TOATE >>  
 
VREMEA
Bârlad, ora 18:00
Temperatura16.3 °C
Umiditatea 27%
Presiunea 1000.6
Vânt3.0 m/s
Sursa: ANM
RADAR INMH
RADAR WINDY
CURS VALUTAR
04-03-2020
VALUTARON
EUR4.8057
USD4.3126
GBP5.5187
XAU227.7276
Sursa: BNR
HARTA din SATELIT
HARTA la 1906
BÂRLAD ALTĂDATĂ
COLECŢIA RLV
VOCEA TUTOVEI
CODURILE POŞTALE
EVENIMENTE
CONF. DE PRESĂ
ŞEDINŢE CLB
FAZA ZILEI
TRAILERE
EMISIUNI
BEST OF
SPORT
ARHIVA CONYSAT
COMUNICATE
NAŢIONAL
ARHIVĂ CONCERTE
ANUNŢURI
IMOBILIARE
LOCURI DE MUNCĂ
TELEFOANE
CALCULATOARE
AUTOMOTO

BÂRLAD ONLINE

Organizaţia Judeţană a Tineretului Naţional Liberal Vaslui a primit sāmbătă "Premiul pentru cel mai bun site liberal" al anului 2012

Cea de a VII-a ediţie a Galei Tineretului Naţional Liberal a avut loc la Bucureşti, sāmbătă, 10 martie, la ora 17.00, īn sala Alexandru Ioan Cuza de la Palatul Parlamentului. Tema Galei TNL 2012 a fost "Libertatea" iar de la īnceputul anului acesta protestele desfăşurate īn toată ţara au demonstrat că lupta pentru libertate nu s-a īncheiat.

Evenimentul a constituit totodată şi momentul de apreciere şi recunoaştere al activităţilor desfăşurate de organizaţiile de tineret a PNL īn lupta lor pentru libertate. Delegaţia judeţului Vaslui prezentă la eveniment a numărat peste 40 de tineri şi s-a dovedit a fi una dintre premiantele serii. Organizaţia Judeţană a Tineretului Naţional Liberal Vaslui a primit sāmbătă "Premiul pentru cel mai bun site liberal" al anului 2012, o recunoaştere a celei mai susţinute lupte de promovare şi īncurajare a libertăţii prin intermediu celui mai modern şi utilizat mijloc de comunicare şi informare: internetul.

"Sunt māndru şi fericit pentru cāştigarea acestui premiu, este vorba de o recunoaştere a muncii şi efortului susţinut pe care Organizaţia Judeţeană a TNL Vaslui o depune īn sprijinul luptei pentru libertate. Este pentru prima dată cānd Organizaţia Judeţeană a TNL Vaslui primeşte un astfel de premiu, o recunoaştere la nivel naţional. Mulţumesc colegilor mei din īntreaga organizaţie judeţeană pentru munca lor şi nu īn ultimul rānd seniorilor organizaţiei noastre care ne sprijină īn orice demers. Suntem cu atāt mai māndri pentru faptul că anul acesta organizaţia noastră a intrat īn competiţia pentru premiul pentru cea mai bună acţiune de campanie şi a fost nominalizat pentru acţiunea desfăşurată la Vaslui "Mişcarea contra statului - Miscare pentru viaţă"", a declarat Ciprian Feraru, preşedintele Organzaţiei Judeţene a TNL Vaslui.

La eveniment au participat şi liderii PNL īntre care Crin Antonescu – preşedintele PNL, seniorii Mircea Ionescu-Quintus, Radu Cāmpeanu şi Dinu Zamfirescu, vicepreşedinţii PNL, Mircea Diaconu, Relu Fenechiu, Răducu Filipescu şi Mihai Voicu, Călin Popescu Tăriceanu, Cristian David, Cristian Adomniţei. De asemenea au fost prezenţi reprezentanţi ai societăţii civile şi reprezentanţi ai Corpului Diplomatic străin acreditat īn Romānia.

Galerie foto.

Sursa text, video şi foto: TNL.

Site: http://vaslui.tnl.ro/

2.140 vizualizări |2m26s

 
PUBLICITATE
INSTITUŢII
INSTITUŢII JUDEŢENE
SPORT
Google
 
anunturi | livecam | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.1267 secunde.