TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 20:00
Temperatura31.6 °C
Umiditatea 21%
Presiunea 997.2
Vânt3.1 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Senatorul Vasile Pintilie - dreptul la replică, 14 Februarie 2012

DREPT LA REPLICĂ A SENATORULUI PINTILIE

În conferinţa de presă din 12-02-2012, am precizat de cateva ori că "nu sunt de acord cu exploatarea gazelor de şist prin metoda fracţionării hidraulice" motivând că această metodă nu este deocamdată sigură.
APELUL MEU către o parte a presei locale şi către deputatul Solomon a fost acela de a nu isteriza opinia publică bârlădeană, informarea corectă şi evitarea politizării fenomenului.
În ceea ce priveşte informarea corectă, deputatul Solomon şi o parte a presei evită să comunice opiniei publice că "Acordul de concesiune pentru explorare dezvoltare şi exploatare petrolieră în perimetrul E V-5 Barlad" a fost acordat prin Hotărârea 2.283/9-dec-2004 de către guvernul Năstase, iar în 15.07.2011, Consiliul Judeţean Vaslui a emis Autorizaţia de Construire nr. 45 pentru "Amenajarea depozitului de materiale explozive" din comuna Banca.
Referitor la iniţiativa legislativă, îmi menţin punctul de vedere că este ambiguă şi neclară, poate şi datorită faptului că a fost copiată din legislaţia franceză, traducerea pe alocuri incorectă, iar termenii nu au fost corelaţi cu legislaţia românească. Acum să zicem că orice lege este perfectibila, dar nu ştiu cum va putea dl. Solomon să-şi susţină legea în timp ce este în grevă parlamentară de lux ?
În continuare deputatul Solomon nu se dezice de eticheta de scandalagiu dobândită de când este persoană publică, folosind un limbaj violent şi insidios, neadecvat unui mediu politic constructiv.Referinţe:
> 13 Februarie 2012: Adrian Solomon - drept la replică după conferinţa de ieri a senatorului Vasile Pintilie
> 12 Februarie 2012: Conferinţă de presă extraordinară Vasile Pintilie, senator PDL, pe tema metodei extragerii gazelor de şist

1.412 vizualizări |9 comentarii

Vezi comentarii
(ultimul adăugat acum 8 ani)
 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1342 secunde.