TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 22:00
Temperatura4.1 °C
Umiditatea 52%
Presiunea 996.6
Vânt4.8 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
24-02-2020
VALUTARON
EUR4.8024
USD4.4395
GBP5.7281
XAU240.4606
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Adrian Bobeică, director CUP SA Bārlad: "CUP Bārlad are contract de depozitare cu depozitul de la Brăila, contract care este valabil pānă la 31 Decembrie 2017. Ei ne-au trimis īntr-adevăr o notificare că APM Brăila le-a impus să nu mai primească deşeurile, noi am trimis de azi deşeurile īn continuare acolo īntrucāt am contract pānă pe 31 Decembrie. Este problema dumnealor dacă nu pot să rezolve cu APM-ul, nu este problema noastră". 2 Noiembrie 2017

Adrian Bobeică, director CUP SA Bārlad:
- CUP Bārlad are contract de depozitare cu depozitul Muchea, Brăila, contract care este valabil pānă la 31 Decembrie 2017. Ei ne-au trimis īntr-adevăr o notificare că APM Brăila (Agenţie de Protecţie a Mediului) le-a impus să nu mai primească deşeurile, noi am trimis de azi deşeurile īn continuare acolo īntrucāt am contract pānă pe 31 Decembrie. Este problema dumnealor dacă nu pot să rezolve cu APM-ul, nu este problema noastră.
- Īncepānd cu 31 Decembrie nu mai există contract nici de depozitare şi expiră şi contractul la CUP Bārlad. Īn luna Noiembrie o să vă fac o solicitare pentru prelungirea contractului, pānă se va definitiva licitaţia pentru depozitul de la Roşieşti, cu rugămintea ca executivul, conform contractului, să găsească o soluţie de depozitare īn aceste două luni.
- Pānă atunci este atributul autorităţii locale pentru găsirea unui loc de depozitare. Vă spun aceasta pentru că, din informaţiile mele, nici Iaşi, nici Galaţi - care şi-au făcut depozite - nu primesc deşeuri decāt de pe raza municipiului respectiv, aşa sunt făcute contractele lor de management.

1.008 vizualizări |1m50s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1334 secunde.