TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 06:00
Temperatura-5.9 °C
Umiditatea 71%
Presiunea 994.5
Vânt0.7 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
15-01-2021
VALUTARON
EUR4.8737
USD4.0172
GBP5.4853
XAU239.4568
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Radio Unison - Adrian Solomon: "Ceea ce spune domnul primar în interviul din Vremea Nouă este o analiză eronată de la un capăt la altul. Eu, dacă sunt bun de prefect, de preşedinte de CJ, înseamnă că sunt bun şi de primar! De ce să nu fiu eu bun de primar de la anul!?", 12 August 2011

▶ [TC 01:07]
Timona Balmuş, redactor-şef Radio Unison: "Vi s-a părut până acum /.../ a fi o vară fierbinte în comparaţie cu vara trecută? Adică aşa, mă refer în special în plan politic, aşa, să zicem."
Adrian Solomon, deputat PSD: "În plan politic a fost cam călâie, nu mi s-a părut foarte fierbinte, pentru că au fost multe momente penibile care au avut protagonişti celebri şi care din nefericire n-au avut în populaţie efectul scontat. Sau din fericire."

▶ [TC 03:19]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Dan Marian este acelaşi personaj pe care-l cunoaştem, /.../ nu a făcut decât rău Bârladului. Acuma el nu poate să spună că el face ceva bun sau bine pentru Bârlad. El este acelaşi personaj care de mână cu Drăgan /.../ a blocat toate proiectele din perioada 2005 - 2008 ale Bârladului, inclusiv şoseaua de centură, inclusiv toate celelalte obiective de care Bârladul a avut şi are nevoie în continuare."

▶ [TC 07:46]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Undeva la jumătatea anului viitor vor începe etapele premergătoare lucrărilor (la şoseaua de centură, n.r.), cum ar fi achiziţia de terenuri, despăgubirile, organizare de şantier şi toate celelalte, pentru ca în perioada 2013 - 2015 să lucreze în plin şi să fie finalizată această lucrare care nu poate depăşi termenul de 2015."

▶ [TC 10:29]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Meritul, până la urmă, este a opiniei publice din Bârlad, care a cerut vehement pe toate canalele acest lucru, chiar prin depunerea acelor semnături la minister, şi a primarului care s-a ţinut de acest proiect, neabandonând şi, de aici, şi tenacitatea de care dă dovadă domnul primar, pentru care îl felicit."

▶ [TC 11:17]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Ca viceprimar eu am mers şi am obţinut 120 de apartamente. Şi toate semnăturile pe toate documentele sunt ale mele, nu sunt ale lui Dan Marian sau a lu' Pleşu sau a lu'... mama lor, ca sa zic aşa. În Decembrie 2008, înainte să plece guvernul Tăriceanu, a emis o hotărâre de guvern prin care se aprobau aceste apartamente. Nimeni n-a putut să le scoată de acolo. A putut doar să nu le finanţeze. Ceea ce a făcut doamna Udrea şi cu domnul Blaga în ultimii 3 ani de zile."

▶ [TC 12:18]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Iată că guvernul PDL, domnul Marian în speţă, doamna Udrea şi cu domnul Pleşu au... interzis contrucţia acestor apartamente. Şi-acum, după acel ritual feudo-vasalic între Dan Marian şi domnul Constantinescu, în care domnul Constantinescu s-a aşezat în genunchi în faţa seniorului său Dan Marian, atunci toate lucrurile s-au deblocat. Este evident o dovadă a dirijării politice a fondurilor ceea ce este interzis şi de lege şi de UE /.../"

▶ [TC 13:48]
Adrian Solomon, deputat PSD: "În loc să fie 300 de apartament ANL la Bârlad în acest moment nu este niciunul şi asta datorită faptului că la MDRT /.../ nu s-a dorit ca la Bârlad să fie construite aceste apartamente."

▶ [TC 17:04]
Timona Balmuş, redactor-şef Radio Unison: "Se spune despre domnia sa (Dan Marian, n.r.) că are o mânuţă fină şi catifelată cu care reuşeşte să deschidă multe uşi de la ministere."
Adrian Solomon, deputat PSD: "Da, eu am văzut mâna lui fină şi catifelată mânuind ciocane până acuma şi dând cu barda în toate proiectele Bârladului inclusiv în creşetul domnului primar de mai multe ori."

▶ [TC 17:58]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Acest parteneriat înseamnă: domnul Constantinescu, noi, Dan Marian şi cu Şuple, alias secretarul general al organizaţiei PDL Vaslui, te ajutăm pe mata să-ţi duci proiectele la capăt şi-adică, să torni asfalt pe Republicii care este obligaţia guvernului, legală, /.../ să faci canalizare de doua ori mai scumpă în Munteni şi Podeni în loc s-o faci gratis prin POSM cu bani de la UE. Te ajutăm, prin urmare, să faci nu ştiu ce două blocuri ANL şi-aşa mai departe..."
Timona Balmuş, redactor-şef Radio Unison: "Şi preţul?"
Adrian Solomon, deputat PSD: "...iar dumneata ieşi în conferinţe de presă nu o dată ci de o mie de ori şi spui că Dan Marian este cel mai frumos şi cel mai alb om de pe pământ chiar dacă el e negru şi cu bube-n cap, că PDL-ul face bine ce face când taie salariile profesorilor, medicilor, îngheaţă pensiile, puterea de cumpărare scade văzând cu ochii la fiecare categorie de salariaţi, când modifică codul muncii şi loveşte chiar şi-n salariaţii de la privat, când măreşte TVA-ul, când creşte fiscalitatea, când nu-şi ţine promisiunea cu privire la scăderea CAS-ului pe angajator şi cu două puncte procentuale şi-aşa mai departe şi, mai mult decât atât, că-l susţii pe Dan Marian la asta şi toate celelalte."

▶ [TC 19:33]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Mai mult decât atât, domnul Şuple spune prin târg că este parafată înţelegerea între el şi domnul Constantinescu şi că domnul Constantinescu mai devreme sau mai târziu se va duce la PDL /.../"

▶ [TC 20:42]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Totul este doar un joc de imagine ca domnul Dan Marian să iasă în faţă şi să i se prezinte o aură din asta de salvator, de Mesia, a problemelor Bârladului şi în cele din urmă să poată accede către o funcţie de preşedinte al CJ, un CJ pe care am văzut că vor să-l desfiinţeze."

▶ [TC 21:28]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Domnul Pleşu zice că dom'le, parafarea înţelegerii cu domnul Constantinescu este certă, că noi am dat de milioane de EURO şi dacă nu se ţine de înţelegere atunci poate domnul Băsescu îi scoate dosarele. Şi eu stau acuma şi îl somez public pe domnul Pleşu să ne spună de ce şi cu ce îl şantajează pe primarul Bârladului PDL-ul. Să spună public, eu am martori care mi-au relatat aceste chestiuni, şi să ne spună tuturor cu ce dosare-l şantajează domnul Traian Băsescu pe primarul Bârladului. Şi dacă nu este aşa să iasă public şi să dezmintă şi să-şi ceară scuze tuturor celor care trebuie să înghită timp de 3-4 luni de zile aceste măscări pe le fac cei de la PDL, umilindu-l până la urmă pe primarul Constantinescu într-un mod pe care eu nu l-aş fi dorit şi nu l-aş fi crezut vreodată posibil."

▶ [TC 24:57]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Analiza din interviul din Vremea Nouă pe care am văzut-o pe internet este o analiză hilară! Aproape ar câştiga, ştiu eu, trofeul la Muppets Show. Ceea ce se spune acolo este, dincolo de orice, o analiză eronată de la un capăt la altul. Eu, dacă sunt bun de prefect, de preşedinte de CJ, înseamnă că sunt bun şi de primar! De ce să nu fiu eu bun de primar de la anul!? Şi să vedem ce argumente găseşte domnul primar! Eu nu vreau să intru într-un astfel de tip de analiză pentru că este o aberaţie toată analiza de la un capăt la altul."

▶ [TC 26:47]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Deci eu nu am alt gând în acest moment, nici de a candida la primărie, nici de a candida la preşedinţia CJ, nici de a fi prefect sau alte lucruri. Eu vreau să fiu parlamentar şi în continuare să fiu deputat."

▶ [TC 27:05]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Nu vreau să fiu primar deocamdată pentru că avem unul dintre cei mai buni primari ai Bârladului şi trebuie să fie sprijinit încontinuu. /.../ Eu nu voi părăsi niciodată această cale de a-l sprijini pe domnul Constantinescu indiferent de derapajele pe care unii sau alţii le văd, că eu le consider mai mult de imagine şi mau puţin de fond, şi ele sunt până la urmă apanajul oricărui primar. Orice primar are libertatea de a discuta, de a negocia, de a obţine fonduri de la guvernare indiferent de culoarea politică. "

▶ [TC 27:50]
Adrian Solomon, deputat PSD: "Faptul că domnul Constantinescu se întâlneşte cu primul ministru este o mândrie pentru noi toţi. Că se întâlneşte cu miniştrii de asemeni este o mândrie pentru noi toţi. Este un lucru real şi normal care trebuie să se întâmple oriunde şi oricând. Nimeni nu i-a cerut domnului Constantinescu să nu se întâlnească. Mai mult decât atât sunt interese nobile la mijloc şi anume interesul Bârladului /.../"

▶ [TC 34:44]
Întrebări de la ascultători - răspunsuri interesante!

3.146 vizualizări |30 comentarii59m35s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 9 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1382 secunde.