TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 09:00
Temperatura17.7 °C
Umiditatea 93%
Presiunea 990.3
Vânt3.7 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
17-05-2019
VALUTARON
EUR4.7621
USD4.2658
GBP5.4436
XAU176.2890
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
LOCURI MUNCĂ (A.L.)
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Adrian Bobeică, director CUP SA Bârlad: "CUP Bârlad are contract de depozitare cu depozitul de la Brăila, contract care este valabil până la 31 Decembrie 2017. Ei ne-au trimis într-adevăr o notificare că APM Brăila le-a impus să nu mai primească deşeurile, noi am trimis de azi deşeurile în continuare acolo întrucât am contract până pe 31 Decembrie. Este problema dumnealor dacă nu pot să rezolve cu APM-ul, nu este problema noastră". 2 Noiembrie 2017

Adrian Bobeică, director CUP SA Bârlad:
- CUP Bârlad are contract de depozitare cu depozitul Muchea, Brăila, contract care este valabil până la 31 Decembrie 2017. Ei ne-au trimis într-adevăr o notificare că APM Brăila (Agenţie de Protecţie a Mediului) le-a impus să nu mai primească deşeurile, noi am trimis de azi deşeurile în continuare acolo întrucât am contract până pe 31 Decembrie. Este problema dumnealor dacă nu pot să rezolve cu APM-ul, nu este problema noastră.
- Începând cu 31 Decembrie nu mai există contract nici de depozitare şi expiră şi contractul la CUP Bârlad. În luna Noiembrie o să vă fac o solicitare pentru prelungirea contractului, până se va definitiva licitaţia pentru depozitul de la Roşieşti, cu rugămintea ca executivul, conform contractului, să găsească o soluţie de depozitare în aceste două luni.
- Până atunci este atributul autorităţii locale pentru găsirea unui loc de depozitare. Vă spun aceasta pentru că, din informaţiile mele, nici Iaşi, nici Galaţi - care şi-au făcut depozite - nu primesc deşeuri decât de pe raza municipiului respectiv, aşa sunt făcute contractele lor de management.

821 vizualizări |1m50s


 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0393 secunde.