TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 14:00
Temperatura32.4 °C
Umiditatea 22%
Presiunea 998.0
Vânt5.5 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Ciprian Feraru, cel mai activ tânăr liberal din ţară !

Premiul i-a fost acordat în cadrul Galei Tineretului Liberal, festivitate derulată la Palatul Parlamentului.

La sfârşitul săptămânii trecute, bârlădeanul Ciprian Feraru, preşedintele TNL Vaslui, a fost desemnat cel mai activ tânăr liberal din ţară. Distincţia i-a fost acordată în cadrul celei de a VIII-a ediţii a Galei TNL, care s-a derulat vineri, 22 februarie, la Palatul Parlamentului. Trebuie spus că această acţiune s-a derulat imediat după ce, în aceeaşi zi, seniorii liberali din întreaga ţară au participat la Congresul Naţional al PNL. La Gala TNL au fost prezenţi preşedintele PNL – Crin Antonescu, preşedintele TNL - deputatul Florin–Alexandru Alexe şi întreg forul de conducere al liberalilor.
Desfăşurată într-un cadru festiv, Gala TNL din acest an a recompensat, ca şi în anii trecuţi, tinerii liberali din întreaga ţară care s-au făcut remarcaţi, prin diverse activităţi, în promovarea spiritului şi valorilor liberale puse în slujba cetăţenilor şi a comunităţii locale. Ciprian Feraru a avut plăcuta surpriză de a fi nominalizat şi de a şi câştiga premiul pentru cel mai activ tânăr liberal din ţară.
"Este o distincţie care mă onorează şi mă obligă ca şi pe viitor să am o conduită cel puţin la fel ca şi până acum. Mă simt onorat şi fericit că am primit acest important premiu, atât pentru mine cât şi pentru întreaga organizaţie a TNL Vaslui. Le mulţumesc tuturor colegilor din Organizaţia Judeţeană a PNL Vaslui care m-au sprijinit în toate demersurile şi activitatea mea, precum şi celor din PNL Bârlad, unde sunt şi consilier municipal. Nu în ultimul rând, le mulţumesc colegilor din Biroul Naţional de Tineret care au crezut în mine şi mi-au acordat această distincţie", a declarat Feraru.
La ediţia de anul trecut a galelor junilor liberali, TNL Vaslui a primit premiul pentru cel mai bun site liberal din ţară. De asemeni, la ediţia din 2011, Feraru a fost nominalizat pentru cel mai activ tânăr liberal din administraţia locală.


2.624 vizualizări |

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1359 secunde.