TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 21:00
Temperatura4.7 °C
Umiditatea 51%
Presiunea 995.8
Vânt4.7 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
24-02-2020
VALUTARON
EUR4.8024
USD4.4395
GBP5.7281
XAU240.4606
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Dumitru Boroş īn şedinţa Consiliului Local: "Trebuie să cunoaşteţi, că aţi discutat īn comisii, domnilor consilieri PSD, că aţi pus cruce patinoarului la Bārlad. Trebuie să ştiţi lucrul ăsta şi să vi-l asumaţi, ca să nu se īntrebe bārlădenii de ce n-avem patinoar la Bārlad". 28 Septembrie 2017

Consilierii PSD au răspuns că nu s-a discutat la comisii acest lucru. Primarul Boroş a povestit īnsă şi momentul respectiv de la comisii. Pānă la urmă, directorul DAPPC, Iulian Bīca, a propus rezolvarea problemei prin reluarea proiectului īntr-o şedinţă de īndată.

Notă: La şedinţele principale ale Consiliului Local Bārlad se dă doar votul final pe proiecte. La şedinţele de comisii, acolo unde se dezbat la propriu proiectele, presa, cel puţin cea video, nu are acces. Trebuie spus că de-a lungul anilor au mai existat dispute asupra a ce s-a discutat sau nu la şedinţele de comisii, momente īn care ambele administraţii, atāt PSD cāt şi PNL, au declarat că vor permite accesul presei şi la comisii. Evident, acest lucru a fost doar la nivel declarativ, de ochii presei, īntrucāt nu s-a concretizat.

Pe acelaşi subiect: Monitorul - Consilierii PSD riscă să lase Bārladul fără patinoar la iarnă

1.204 vizualizări |3m54s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1398 secunde.