TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 13:00
Temperatura28.4 °C
Umiditatea 32%
Presiunea 996.2
Vânt6.5 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Constantin Constantinescu invitat în emisiunea "De vorbă cu..." de la Media TV, 2 Septembrie 2011 (fragment)

▶ [TC 01:36]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Îl voi propune la această şedinţă a Consiliului Municipal PSD de duminică ca acesta, preşedintele organizaţiei locale, Solomon Adrian, să fie dânsul candidatul în alegerile locale care vor fi la fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean, nu domnul Buzatu sau altă persoană, ci dânsul să fie! Pentru că dânsul este tânăr, are capacitate şi poate reprezenta un oraş care a fost foarte nedreptăţit de-a lungul timpului. Nu numai în 20 de ani de la revoluţie ci şi mai înainte. Şi de aceea mi se pare că ar trebui să-l onoreze această propunere, ar trebui ca alături de mine să fie toţi membrii organizaţiei locale şi de ce nu cred că şi cei din judeţ, cel puţin cei din zona Bârladului şi a Huşiului ar putea să fie de acord cu această propunere şi până la alegeri sau atunci când se vor depune candidaturile domnul Adrian Solomon să fie reprezentantul nostru sau să fie candidatul pentru Consiliul Judeţean pentru preşedinţia Consiliului Judeţean."
▶ [TC 02:41]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Vreau să spun şi voi spune mai clar şi lucrurilor pe nume duminică, domnia sa domnul Adrian Solomon a achiesat la această idee şi are şi privilegiul să fie promovat sau încurajat pentru acest lucru, să fi primit binecuvântarea de la Preasfinţia Sa Episcopul Huşilor. Eu am fost astăzi acolo, am discutat şi acest subiect şi când veni vorba de domnul Solomon eu voi face o mărturisire la şedinţa care va avea loc, faptul că acum câteva luni de zile am fost împreună cu domnul deputat Adrian Solomon invitaţi de Preasfinţia Sa, acolo Preasfinţia Sa a apreciat munca atât a mea cât şi a domnului deputat Solomon şi împreună am hotărât ca dânsul, Adrian Solomon, să fie candidatul la Consiliul Judeţean din partea organizaţiei locale. Preasfinţia Sa s-a angajat să susţintă această candidatură la nivel înalt pentru că domnia sa după cum ştim are legături. /.../ Vreau să vă spun că poziţia domnului Adrian Solomon a fost una principială, de bun simţ, nu a fost exaltat la această propunere, dar a fost de acord şi a zis că într-adevăr mă onorează acest lucru şi mi se pare că e o chestie reparatorie pentru Bârlad ca un bârlădean să candideze şi, de ce nu, să iasă preşedintele Consiliului Judeţean, să fie ales."
▶ [TC 04:17]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Mă surprinde poziţia ulterioară a organizaţiei locale, a domnului Solomon, dar vreau să vă spun că Preasinfiţia Sa m-a rugat să transmit bârlădenilor acest lucru şi o voi face bineînţeles la această întâlnire."
▶ [TC 04:32]
Doina Secăreanu, moderator emisiune: "Deci să înţelegem că - iată o declaraţie în premieră - veţi merge duminică laîntâlnirea membrilor de partid."
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Da' bineînţeles, da' de ce să nu... Da. Acuma s-au terminat concediile, toţi consilierii sunt, toţi membrii comitetului municipal vor fi prezenţi acolo, eu am fost invitat în mai multe rânduri, am fost şi eu în concediu, am avut treabă foarte multă pentru că am stat mai mult pe la Bucureşti la ministere decât la Bârlad şi acuma cred că a venit timpul să clarificăm şi anumite lucruri şi voi fi cu bucurie prezent la această întâlnire."

▶ [TC 05:39]
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Dacă Partidul Social Democrat va retrage sprijinul meu şi nu voi mai fi candidatul Partidului Social Democrat atunci voi candida ca independent exact cum a candidat domnul Oprescu. Deci situaţia de la Bucureşti cu domnul Oprescu se poate repeta la Bârlad. Oricum eu voi rămâne în continuare până la alegeri şi până la această decizie membru al PSD."
Doina Secăreanu, moderator emisiune: "Deci nu vă daţi demisia."
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Nu-mi dau! De ce să-mi dau demisia? Dar nu mi se pare normal. Eu respect în continuare, doamnă, pe cei care m-au ajutat să ies primar, le mulţumesc foarte mult şi un motiv de lăsare şi de trădare mi se pare nepoliticos şi nelalocul lui. De aceea rămân până când toate lucrurile şi argumentele mele nu vor fi înţelese nu numai de conducere ci şi de cei care vin acolo săpătămână de săptămână şi atunci dacă lucurile vor merge în acest sens eu voi candida - pentru că, doamnă, sunt aproape 12 obiective. Este vorba de investiţii în valoare de vreo 89 de milioane de EURO deci mii de miliarde de lei. Nu pot să las pe mâna unor oameni care, oricum, cât de buni ar fi ei, mai au de învăţat, sunt... s-o ia de la început. Deci cel puţin din acest punct de vedere e păcat să părăsesc corabia, aşa că voi candida ca independent şi sper să am succes şi oamenii să aleagă administratorul Bârladului nu omul politic al Bârladului, nu o culoare anume politică."

▶ [TC 07:34]
Doina Secăreanu, moderator emisiune: "Cum ar vedea bârlădenii /.../ o campanie Constantin Constantinescu versus Adrian Solomon?"
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Eu nu cred că se va ajunge până acolo, oricum dacă se va ajunge eu îi urez succes şi până la urmă ştie toată lumea că într-un fel sau altul este produsul meu, cel puţin din punct de vedere administrativ, ca să nu spun politic. /.../"
Doina Secăreanu, moderator emisiune: "Sincer, sunteţi supărat pe el?"
Constantin Constantinescu, primar Bârlad: "Doamnă, nu mă întrebaţi lucrul ăsta pentru că... nu pot să vă răspund. (pauză) Îmi pare rău să spun lucrul ăsta. În orice caz chiar ar fi interesantă o astfel de candidatură şi aş vrea să văd şi eu cum se comportă electoratul care a văzut că de 7 ani de zile Bârladul arată mult mai bine decât altă dată sub, să spunem, administrarea mea şi a celor din primărie. /.../ Că oraşul s-a schimbat. De la cimitir până la gară până în centru până la... Da. Şi lucrul acesta că las lucruri destul de solide în urma mea şi lucruri bune mă onorează. Dacă cetăţenii vor considera că este bine să continui treaba e bine, dacă nu - nu e nicio problemă. În orice caz eu cred că valenţele domnului deputat Adrian Solomon sunt multiple, are valenţe şi de administrator şi de om politic şi sunt curios şi eu spre ce zonă ar putea domnia sa.
În orice caz eu îl voi propune duminică ca şi candidat la Consiliul Judeţean pentru că într-adevăr dincolo de faptul că are... a primit binecuvântarea Preasfintiţiei Sale Episcopul Huşilor, dincolo de lucrul acesta eu cred că ar fi o alegere mai bună şi mai înţeleaptă decât altele pentru Consiliul Judeţean şi repet, s-ar face o reparaţie morală la nivel de judeţ pentru că aşa cum vă spuneam Bârladul, bârlădenii au fost deposedaţi de-a lungul timpului de o personalitate care să conducă judeţul, care să ajute în egală măsură şi judeţul dar şi oraşul Bârlad. De aceea spun că ar avea şanse foarte mari şi eu îl recomand."

4.352 vizualizări |56 comentarii10m02s

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1351 secunde.