TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  02:00
Temperatura4.5 °C
Umiditatea 88%
Presiunea 983.8 mb
Vânt3.2 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
19-04-2024
VALUTARON
EUR4.9764
USD4.6687
GBP5.8125
XAU357.7647
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Constantin Constantinescu la Radio Unison: "Este foarte posibil să candidez ca independent", 8 Iulie 2011

▶ [TC 15:56]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Pe mine mă suprinde poziţia aceasta a domnului preşedinte Buzatu, mai nou şi a domnului deputat Adrian Solomon, pentru că eu ştiu că la Huşi nu s-a întâmplat nimic (sancţiuni pe linie de partid, n.r.) şi uitaţi cum arată Huşiul şi cum arată alte zone. În orice caz, în concluzie, nu mi s-a cerut să trec la niciun alt partid, eu deocamdată sunt membru al PSD şi dacă vor continua să mă trateze şi preţul pe care trebuie să-l plătesc pentru că vreau să fac ceva pentru Bârlad măcar în ceasul al 12-lea este acela de a fi sanţionat în continuare şi chiar dat afară eu mă voi supune hotărârilor lor fără nicio discuţie şi în cazul aceasta voi candida ca independent. Deci este foarte posibil să candidez ca independent dar oricum voi candida cu siguranţă /.../"

▶ [TC 19:56]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Parcul - îmi aparţine ideea total. Pentru că la parc au vrut să facă o monstruozitate de tip Vaslui - am răutatea în mine - cu dale şi cu betoane, am protestat, am fost am chemat proiectantul şi-am mers cu el la Bucureşti şi-am spus "dom'le, vreau parc ecologic", am dat un exemplu, nu cel mai bun din Bucureşti, de la Parcul Izvor, ci cel din Brazilia şi din Argentina unde le-am văzut acolo şi unde lumea civilizată le face şi am schimbat proiectul şi el arată cum arată."

▶ [TC 20:33]
(referitor la parcul de la teatru)
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Investiţia aparţine în primul rând Consiliului Judeţean şi spre meritul lor celor 2 preşedinţi, e vorba de domnul Bichineţ care a promovat acest proiect la început şi domnul Mihalachi care l-a continuat şi sper să ne ajute Dumnezeu să-l finalizeze şi să tăiem panglica acolo, în primul rând foarfeca cea mai mare să fie în mâna domnului Mihalachi, să se bucure pentru efortul depus."

▶ [TC 23:51]
(referitor la proiectul de apă-canalizare)
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "/.../ Deci presiunea pe care cei de la Vaslui, din conducere (a Consiliului Judeţean, n.r.) despre aceia vorbesc, au pus-o asupra Bârladului a fost imensă, deşi atunci când au avut nevoie de voturi au venit toţi la Bârlad şi toată lumea cunoaşte, spre exemplu, că domnul Mihalachi a ieşit detaşat preşedintele CJ cu voturile de la Bârlad. Şi ca să mai dau, să mă aproprii de subiect, aceste voturi dacă erau îndreptate spre Bichineţ ieşea Bichineţ, dacă erau îndreptate spre un alt contracandidat ieşea acela. Dan Marian de exemplu."

▶ [TC 24:51]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "La Vaslui, şi ştim cei mai în vârstă, din '68 s-a refăcut întreaga reţea de apă şi canalizare din comuna care era acolo prăfuită şi ţigănită s-a dărâmat tot şi s-a făcut un oraş modern, de ce să nu recunoaştem, la Bârlad sistemul de apă şi canalizare este undeva de aproape 160 - 170 de ani."

▶ [TC 25:11]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Am fost discriminaţi în alocarea fondurilor de domnul Buzatu şi de Consiliul Judeţean."

▶ [TC 40:14]
Despre treptele primăriei, Aurina Petrea şi Realitatea TV (atenţie - intens!)

▶ [TC 43:40]
Timona Balmuş, redactor Radio Unison: "De ce nu a dorit domnul primar să fie vizionat şi la Bârlad şi a preferat să fie vizionat doar de vasluieni, Antena 1 Vaslui?"
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Aaa, da, altă problemă. Dom'le, nesimţirea acestei... triplete, B.B.C. mai nou şi cine ştie s-a mai uitat pe Bârlad Online, noi facem o emisiunea pur şi simplu informativă ca să ştie bârlădenii pe ce se duc banii, ceva de genul emisiunii dvs., la care invit şi pe unul din "artizani", pe domnul Dan Marian, pentru că face parte şi dânsul din parteneriat, nu numai binele care se face, pentru că nu era să vina primul ministru la emisiune la Antena 1 (Vaslui, n.r.). Mergem la Antena 1 (Vaslui, n.r.) care mergea foarte bine până la ora aia iar la 11 şi un minut când am început noi emisiunea pac!, pentru Bârlad nu s-a văzut! S-a văzut numai la Huşi, s-a văzut numai la Vaslui şi la Bârlad n-au vrut s-o dea, au tăiat-o, pentru că ştiau nesimţiţii de la Antena 1 şi cei care i-au trimis să o întrerupă că noi spunem lucruri despre Bârlad şi într-un fel sau altul normal că faci campanie indirectă celui care te ajută, adică actualului guvern cu bune sau cu rele. Dar dacă sunt bune pentru Bârlad trebuie să le spunem. E! Acestea au deranjat pe... colegii mei de... de... partid, ca să nu spun altfel, şi au făcut această şmecherie, dacă vreţi, nesimţită şi golănească, să le fie ruşine, şi-au interzis pentru Bârlad. M-am rugat de 3 zile, mă rog şi îi ameninţ pe cei de la Antena 1 "daţi-ne dom'le caseta s-o dau eu pe unul din cele 3 posturi". Nu vor! Nici acuma. Nu vor nici acuma. Nişte nesimţiti doamnă, atât cei care au făcut lucrul ăsta cât şi regizorii din spatele lor. Pentru că bârlădenii trebuiesc informaţi bine şi totul are un preţ. Dacă noi 20 de ani de zile, cei de la Vaslui care ne-au condus şi-au bătut joc de Bârlad şi n-au făcut aproape nimic pentru Bârlad decât ce le-a strecurat printre degete de ce-i deranjează că cineva chiar în ceasul al 12-lea vrea să facă ceva?"

▶ [TC 46:14]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "/.../ ce înseamnă parteneriat, cât de mult mă obligă guvernul să ţopăi eu prispa lor, cât de bucuroşi sunt cei de la PSD pentru că o fac, cât de bine îmi face sancţiunea pe care mi-a dat-o, ce mult am să iau eu în seamă sancţiunea /.../"

▶ [TC 46:30]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Accept să ma "sacrific" pentru interesul bârlădenilor pentru că indiferent, după legislatura asta mai sunt sau nu mai sunt, aceste lucrări vor începe şi se vor termina. Şi atunci oamenii vor spune "da, dom'le, jos pălăria pentru că a rămas ceva după Constantinescu, pozitiv, bineînţeles."

▶ [TC 47:52]
Despre Adrian Solomon

Radio Unison, emisiunea "Audienţa Radio", 8 Iulie 2011

3.911 vizualizări |44 comentarii52m27s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 12 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1095 secunde.