TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  18:00
Temperatura16.0 °C
Umiditatea 72%
Presiunea 974.8 mb
Vânt2.1 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
25-04-2024
VALUTARON
EUR4.9763
USD4.6386
GBP5.8067
XAU346.8933
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Conferinţa judeţeană de alegeri a Ligii Elevilor Social Democraţi. 7 Februarie 2016

Rezultate:
Rareş Popa - preşedinte
Augustin Maftei - vicepreşedinte
Soponar Simona - vicepreşedinte
Ailioaiei Andrada - secretar
Bartolomeu Octavian - secretar

Membrii responsabili de licee:
Teodora Maria Bădărău - Liceul Teoretic "Mihai Eminescu"
Diana Huţanu şi Stupu Cătălin - Colegiul Naţional "Gh. Roşca Codreanu"
Vlad Bîrnoagă - Liceul Pedagogic "Ioan Popescu"
Tiberiu Donea - Colegiul Tehnic "Al. I. Cuza"
Vlad Bordea - Colegiul Naţional "Cuza Vodă" Huşi
Vlad Bahnariu - Liceul Agricol Huşi
Laura Ponea - Liceul Teoretic "Emil Racoviţă" Vaslui
Mădălina Sarca - Liceul Industrial "Ştefan Procopiu" Vaslui
Marian Ungureanu - Liceul cu Program Sportiv Vaslui

---
Duminică, 07.02.2016, la sediul Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat din Bârlad, a avut loc Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei Judeţene a Ligii Elevilor Social-Democraţi din Vaslui, în cadrul căreia a fost aleasă o nouă echipă de conducere.
                LESD Vaslui este o parte importantă a Tineretului Social Democrat ce îşi propune să formeze şi să pregătească tineri cu potenţial, capabili să asigure continuitateaîn activul politic al judeţului nostru. Activitatea acestui organism politic este orientată, în primul rând, către dezvoltarea şi stimularea interesului tinerei generaţii pentru viaţa socio-politică din oraşele şi comunele vasluiene.
                La conferinţă au participat peste 70 de tineri. Aceştia şi-au desemnat prin vot liderii, structuraţi într-o echipă care urmează să îşi împartă responsabilităţile astfel: un preşedinte în persoana tânărului Rareş Popa, cel care până în prezent a deţinut funcţia de preşedinte LESD al Organizaţiei Locale din Bârlad, doi vicepreşedinţi, doi secretari şi zece membri în Comitetul Executiv. Noua componenţă LESD Vaslui a primit toată susţinerea din partea altor preşedinţi LESD, veniţi din diferite colţuri ale ţării: din Craiova (Dragoş Trifănescu, candidat la preşedinţia Ligii Elevilor Social Democraţi la nivel naţional), din Piatra Neamţ, din Târgu Jiu, din Orşova.
                Proiectul cel mai important expus de preşedintele Rareş Popa a avut un impact deosebit atât asupra tinerilor, cât şi asupra seniorilor prezenţi în sală: este vorba despre o campanie de mediatizare pozitivă a judeţului Vaslui, o expunere susţinută în mediul online a valorilor, a personalităţilor şi activităţilor din proximitatea noastră geografică, care ne onorează zi de zi prin reuşite culturale, sociale, politice. Sunt paşi mici, dar siguri, atent gândiţi şi organizaţi pentru reconstrucţia şi promovarea unei imagini pozitive a regiunii din care facem parte.
                Iniţiativa tinerilor a fost felicitată de preşedintele PSD Bârlad, domnul deputat Adrian Solomon, de doamna senator Gabriela Creţu şi de o mare parte dintre membrii Comitetului Executiv al organizaţiei social-democrate bârlădene- Prezenţi la conferinţă, aceştia şi-au manifestat deschis sprijinul pentru toate activităţile semnate LESD Vaslui.
---
Text: Organizația Municipală PSD Bârlad

2.966 vizualizări |66m23s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1091 secunde.