TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 21:00
Temperatura28.9 °C
Umiditatea 26%
Presiunea 997.5
Vânt2.3 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Campania România Prinde Rădăcini la Prodana: împădurire 5 hectare

Adrian Solomon, deputat: "Vreau să cer sprijinul vostru pentru popularizarea acţiunii de pe 30 Aprilie, când îi invit pe toţi bârlădenii care iubesc acest oraş să vină la Prodana, începând cu ora 9, la acţiunea de plantare puieţi. Sunt peste 5 hectare de teren. Am încep deja lucrările acolo de pregătire a gropilor, deci nu va fi nevoie de un efort deosebit, doar să vină. Vor avea instrumentarul necesar, vor avea puieţii necesari, doar trebuie să-i plantăm şi să ştim că un copac din viitoarea pădure de Prodana a fost plantat de fiecare dintre noi."

Adrian Solomon, deputat: "Nu e o acţiune a partidului sau a unui grup politic ci este o acţiune a noastră, a cetăţenilor, este sub egida Primăriei Bârlad, sub egida Cabinetului Parlamentar, ambele instituţii reprezentând cetăţenii Bârladului şi nu neapărat o culoare politică."

Adrian Solomon, deputat: "Este, dincolo de orice, un parteneriat cu Realitatea TV şi cu Romsilva. Oamenilor de la Romsilva vrea să le mulţumesc pentru tot ajutorul pe care ni l-au dat până acum, vă daţi seama că se face totul profesionist, este nevoie de marcarea terenului şi de un ochi avizat care să ne îndrume acţiunea pregătitoare a terenului şi totodată puieţii necesari sunt asiguraţi de către Romsilva."

Adrian Solomon, deputat: "Bineîneţeles, Mihai Tatulici, cel care a pornit această acţiune în urmă cu vreo 2-3 ani, şi care în acest an va veni la Bârlad împreună cu echipa sa."

Adrian Solomon, deputat: "Vreau să-i informez pe cei care doresc să vină, alţii decât cei din instituţiile şcolare, că începând cu ora 8.30 va pleca regulat o cursă de autobuz din faţa primăriei Bârlad spre Prodana. Acolo vor fi oricum indicatoare către locaţia exactă pentru cei care doresc să vină cu maşina personală sau, de ce nu, chiar pe jos, că nu-i destul de departe."

Adrian Solomon, deputat: "Îi aşteptăm pe toţi, elevi, profesori, pensionari, oameni ai muncii."

Adrian Solomon, deputat: "Noi l-am invitat şi pe domnul Porumboiu, pe Andreea Răducan, pe domnul Titi Aur, pe maestrul Guguianu, pe maestrul Vasilescu, pe domnul Nicolae Rainea, domnul prefect şi sunt convins că va fi o acţiune de succes."

Adrian Solomon, deputat: "Se vor planta salcâm şi frasin comun."

5.033 vizualizări |4 comentarii4m03s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 9 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1335 secunde.