TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 02:00
Temperatura-0.8 °C
Umiditatea 90%
Presiunea 1003.0
Vânt3.8 m/s
Sursa: ANM
DUMINICĂ - LUNI
vânt mare
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
21-02-2020
VALUTARON
EUR4.8026
USD4.4462
GBP5.7406
XAU233.5122
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Angela Chirilă, managerul interimar al spitalului, împreună cu primarul Constantin Constantinescu şi deputatul Adrian Solomon au vizitat clădirea renovată a fostei Băi Comunale. Acesta va deveni Secţia de Recuperare şi Balneo-Fizio-Terapie a Spitalului Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman". 20 Octombrie 2014

Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Primarul se va duce la spital vineri la raportul de gardă dar nu la raportul de gardă ci la o întâlnire cu şefii de secţie. Raportul de gardă e pentru medici. Nu e pentru civili.
- Clădirea fostei băi comunale merge la spital, va fi Secţia de Recuperare şi Balneo-Fizio-Terapie.

- Spitalul are nevoie de nevoie de cât mai mulţi bani din ambulatoriu şi din servicii de spitalizare şi de zi.
- Aşa cum Fiziomedul poate să facă bani, poate să facă si policlinica din Bârlad, cu doctoriţa Stoica, una dintre cele mai pricepute.

- Din toate discuţiile astea cu spitalul lipseşte Casa de Asigurări de Sănătate şi asta-i dificil de explicat pentru că nici unul nici altul, nici voi, nici eu şi nici primarul n-avem contracte cu Casa. Alţii au. De ce se ocoleşte Casa, mie îmi scapă.

- Eu l-am adus pe ministrul sănătăţii aicea, să se uite pe-o listă pentru aparatură, şi s-au aprobat 100.000 EURO pentru cota de cofinanţare.
- Tomograful va fi luat din Noiembrie printr-un program prin Banca Mondială iar Bârladul este prioritar în faţa mai multor oraşe din ţară.

Sabina Ghiorghe, Adevărul:
- Unde veţi monta tomograful ?
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Nu-i treaba mea, conduc eu spitalul acuma ?!
- Nimic din ceea ce scrie în hârtia aia (scrisoare deschisă, memoriu, n.r.) nu e valabil. Toate sunt nişte argumente de doi lei, că se privatizează ...

Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui 
- De ce n-a mers conducerea primăriei sau dvs să le spuneţi la oameni ...
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Dar nu a chemat-o nimeni, trebuie să aibă un andrisant, deocamdată andrisantul lipeşte de pe hârtia aia. Nu e asumată de nimeni. Nu discutăm cu o mulţime. Discutăm cu un personaj juridic. Că-i sindicat, că-i X sau Y, poţi să discuţi, dar nu poţi să te duci să discuţi cu o mulţime de oameni.

Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui 
- Noi am avut o iniţiativă şi am propus să vină conducerea primăriei de-o parte şi cu cadrele medicale de alta ca să stea de vorbă.
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- E foarte bine, numai că voi folosiţi chestiunea asta din punct de vedere politic şi electoral, şi mie nu-mi place.

Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Voi să fiţi de-un singur lucru convinşi: gradul nu se va schimba, spitalul nu va da faliment; nu se privatizează.

Adrian Arnăutu, Monitorul de Vaslui 
- Totuşi domnul Constantinciu şi-a exprimat nişte temeri în legătură cu viitorul financiar al spitalului ...
Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Ştefan, într-un an de zile, putea să transmită alte lucruri. Ce-a făcut el într-un an de zile, din păcate, n-a dus la îmbunătăţirea situaţiei financiare. Şi până unde putea merge ?
- Ştefan a fost un om foarte priceput în anumite chestiuni, dar să acuzi primarul că nu s-a autorizat laboratorul este o aberaţie. Scrie în hârtia aia ! Din Octombrie anul trecut banii au fost daţi de către Consiliul Local, aproape 200 şi ceva de milioane, pentru taxa de autorizare. De ce nu şi-au făcut treaba cei din spital, nu ţine de mine, că nici eu nu lucrez acolo şi nici primarul.
- Se aude că se vinde asta ... Nu se vinde nicio bucaţică de pământ de-acolo.
- Iar argumentul c-a lăsat Elena Beldiman e o aberaţie, în sine, că nu pe argumente de astea istorice şi sentimentale mergem. Ci mergem pe o realitate de fapt.

Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Acolo ducând un hipermarket înseamnă că îi omori pe toţi ăia din zona Stadion care sunt bârlădeni. Kaufland sau Penny sau Carrefour nu-s bârlădeni. Ăia plătesc impozite pe undeva pe la Bucureşti...
- Pe când toate afacerile alea din zona Stadion sunt din Bârlad, pentru Bârlad, pentru bârlădeni. Şi tot ce înseamnă impozite, taxe, se plătesc aici, la bugetul local.
- Hipermarketurile în afara oraşelor sunt peste tot în lume.

Adrian Solomon, deputat PSD: 
- Când se va duce domnul primar, probabil mă voi duce şi eu vineri cu el, ca să discutăm, să-i liniştim, că nu se pune niciodată problema unei degradări a situaţiei.

3.164 vizualizări |9m58s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1438 secunde.