TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 10:00
Temperatura11.8 °C
Umiditatea 53%
Presiunea 1006.1
Vânt1.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
07-05-2021
VALUTARON
EUR4.9262
USD4.0800
GBP5.6770
XAU238.7720
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Acuzaţii de falsificare a buletinelor de vot īn Consiliul Local Bārlad ! Bogdan Sārbu, consilier independent: "Cui trebuie să predau buletinul de vot să nu mi-l mai falsifice iar cu pixul afară pe hol ? Am doi martori care mi-au confirmat." Georgică Motrea, consilier PSD, cel vizat de acuzaţii: "Eu ? Ca preşedinte de comisie nu fac aşa ceva". 27 Iunie 2019

Notă: Īn Consiliul Local Bārlad votul secret se exprimă prin buletine de vot, faţă de votul la vedere cānd se ridică māna īn şedinţă. Obiceiul este că nu se folosesc ştampile de vot ci se taie opţiunile cu pixul, rămānānd astfel cele valabile, deoarece pe buletine pot exista de la două opţiuni, gen DA/NU, pānă la peste zece opţiuni cānd, spre exemplu, se votează liste de persoane īn anumite consilii, etc. Aceste buletine sunt strānse din mānă īn mānă iar comisia de numărare a voturilor (2 de la PSD şi 2 de la PNL) le preia, merge afară pe hol şi numără opţiunile. La īntoarcere īn sală, preşedintele comisiei anunţă rezultatul la microfon.

3.705 vizualizări |2m46s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1367 secunde.