TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 03:00
Temperatura0.2 °C
Umiditatea 82%
Presiunea 1002.1
Vânt4.1 m/s
Sursa: ANM
DUMINICĂ - LUNI
vānt mare
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
21-02-2020
VALUTARON
EUR4.8026
USD4.4462
GBP5.7406
XAU233.5122
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Constantin Constantinescu: "Īn loc de replică"

Primarul Constantin Constantinescu a dat publicităţii un comunicat de presă pe care īl publicăm integral mai jos.
"
Īn loc de replică
SĂ PREŢUIM FRUMOSUL ŞI VALOAREA

Nu mi-am propus să răspund criticilor care mi-au fost adresate privind proiectele de modernizare a băii publice, cinematografului şi a unei baze sportive dar, o recentă scrisoare din partea unui cetăţean, m-a determinat să o fac publică.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BĀRLAD,
Ing. Constantin Constantinescu

Bună ziua, Domnule Primar,

Foarte multe dintre proiectele şi realizările dvs. sunt apreciate atāt de mine cāt şi de foarte mulţi oameni.Din păcate, sunt şi oameni care nu au răbdare să le vadă pe următoarele, iar unii oricāt ai face ceva pentru ei, nu au ochi să vadă, pentru că orgoliul lor nemăsurat este la fel de mare ca egoismul şi invidia, de care dau dovadă, iar unii, vorba dvs,. chiar nu merită să le dai atenţie, pentru că nu ştiu să aprecieze.
Dvs. ştiţi prea bine că nu a existat cineva care să-i mulţumească pe toţi, şi, oricum, a face pe plac unora īnseamnă de cele mai multe ori neajunsuri, ca să nu spun că poate fi de-a dreptul păgubos pentru bunul mers, ori pentru propria persoană.
Un centru spa, un centru sportiv complex, cāt şi un cinematograf sunt lucruri esenţiale nu numai pentru modenizarea oraşului cāt şi pentru confortul şi educaţia oamenilor. E adevărat mai sunt lucruri diverse precum reparaţia unor străzi, dar pentru asta nu ar trebui decāt ca pe lāngă toate celelalte proiecte să găsiţi, īncă o soluţie, sau un sponsor.
Chiar şi eu mă gāndeam, ca pe locul fostei Băi Comunale, ar fi interesant un centru de īngrijire medicală complex, īn care să poată funcţiona, un centru spa, un patinoar, o piscină, un cinematograf de cel puţin tip 3 D, un club de agrement pentru pensionari şi tineri. Pentru toate acestea puteţi īncerca un investitor particular, care vrea să investească īn acest mic orăşel, īn care se simt şi se văd meritele dvs.
Cel care transformă urātul īn frumos şi īl respectă pe cel existent este un artist şi una dintre cele mai mari calităţi a unui om este de a-i face pe adversari ori pe pe duşmani să-i recunoască valoarea şi meritele.

Cu deosebită consideraţie,

Tess Minulescu
"

4.635 vizualizări |57 comentarii1m30s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1400 secunde.