie să-l tratăm cu seriozitate.
- Domnul primar era deja ieri la Ministerul Dezvoltării pentru primele contacte.
- Vor fi prinse şi Centrul Civic şi clădirile istorice aflate în această zonă care n-au fost încă reabilitate.

▶ [TC 76:17]
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Începutul acestei guvernări vine cu speranţe pentru că noi avem nevoie de o guvernare stabilă care să ne ajute să atragem fonduri europene, nu să ne împiedice.
- De aceea eu cer mai multă înţelepciune şi mai puţină pasiune în anumite momente pentru că nu e cazul să ne inflamăm gratuit.

2.492 vizualizări |77m54s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1280 secunde.