TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 19:00
Temperatura28.4 °C
Umiditatea 35%
Presiunea 995.0
Vânt4.9 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Est1 TV - Ediţia de Bârlad: "Proiectele din Bârlad, adevăr sau provocare?", 17 Octombrie 2011. Invitat: Constantin Constantinescu

▶ [TC 00:48]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Îmi vine să zâmbesc, de ce, în sfârşit după vreo 4-5 luni s-a trezit şi domnul Mihalachi în jocul ăsta, să zicem murdar, al domnului Buzatu, a celor de la Consiliul Judeţean, a organizaţiei PSD de la Vaslui /.../. Nu ştiu, cred că a avut sarcină de partid să intervină numai că n-a intervenit corect."

▶ [TC 12:07]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Nu pot să-mi închipui ce-a vrut să spună, probabil este un grafic acolo la PSD, spune "acuma îl loveşti tu pe Constantinescu, mâine celălalt", şi nu mai dau nume /.../"

▶ [TC 13:36]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "La fel de adevărat este şi faptul că odată cu câştigarea Consiliului Judeţean de către domnul Mihalachi, acesta, onorându-şi propunerile făcute în campania electorală, mulţumit fiind de numărul de voturi, /.../ ne-a discriminat pozitiv să spunem. Şi îi mulţumesc, a zecea oară o fac! Chiar în seara asta. Dar pentru bătaia de joc de care a beneficiat Bârladul în ultimii 20 de ani sunt vinovaţi cei care au condus cu precădere judeţul Vaslui şi ştim cine l-a condus. Eu mă opresc aici."

▶ [TC 19:57]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Eu mi-am asumat riscul acela că mă sacrific, să spunem, pentru bârlădeni, în sensul că dacă voi face un gest şi mă voi ploconi până la urmă la putere ca să facem ceva pentru Bârlad, lucruri pe care eu le-am promis în campania electorală, stradă, apă, canalizare şi aşa mai departe, ştiam că va nemulţumi oarecum, într-un anumit grad, de bun simţ, pe cei de la PSD, dar ziceam că sunt oameni maturi şi până la urmă facem pentru oraş nu facem pentru partid. Ei n-au înţeles lucrul ăsta şi m-au criticat, ştiţi ce se întâmplă pe la televizoare, domnul Solomon, domnul Buzatu şi acum mai nou domnul Mihalachi. Este foarte clar. Eu, dacă nu se întâmplă şi parteneriatul ăsta eşuează, este clar că am făcut tot ce s-a putut. Mai mult de atât nu puteam, decât să mă sinucid, să-mi tai mâna, piciorul /.../ Mi-am dat şi viaţa, cu ghilimelele de rigoare, exagerată un pic expresia, să pot să fac ceva mai mult pentru Bârlad."

▶ [TC 21:44]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Când a venit domnul Boc la mine eu i-am pus cinci dosare făcute de oamenii de la investiţii şi [i-am zis] "domnul Boc, în cadrul parteneriatului eu vă rog să faceţi lucrările astea pentru Bârlad", că el m-a întrebat "cu ce te-ajut?". Eu eram pregătit cu ele."

▶ [TC 23:01]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "I-am dat dosare primului ministru cu cele cinci obiective. Împreună cu domnul Dan Marian, trebuie să spunem lucrurilor pe nume, cu doamna Anca Boagiu, aceştia trei sunt autorii la toată chestiunea, în cadrul parteneriatului /.../"

▶ [TC 25:15]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Mă gândesc eu că până în primăvară se va şti câştigătorul şi în primăvară ne apucăm de canalizare în Munteni - Podeni."

▶ [TC 26:35]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "În diferite stadii guvernul s-a ţinut de [cuvânt] şi eu sunt siiigur că se ţine promisiuni. Unu, pentru că mie mi se pare că domnul Boc cel puţin este un om serios, Anca Boagiu la fel, Dan Marian îi presează permanent /.../"

▶ [TC 27:13]
Telefoane în direct

▶ [TC 36:28]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Ştiţi cât de mult plătesc eu pentru faptul că se face strada Republicii şi canalizarea în Munteni [ - Podeni]? E corect ca să mă sancţioneze partidul, să mă dea afară din partid? Pentru că ei nu au înţeles să pună interesele oraşului înaintea intereselor de partid, să spunem, şi Solomon şi Buzatu. Şi să ştiţi doamnă că am fost sancţionat, am fost suspendat pe perioadă de 6 luni de zile şi aproape că mi-e ruşine să-i mai privesc în ochi pe aceia."
Telespectator prin telefon: "Sunt la curent cu evoluţia dumneavoastră, ştiţi că v-am sprijinit ani de zile, probabil şi ca independent dacă veţi candida veţi avea sprijinul Bârladului pentru că faţă de alţi primari aţi făcut nişte lucruri frumoase care sunt recunoscute. /.../"

▶ [TC 43:32]
Telespectator prin telefon: "Vreau să vă întreb dacă mai candidaţi la alegerile următoare pentru primar."
/.../
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "În clipa de faţă membru PSD... nu dat afară, [ci] suspendat. Dacă până în zona alegerilor, când vor fi ele, ori în Iunie ori în Noiembrie, nu voi mai fi acceptat de organizaţia locală a PSD cu siguranţă că voi candida independent."

▶ [TC 45:53]
Telespectator prin telefon: "/.../ îl asigurăm de tot sprijinul nostru dacă mai candidează, indiferent cum va candida noi îl sprijinim. A făcut multe pentru Bârlad faţă de /.../"

▶ [TC 46:20]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Voi candida. Ori de la partidul unde sunt membru PSD ori, dacă mă dă afară pentru că am vrut să fac strada Republicii şi canalizare în Munteni - Podeni, deci repet, dacă mă dă afară voi candida ca independent."

▶ [TC 53:55]
Cadoul primit de primarul Constantinescu

▶ [TC 55:02]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Consilierii PSD parcă de la o vreme sunt lipsiţi de verticalitate."

2.715 vizualizări |110 comentarii48m23s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.2706 secunde.