TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 04:00
Temperatura9.1 °C
Umiditatea 57%
Presiunea 982.4
Vânt4.9 m/s
Sursa: ANM
DUMINICĂ ora 22 -
LUNI ora 18
vânt mare
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
21-02-2020
VALUTARON
EUR4.8026
USD4.4462
GBP5.7406
XAU233.5122
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Întâlnire pe ascuns la spital. Presa, la un pas să fie dată din spital afară în ploaie. 24 Octombrie 2014

Mult aşteptata întâlnire de la spital anunţată de primarul Constantinescu pentru ora 11 a avut loc pe ascuns mai devreme, la ora 9. Presa a aflat şi s-a prezentat la spital, pe un hol aflat ceva mai departe de sala unde, în spatele uşilor închise, aveau loc mult aşteptatele discuţii de interes public.
Imediat, personalul de la pază a venit cu ordine să ne dea afară din spital şi ne-a prezentat în acest scop o hârtie, semnată de managerul interimar Angela Chirilă, unde scria că nu avem voie în spital "decât luni la ora 10 iar în rest cu aprobarea managerului" şi ne-au invitat afară, unde ploua cu găleata.
Momentul mai tensionat a fost oarecum dezamorsat natural de faptul că întâlnirea a luat sfârşit iar primarul Constantin Constantinescu, împreună cu deputatul Adrian Solomon şi directorul de la Pieţe, Vasile Ciochină, care este membru în Consiliul de Administraţie, au părăsit spitalul pe uşa din spate (la propriu, nu ne referim neapărat la peiorativ), fără să facă niciun fel de declaraţii, aşa cum însuşi primarul anunţase oficial într-o conferinţă de presă organizată miercuri la primărie special în acest sens.
Unii participanţi din partea spitalului la întâlnire ne-au declarat ulterior că primarul va da un comunicat de presă în acest scop.

2.990 vizualizări |1m05s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1338 secunde.