TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora  08:00
Temperatura10.4 °C
Umiditatea 75%
Presiunea 977.5 mb
Vânt5.0 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
WX CHARTS
RADAR LEMN
CURS VALUTAR
24-04-2024
VALUTARON
EUR4.9761
USD4.6567
GBP5.7878
XAU346.6114
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
ANGAJĂRI - OFERTE
ANGAJĂRI - CERERI
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Comunicat de presă deputat Adrian Solomon: "Banii pentru viitoarele blocuri ANL din bariera Puieşti, incluşi în proiectul de buget pe anul 2011"

PARLAMENTUL ROMÂNIEI – CAMERA DEPUTAŢILOR
CABINET PARLAMENTAR BÂRLAD
DEPUTAT PROF. ADRIAN SOLOMON

COMUNICAT DE PRESĂ

Cu privire la interpelarea dlui deputat Adrian Solomon înregistrată la Camera Deputaţilor din data de 10.11.2010 cu privire la construirea a 120 de apartamente ANL la Bârlad.
Vă trimitem răspunsul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului din data de 7.12.2010 cu privire la această interpelare.
Vă transmitem spre informare!
13.01.2011 Deputat Prof. Adrian Solomon

---

ÃŽNTREBARE
Pentru: doamna Elena Gabriela UDREA
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului
De la: domnul deputat Adrian SOLOMON
Colegiul uninominal 4, Circumscripţia electorală Vaslui

Subiectul întrebării: Construirea a 120 de apartamente ANL la Bârlad

ÃŽn conformitate cu articolul 112 din Constituţia României şi având la bază respectul deosebit pe care vi-l port vă solicit doamnă Ministru să-mi comunicaţi dacă în proiectul de buget pe anul 2011 construcţia celor 120 de apartamente ANL la Bârlad este finanţată.
Menţionăm că încă din decembrie 2008 acest obiectiv de investiţii a fost aprobat prin Hotărâre de Guvern, iar în urma derulării tuturor procedurilor legale, în acestă vară a fost finalizată licitaţia cu privire la execuţia lucrărilor. Există deja un câştigător căruia i s-a predat amplasamentul şi şi-a făcut organizarea de şantier. ÃŽn luna august 2010 prin Ordonanţa de rectificare bugetară au fost retrase fondurile necesare derulării investiţiei.
Solicit răspuns scris şi oral.
Vă mulţumesc!
Data 08.11.2010
Adrian Solomon, deputat PSD

---

GUVERNUL ROMÂNIEI
MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI TURISMULUI

DOMNULUI DEPUTAT ADRIAN SOLOMON
PARLAMENTUL ROMÂNIEI - CAMERA DEPUTAŢILOR

STIMATE DOMNULE DEPUTAT,
Referitor la întrebarea dumneavoastră adresată Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, înregistrată la Camera Deputaţilor cu nr. 4674A/2010, vă aducem la cunoştintă următoarele:

ÃŽn conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1631/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, cu modificările şi completările ulterioare, acest minister iniţiază, finanţează şi gestionează, în condiţiile legii, programe şi proiecte de dezvoltare de interes local şi naţional în domeniul construcţiilor de locuinţe.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului implementează, prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Programul de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinare închirierii.
Acest program are în vedere realizarea de locuinţe destinate tinerilor ale căror venituri nu le permit accesul la o locuinţă în condiţiile pieţei, în acelaşi timp asigurându-se şi o stabilitate a tinerilor specialişti. Aceste locuinţe se realizează pe terenurile transmise în folosinţă gratuită a Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe de către consiliile locale.

ÃŽn ceea ce priveşte includerea în proiectul de buget, pe anul 2011, a obiectivului de investiţii de construţii de locuinţe pentru tineri, destinare închirierii, în municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, dorim să vă informăm, stimate domnule deputat, faptul că la fundamentarea proiectului de buget pentru anul 2011, s-a avut în vedere atât finanţarea obiectivelor de investiţii în derulare, cât şi a celor aflate în curs de promovare şi pentru care nu a mai fost posibilă începerea lucrărilor ca urmare a scăderii alocării bugetare.
Astfel, în această categorie se înscrie şi obiectivul de investiţii din municipiul Bârlad, Şos. Puieşti, judeţul Vaslui, totalizând un număr de 120 de unităţi locative.


Vă asigurăm stimate domnule deputat, că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului acordă o atenţie deosebită tuturor solicitărilor exprimate de către membrii Parlamentului României, ca importantă resursă pentru optimizarea politicilor sale.

Cu deosebită consideraţie,
MINISTRU ELENA GABRIELA UDREA


6.492 vizualizări |28 comentarii0m55s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 13 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
MASS-MEDIA




anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1096 secunde.